LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 11 minut temu, ignazz napisał(a): Masz dziwne tęsknoty za czymś co było fatalne. ja nigdzie nie napisałem, że za tym tęsknie, pewnie dlatego, że nie byłem wtedy pełnoletni nawet mówię tylko, że to były prawdziwe "dzikie balety" owiane legendami w pewnych rejonach kraju 8 minut temu, ignazz napisał(a): Na Juwenalia do Krakowa jechałem 7 godzin a na Woodstok jeździłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 @RappaR jako, że zrobiłeś opis, to parę słów komentarza: Co do MMA jest tylko jedna najlepsza akcja (w dodatku z mega komentarzem): Co do piosenki, z repertuaru Queen utwory, które muszą być wyżej niż We will rock you, kolejność dowolna: Another One Bites The Dust The Show Must Go On Love of My Life Bohemian Rhapsody Don't Stop me now A potem na tym samym tierze: We are the champions I want to break free A kind of magic I want it all I naciąganie Killer Queen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 2 minuty temu, P_M napisał(a): @RappaR jako, że zrobiłeś opis, to parę słów komentarza: Co do MMA jest tylko jedna najlepsza akcja (w dodatku z mega komentarzem): Co do piosenki, z repertuaru Queen utwory, które muszą być wyżej niż We will rock you, kolejność dowolna: Another One Bites The Dust The Show Must Go On Love of My Life Bohemian Rhapsody Don't Stop me now A potem na tym samym tierze: We are the champions I want to break free A kind of magic I want it all I naciąganie Killer Queen dla mnie z MMA to jako ikoniczna akcja to slam Randlemana na Fedorze: albo Silva w absolutnym peaku niszczący Griffina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 @julekstep Silva dobry front kick, ale to tylko front kick, akcja Pettisa u mnie top 1 z MMA za efektowność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Teraz, P_M napisał(a): @julekstep Silva dobry front kick, ale to tylko front kick, akcja Pettisa u mnie top 1 z MMA za efektowność ? ja nie dałem nic z front kickiem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): ? ja nie dałem nic z front kickiem xD A pomyliłem, myślałem,że to ko na belforcie wrzuciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 (edytowane) 1 minutę temu, P_M napisał(a): A pomyliłem, myślałem,że to ko na belforcie wrzuciłeś nie no, ta walka z Griffinem to jego absolutny highlight kariery jako fan Matrixa powinieneś docenić Edytowane 8 Grudnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Teraz, julekstep napisał(a): nie no, ta walka z Griffinem to jego absolutny highlight kariery jako fan Matrixa powinieneś docenić Jeżeli mowa o tej konkretnej akcji to w kwestii tego typu uników lepiej robili to RJJ i Floyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 7 minut temu, P_M napisał(a): Jeżeli mowa o tej konkretnej akcji to w kwestii tego typu uników lepiej robili to RJJ i Floyd tam cała walka to jeden wielki matrix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Te opisy mają jakiś sens? Argumentacja na poziomie "bo tak", " bo mie sie podobo" "jestem zajebisty, znam się na wszystkim" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 17 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Te opisy mają jakiś sens? Argumentacja na poziomie "bo tak", " bo mie sie podobo" "jestem zajebisty, znam się na wszystkim" Przecież to o Tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 6 godzin temu, Gregorius napisał(a): Do tego samemu też cieżko wyskoczyć na piwko ze znajomymi , już na pewno nie spontanicznie. Pozdrawiam z piwka ze znajomymi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 @Reikai szanuję za pickowanie pszczoły, dobry wybór, który prawdopodobnie zostanie niedoceniony. Brakuje wilka w c***, a są jakieś śmieszne dinozaury czy alpaki. Ale ta kategoria z najgorszym postem to palce lizać jest, szczerze gratuluję pomysłodawcy. Chapeau bas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 @fluber piątek i sobota zajęty byłem, wigilia firmowa i rodzinne ogarnianie, ale sprzed chwili przy nieidealnych warunkach i tylko dobrym wyjściu z progu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Teraz, P_M napisał(a): @fluber piątek i sobota zajęty byłem, wigilia firmowa i rodzinne ogarnianie, ale sprzed chwili przy nieidealnych warunkach i tylko dobrym wyjściu z progu: Do zimowych igrzysk olimpijskich się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 17 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Do zimowych igrzysk olimpijskich się uda Nie będę w to grał tyle czasu niemniej refleks nie ten i ruchy nie tak zręczne, niż jak się miało te 12-16 lat widzieć swoje błędy to jedno, a umieć je poprawić to drugie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 @BMF mamy cos glosow, czy przedluzamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 6 minut temu, Reikai napisał(a): @BMF mamy cos glosow, czy przedluzamy? Ja chyba Cię źle zrozumiałem i wpisałem deadline na głosy na 20.12. xd Nikt mi jeszcze nie wysłał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 (edytowane) Ja dzis dam krotki opis (edycja : mam nadzieje że w poniedziałek). A glosy prawdopodobnie czwartek-pt bo chce dac szanse uczestnikom z opisami. Aczkolwiek chyba tylko na kraj/miasto opis ma znaczenie. Edytowane 10 Grudnia 2023 przez Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi