RappaR Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 5 minut temu, BMF napisał(a): Btw. mogę zmienić postać literacką/fikcyjną? A co? Allacha chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 7 minut temu, P_M napisał(a): Pewnie, ale wrzucenie Finlandii do jakiegoś ścisłego topu nawet nie pijąc nigdy niczego byłoby podejrzane o lobbing ze strony producenta xDDDD No po prostu mam swoje kryteria , którymi się kieruje przy ocenianiu tej kategorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Pytam, bo w niektórych kategoriach jest setki kandydatów, a ten Sherlock nudny (wiadomo, szczęśliwie nie tier jakiegoś Ala Bundy'ego czy Tyriona Lannistera), ale też wielce mi nie zależy. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 8 minut temu, LAF napisał(a): No po prostu mam swoje kryteria , którymi się kieruje przy ocenianiu tej kategorii ale dowolny numer T*** może być czy muszę kminić, który? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ale dowolny numer T*** może być czy muszę kminić, który? Nie rozumiem zbytnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 (edytowane) 11 minut temu, BMF napisał(a): Pytam, bo w niektórych kategoriach jest setki kandydatów, a ten Sherlock nudny (wiadomo, szczęśliwie nie tier jakiegoś Ala Bundy'ego czy Tyriona Lannistera), ale też wielce mi nie zależy. ;] @BMF i sedno beemofowych pickow xD Aczkolwiek ten masturbator to byc moze powiew zmian xD Edytowane 29 Listopada 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 mo sie wydaje ze motyw zmiany picka bylby dobru dka atfow. formalnie i tak traci ten co zmienia przeciez bo wybiera z dostepnej obecnie puli a nie tej co mial w momencie wybrania glosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 5 minut temu, agresywnychomik napisał(a): @BMF i sedno beemofowych pickow xD Rapparowych* picków. 5 minut temu, mac napisał(a): mo sie wydaje ze motyw zmiany picka bylby dobru dka atfow. formalnie i tak traci ten co zmienia przeciez bo wybiera z dostepnej obecnie puli a nie tej co mial w momencie wybrania glosu. Yup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 (edytowane) @Reikai Kazdy mozliwa zmiana 1 picku po zakonczeniu draftu? Mega new rule do ATFow xD Edytowane 29 Listopada 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 To i tak zabawa. Wiec ja nie widze problemu ze zmianą. Ja swoich nie zmieniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 12 minut temu, LAF napisał(a): No po prostu mam swoje kryteria , którymi się kieruje przy ocenianiu tej kategorii jaki? wygląd butelki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 16 minut temu, BMF napisał(a): Pytam, bo w niektórych kategoriach jest setki kandydatów, a ten Sherlock nudny (wiadomo, szczęśliwie nie tier jakiegoś Ala Bundy'ego czy Tyriona Lannistera), ale też wielce mi nie zależy. ;] Teoretycznie mógłbyś wymienić pick, ale niestety obawiam się że to może zmienić krzywą czasoprzestrzeni. Załóżmy, że zmieniłeś i uwalniasz pick Holmesa. Ktoś kto już wybrał może chcieć zamienić swój pick na Sherlocka, a później to już efekt domina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Teraz, DRK napisał(a): Teoretycznie mógłbyś wymienić pick, ale niestety obawiam się że to może zmienić krzywą czasoprzestrzeni. Załóżmy, że zmieniłeś i uwalniasz pick Holmesa. Ktoś kto już wybrał może chcieć zamienić swój pick na Sherlocka, a później to już efekt domina Pozwalam komuś wziąć Holmesa Przy okazji będziemy mieli wtedy najbardziej bmfowy pick ^2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Przy okazji będziemy mieli wtedy najbardziej bmfowy pick ^2 Rapparowy*. 5 minut temu, DRK napisał(a): Teoretycznie mógłbyś wymienić pick, ale niestety obawiam się że to może zmienić krzywą czasoprzestrzeni. Załóżmy, że zmieniłeś i uwalniasz pick Holmesa. Ktoś kto już wybrał może chcieć zamienić swój pick na Sherlocka, a później to już efekt domina EFEKT MOTYLA. Nie wiem kto to wziął w filmowym ATF-ie, ale trochę xd (with all due respect) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 8 minut temu, mac napisał(a): jaki? wygląd butelki? Nie. Smak oraz stosunek ceny do jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Nie mam czasu dzis sledzic niczego tbh ale widze dobrze sie bawicie jak zniany pickow dyskutujecie xD Z naibardziej luznego ATF zrobil Sie najbardziej problematyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Z naibardziej luznego ATF zrobil Sie najbardziej problematyczny. doświadczenie forumowe podpowiada że nie jest to coś specjalnie zaskakującego xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 8 minut temu, Reikai napisał(a): Nie mam czasu dzis sledzic niczego tbh ale widze dobrze sie bawicie jak zniany pickow dyskutujecie xD Z naibardziej luznego ATF zrobil Sie najbardziej problematyczny. co Ty oni tak tylko żartują, wszak każdy gra 4fun przecież choć zmieniłbym tą Nową Zelandię na jeden konkretny kraj, ale coś boję się, że go ktoś podpitoli to końca gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 3 minuty temu, Reikai napisał(a): Z naibardziej luznego ATF zrobil Sie najbardziej problematyczny. No raczej na luzie jeśli można zmieniać, a nie na luzie, jeśli nie można. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 29 minut temu, mac napisał(a): mo sie wydaje ze motyw zmiany picka bylby dobru dka atfow. formalnie i tak traci ten co zmienia przeciez bo wybiera z dostepnej obecnie puli a nie tej co mial w momencie wybrania glosu. Dowiaduje się że pick jest c***owy więc się wycofuje z wyboru - to brzmi raczej jak zysk 3 minuty temu, BMF napisał(a): No raczej na luzie jeśli można zmieniać, a nie na luzie, jeśli nie można. ;] Jeszcze pozmieniajmy kategorie i kolejność i w ogóle zacznijmy od początku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi