agresywnychomik Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Widze ze nie tylko picki leca szybko, spoilery jeszcze szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Ktoś pił tego Grey goosa z głosujących??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 5 minut temu, fluber napisał(a): Ktoś pił tego Grey goosa z głosujących??? Ja, mam wyżej inną wódkę w tym pulapie o dwie polkob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Ja nie i duze szanse ze wszystkie wodki zajma miejsca na koncu. Poza ostatnim bo tam inny kandydat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 10 minut temu, fluber napisał(a): Ktoś pił tego Grey goosa z głosujących??? ja chyba podobnie jak @BMF w grach nie będę głosował w tej kategorii, abstynentem zdecydowanie nie jestem, jednak okazji do picia wyszukanych trunków też nie miałem zbyt wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 (edytowane) Jestem zawiedziony, naprawde. Lata kosztowania xD i obok "Jacka" (chociaz tu nie wszyscy) jedyny alco po ktorym nie ma kaca, od 7-8 lat jak chodzi o czysta to tylko to. Serdecznie polecam. P.s. i nie, nie bede wam zamawial zebyscie sprobiwali xD Edytowane 29 Listopada 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 (edytowane) @DRK na ten moment mocny kandydat do TOP 3 Edytowane 29 Listopada 2023 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 34 minuty temu, Sewer napisał(a): oczekuje od Was więcej chłopaki (bo ofc nie zauważyłem zapisu do ATF : > ) @Sewer byłeś wołany W dniu 23.11.2023 o 11:09, DRK napisał(a): Jeszcze @Sewer też często brał udział w ostatnich ogólnych ATF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 W sumie TOP 2 już mam wybrane , teraz walka o bycie TOP 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 6 minut temu, LAF napisał(a): @DRK na ten moment mocny kandydat do TOP 3 Przyznaj prosze ile ankiet do Familiady wypelniłes w życiu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Przyznaj prosze ile ankiet do Familiady wypelniłes w życiu xD 0 Finlandia to dobry wybór. Jest w prawdzie jedna, która jest lepsza , ale nie wiadomo czy zostanie wybrana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 4 minuty temu, LAF napisał(a): 0 Finlandia to dobry wybór. Jest w prawdzie jedna, która jest lepsza , ale nie wiadomo czy zostanie wybrana. C'mon co jest takiego w Finlandii, oprócz tego, że to weselna wódka klasy średniej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 7 minut temu, P_M napisał(a): C'mon co jest takiego w Finlandii, oprócz tego, że to weselna wódka klasy średniej xD Wydaje mi się, że glosujemy według swoich upodobań tak ? Ja nie będę robił degustacji każdego wybranego tutaj alkoholu więc jak mam wybrać pomiędzy Finlandia a jakąś , która nie piłem to wolę wziąć Finlandię. Sama wódka nie jest zła a mi podchodzi lepiej niż [spoieler], która jest dużo droższa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Btw. mogę zmienić postać literacką/fikcyjną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 1 minutę temu, LAF napisał(a): Wydaje mi się, że glosujemy według swoich upodobań tak ? Pewnie, ale wrzucenie Finlandii do jakiegoś ścisłego topu nawet nie pijąc nigdy niczego byłoby podejrzane o lobbing ze strony producenta xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 22 minuty temu, DRK napisał(a): @Sewer byłeś wołany Niestety umknęło mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 2 minuty temu, BMF napisał(a): Btw. mogę zmienić postać literacką/fikcyjną? A ja zupe xD Odpowiem ze wszystkich: Nie i nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Tak i tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 (edytowane) 2 minuty temu, Gregorius napisał(a): Tak i tak. Taaa? A co chcesz zmienic xD bo niewatpliwie zaraz wszyscy zaczna zmieniac, precedens potencjalnie powodujacy mega chaos dlatego nie. Edytowane 29 Listopada 2023 przez agresywnychomik Moze wprowadzic jedna dopuszczalna zmiane po zakonczeniu draftu - to mialoby sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 nie ma zmieniania, c'mon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi