P_M Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 40 minut temu, Gregorius napisał(a): Planszowki to bylo by Mega. Kolekcja przebija juz 140 kupionych w ostatnich latach. I tylko brak miejsca (i obecne ceny) blokuja rozwoj kolekcji. aż sprawdziłem u siebie 115, a 160 razem z dodatkami 3 minuty temu, DRK napisał(a): Dobry wybór z tą niespodziewaną wiekopomną i wyjątkową porażką Nadala w RG w 2009 Rozważałem ten wybór, ale potem pomyślałem, że porażki w tenisie to nic spektakularnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 11 minut temu, Reikai napisał(a): Jezu ale mam Bmfowe picki Wroclaw, burger, rdr2. Tylko ta zupa pho minimalnie hipsta, ale jak ktos jadl dobra to doceni. burger to totalnie nie-bmf'owy pick tbh 4 minuty temu, P_M napisał(a): aż sprawdziłem u siebie 115, a 160 razem z dodatkami jest tylko jedna planszówka TO RULE THEM ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Dobry pick z tym soderlingiem, ale może dlatego że na żywo to oglądałem i mam sentyment. soderling te lata 09-10 na ziemi miał kozackie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 (edytowane) 6 minut temu, julekstep napisał(a): burger to totalnie nie-bmf'owy pick tbh jest tylko jedna planszówka TO RULE THEM ALL Wróżka najlepszy char. Z dodatkow lubilem miasto. Edytowane 27 Listopada 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Teraz, agresywnychomik napisał(a): Wróżka najlepszy char. pls, dla kiepszczaków chyba prawdziwe chady grały złodziejem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): pls, dla kiepszczaków chyba prawdziwe chady grały złodziejem! Na co ci zlodziej jak jako szeryf w miescie kradniesz na legicie wiecj niz mozesz wydac xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 2 minuty temu, fluber napisał(a): Dobry pick z tym soderlingiem, ale może dlatego że na żywo to oglądałem i mam sentyment. soderling te lata 09-10 na ziemi miał kozackie Tylko pytanie czy porażka z graczem z top 15-25 (na tamten moment, bo career high top4) to aż taki upset w tenisie, gdzie nie ma niepokonanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Na co ci zlodziej jak jako szeryf w miescie kradniesz na legicie wiecj niz mozesz wydac xD ale to nie była klasa bazowa z tego co widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 (edytowane) poruchać dzięki gierkom planszowym to high lvl Edytowane 27 Listopada 2023 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 5 minut temu, julekstep napisał(a): ale to nie była klasa bazowa z tego co widzę Nie, dlatego pozniej wracales do wrozki i z op eq szedles po korone na luziku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 8 minut temu, P_M napisał(a): Tylko pytanie czy porażka z graczem z top 15-25 (na tamten moment, bo career high top4) to aż taki upset w tenisie, gdzie nie ma niepokonanych No w tym peaku nadala w którym wygrał przez 10 lat 9 razy i miał tylko jedna porażkę? To była wielka sensacja. Z tym że w tamtych latach na ziemi Robin to był top 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 (edytowane) 12 minut temu, P_M napisał(a): Tylko pytanie czy porażka z graczem z top 15-25 (na tamten moment, bo career high top4) to aż taki upset w tenisie, gdzie nie ma niepokonanych No Nadal byl tak dobry na ziemi ze tak. W zasadzie ciezko mi o podobnego sportowca ze sportow popularnych , ktory by az tak zdominowal jak Rafa gre na cegle. Na 17 startow, 14 wygral, 2 przegral z Djoko i raz z Soderlingiem. W finalach dal 6-0 zarowno Federerowi jak i Novakowi. Edytowane 27 Listopada 2023 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 19 minut temu, P_M napisał(a): Rozważałem ten wybór, ale potem pomyślałem, że porażki w tenisie to nic spektakularnego... Porażki w tenisie nic spektularnego. Ale ta akurat była jedyna w swoim rodzaju. Soderling został jedynym człowiekiem, który pokonał Nadala przez ponad 15 lat w RG. Były co prawda jeszcze dwie z Nole, ale nie ma pewności czy on jest 100% człowiekiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 @P_M grałeś w nowego Nemezisa(lockdown)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 1 minutę temu, DRK napisał(a): Porażki w tenisie nic spektularnego. Ale ta akurat była jedyna w swoim rodzaju. Soderling został jedynym człowiekiem, który pokonał Nadala przez ponad 15 lat w RG. Były co prawda jeszcze dwie z Nole, ale nie ma pewności czy on jest 100% człowiekiem. Tylko, że patrzysz na to z perspektywy teraz, wtedy Rafa miał "tylko" 4 rolandy na koncie i miał 23 lata. Iga ma 3 i myślę, że za rok jak nie wygra (też będzie mieć 23 lata) to nie będzie to jakaś mega sensacja. 4 minuty temu, Gregorius napisał(a): @P_M grałeś w nowego Nemezisa(lockdown)? Nie, na półce nieograny zwykły Nemesis:) 9 minut temu, fluber napisał(a): No w tym peaku nadala w którym wygrał przez 10 lat 9 razy i miał tylko jedna porażkę? To była wielka sensacja. Z tym że w tamtych latach na ziemi Robin to był top 3 9 minut temu, mac napisał(a): No Nadal byl tak dobry na ziemi ze tak. W zasadzie ciezko mi o podobnego sportowca ze sportow popularnych , ktory by az tak zdominowal jak Rafa gre na cegle. Na 17 startow, 14 wygral, 2 przegral z Djoko i raz z Soderlingiem. W finalach dal 6-0 zarowno Federerowi jak i Novakowi. Again, nie neguję wielkości Nadala na mączce,tylko weźcie perspektywę na dyscyplinę jaką jest tenis i miejsce w karierze Nadala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Godzinę temu, Reikai napisał(a): skad to info o tym slodkim? doświadczenie ; ] to źródło szybkiej energii, spowalnia wchłanianie alko (aczkolwiek tłuste jedzenie sprawdza się tu jeszcze lepiej) oraz zmniejsza ryzyko niskiego poziomu cukru. jak ktoś przesadzi z alko, to w szpitalu też przecież dostanie glukozę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 1 minutę temu, P_M napisał(a): Nie, na półce nieograny zwykły Nemesis: Polecam. Min 3 graczy. (4 idealna). Tylko semi kooperacje. Czysta kooperacja jest nudna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 2 minuty temu, P_M napisał(a): Tylko, że patrzysz na to z perspektywy teraz, wtedy Rafa miał "tylko" 4 rolandy na koncie i miał 23 lata. Iga ma 3 i myślę, że za rok jak nie wygra (też będzie mieć 23 lata) to nie będzie to jakaś mega sensacja. No właśnie bardziej imponujące jest wygranie z nadalem w prime niż z takim karelinem post prime bo nie wiadomo jak długiej serii Winów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 1 godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): Zawsze mega sentyment do @BMF o tak dziala? To ja bym zabral 8 miejsce w kilku kat a w innych steale, w piosence i teledysku 8 miejsce biore w sekunde xD Ja po prostu nie jestem w stanie zagłosować w tej kategorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Teraz, BMF napisał(a): Ja po prostu nie jestem w stanie zagłosować w tej kategorii. moze niech kazdy sobie wybierze kategorie z ktorej rezygnuje z wyboru i glosu. ja biore alko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi