Gregorius Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ja akurat też ma xxxx teraz (tj. rodzice) i zależy od rasy lub konkrętnej sztuki wszystko, xxxx są imo bardziej cwane ale to kwestia perspektywy, miałem też bassety więc to w sumie taki xxx ale jednak pies chciałem napisać, że pewnie @Gregorius dojebie zaraz z armaty no, ale tego się nie spodziewałem, top3 w tej kategorii jest raczej sztywniutkie Jest tak dużo różnych wyborów w kazdej z kategorii , a na część nie mam teraz czasu ze w sumie czemu nie Panda. Moglo byc zwierzę na trzy litery i nie te wredne koty ale kto nie kocha Pand. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 4 minuty temu, Gregorius napisał(a): Jest tak dużo różnych wyborów w kazdej z kategorii , a na część nie mam teraz czasu ze w sumie czemu nie Panda. Moglo byc zwierzę na trzy litery i nie te wredne koty ale kto nie kocha Pand. Leniwe pizdy, którym nie chce się ruchać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 4 minuty temu, Gregorius napisał(a): Jest tak dużo różnych wyborów w kazdej z kategorii , a na część nie mam teraz czasu ze w sumie czemu nie Panda. Moglo byc zwierzę na trzy litery i nie te wredne koty ale kto nie kocha Pand. aplikowałem, ale trzeba wcześnie wstawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Delta wybral małą ojczyzne? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Nie jest to najlepszy pick, ale jako kociarz nie mogłem wziąć inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Nie jest to najlepszy pick, ale jako kociarz nie mogłem wziąć inaczej Jedyny sluszny wybor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Teraz, RappaR napisał(a): Nie jest to najlepszy pick, ale jako kociarz nie mogłem wziąć inaczej Ja wcześniej widziałem inny , ale była szybka podmianka O a nawet już trzy Ile tych wyborów będzie @RappaR ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): tak to właśnie ten xD 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Czyli nie tylko ja nie wiem o co chodzi? Teraz czytam że Amerykanie wygrali u siebie igrzyska w hokeja. Ameryka to nie ten kraj od NHL? No nie no bez jaj. O Hokeju wiem trzy rzeczy - że NHL to liga hokejowa, że Wayne Gretzky był dobry i o tym meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 30 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Delta wybral małą ojczyzne? xD Przemyśl to akurat po wojnie miał wielką kosę z Rzeszowem, ale miasto: galicyjska perełka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 27 minut temu, RappaR napisał(a): O Hokeju wiem trzy rzeczy - że NHL to liga hokejowa, że Wayne Gretzky był dobry i o tym meczu this co Wy dzieciństwa nie mieliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Zurek Gdansk steale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Zurek Gdansk steale Eee nie bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Zurek Gdansk steale oj z tym drugim to tak so so żurek raczej oczywisty, ale nie chciałem Julkowi zabierać tej satysfakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Zurek ale kwas wybor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Żurek - najlepszy steal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Pierwszy wybór w kategorii to nie może być steal. xd jeszcze w pierwszej rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Teraz, BMF napisał(a): Pierwszy wybór w kategorii to nie może być steal. xd jeszcze w pierwszej rundzie W końcu jakiś powiew logiki w tym drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 6 minut temu, BMF napisał(a): Pierwszy wybór w kategorii to nie może być steal. xd jeszcze w pierwszej rundzie Pisza steal mysla bust xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 https://www.instagram.com/p/CzztHNRPKky/?fbclid=IwAR0UQfC7lMDH5zkzyBJpcLj03K5GpPx3yFgbGBObaGfyU0lpSi4VLjcME1o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 14 minut temu, BMF napisał(a): Pierwszy wybór w kategorii to nie może być steal. xd jeszcze w pierwszej rundzie Za to na pewno mozna zbustowac jakims marnym rajdem kopacza ! Chyba ze to Fluber wybieral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi