LukaszKopys Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 (edytowane) Za duża wartościowych zawodnków, za mało czasu na boisku ...... Coś Trzeba Zmienić !!!!! Wszystkie zmęczone brakiem sukcesów gwiazdy, gwiazdeczki, gwiazdunie .... Z A P R A S Z A M Y ! ! ! ! ! Edytowane 31 Października 2023 przez LukaszKopys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Embiid w lutym po czym sie polamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 W dniu 31.10.2023 o 10:46, człowiek...morza napisał(a): Embiid w lutym po czym sie polamie Rozwiń Lepszy połamany Embiid , niż zdrowy Randle, przynajmniej nie psuje i nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 W dniu 31.10.2023 o 10:34, LukaszKopys napisał(a): Za duża wartościowych zawodnków, za mało czasu na boisku ...... Coś Trzeba Zmienić !!!!! Wszystkie zmęczone brakiem sukcesów gwiazdy, gwiazdeczki, gwiazdunie .... Z A P R A S Z A M Y ! ! ! ! ! Rozwiń Teraz modne jest Clippers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 W dniu 31.10.2023 o 10:34, LukaszKopys napisał(a): Wszystkie zmęczone brakiem sukcesów gwiazdy, gwiazdeczki, gwiazdunie .... Z A P R A S Z A M Y ! ! ! ! ! Rozwiń Nie kracz bo jeszcze ściągną tu jakiegoś Lavine'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PorzinGOD Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 W dniu 31.10.2023 o 12:06, cwikson napisał(a): Lepszy połamany Embiid , niż zdrowy Randle Rozwiń Oto wielka tajemnica wiary! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 W dniu 31.10.2023 o 16:17, vero1897 napisał(a): Nie kracz bo jeszcze ściągną tu jakiegoś Lavine'a... Rozwiń Poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Dobry content. A jak barrecik? Podobno już „ aż tak nie cegli” słyszałem od kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 W dniu 31.10.2023 o 17:38, RonnieArtestics napisał(a): Dobry content. A jak barrecik? Podobno już „ aż tak nie cegli” słyszałem od kolegi. Rozwiń Na Bullsowych grupach już latają obrazki z LaVine za rondla i rja plus picki Wczoraj jeszcze latały z Hardenem A dosłownie pół h temu widziałem z Hierro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 (edytowane) W dniu 31.10.2023 o 19:12, josephnba napisał(a): A dosłownie pół h temu widziałem z Hierro Rozwiń to ten wielki graj co mial isc w wymianie za Dame$? ja bym sie na miejscu Bulls nie zastanawial! Edytowane 31 Października 2023 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Chyba najprędzej do MSG trafi Don Mitch ,zresztą mentalnie Spida już tam prawie jest tylko musi mu ktoś drzwi otworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Cytat Julius Randle is the first player in NBA history to average more than 15 FG attempts per game over the first five games of a season and shoot: below 30% from the field and below 30% from three-point territory and below 65% from the free-throw line Rozwiń ten to umie w kontrowersje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Okno na wymiane Randla to sie juz zamknelo xD Coś czuje że znowu bedzie pizda przez dekade ale spoko mam jeszcze z 25 -35 lat zycia moze skleca jakis lepszy team w tym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Nie wiem czy ktoś wrzucał, ale rzadko widzi się takiego low key cancera jak Randle, który niby wyciska z kariery maxa, a i tak jest dobrym przypałem. ;] (wyciąga maxa z kariery, bo te 14-10-5 na 27FG% to mocarny start) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 W dniu 4.11.2023 o 15:47, BMF napisał(a): Nie wiem czy ktoś wrzucał, ale rzadko widzi się takiego low key cancera jak Randle, który niby wyciska z kariery maxa, a i tak jest dobrym przypałem. ;] (wyciąga maxa z kariery, bo te 14-10-5 na 27FG% to mocarny start) Rozwiń Od jego poczatkow w Lakers tarabanilem ze to cancer Bez powodu zawsze sie obrsazal a to na sedziow, a to na kogos. Straszny dzban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 W dniu 4.11.2023 o 15:47, BMF napisał(a): Nie wiem czy ktoś wrzucał, ale rzadko widzi się takiego low key cancera jak Randle, który niby wyciska z kariery maxa, a i tak jest dobrym przypałem. ;] (wyciąga maxa z kariery, bo te 14-10-5 na 27FG% to mocarny start) Rozwiń Lool,Niezły dzban, sam rzuca na 27% fg i 60% ft a jeszcze się obraza na innych teammates jak coś im nie wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Dawno nie widziałem tak dziwnej akcji. Całego zespołu w sumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PorzinGOD Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Od dwóch spotkań odbił się od historycznego dziadostwa jakie prezentował i jestem ciekaw, czy Rose wykorzysta moment i w końcu się go pozbędzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 ale po co sie go pozbywac? W dniu 9.11.2023 o 11:46, PorzinGOD napisał(a): Od dwóch spotkań odbił się od historycznego dziadostwa jakie prezentował i jestem ciekaw, czy Rose wykorzysta moment i w końcu się go pozbędzie? Rozwiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 W dniu 9.11.2023 o 11:55, człowiek...morza napisał(a): ale po co sie go pozbywac? Rozwiń Podobno można za niego pozyskać Embiida. U Randla takie huśtawki to norma, on gra w miarę równo sezon raczej tylko jak jest w contract year, wtedy trafia na przyzwoitej skuteczności i jakoś to wygląda. Ostatnio to było już historyczne dno z jego strony, więc jakakolwiek poprawa była nieunikniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi