julekstep Opublikowano 5 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Wuja, nie ma ich na FA ,bo na umowach. Pula się nie zmniejszyła no tak a tutaj jest lista samych FA, więc nie bardzo rozumiem o co ci chodzi (poza tropieniem kolejnych spisków) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 3 minuty temu, julekstep napisał(a): Wes jest lepszy od Gordona (bonpoza scoringiem umie tez w inne rzeczy), ale wiek i potencjal psuja value. Jefferson jednak mocno wiekowy i imho tutaj jest najwiekszy potencjal na zjazd a Rubio to max player luznym siusiakiem - top5 pg ligi w dobrym wieku i z mega plastycznym skillsetem Rubio po ostatnich campach na pewno dostanie maxa. Przecież on przeskoczył lekko ten tier Kemba Walkerów itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 8 minut temu, kuba2419 napisał(a): Kampania zbijania ceny widzę rozpoczęta no tu Nugs na propsie tak czy siak jak ktos da scrubio maxa to sie udu ładnie, to jak z gordonem 15 x 3 np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Teraz, elwariato napisał(a): no tu Nugs na propsie tak czy siak jak ktos da scrubio maxa to sie udu ładnie, to jak z gordonem 15 x 3 np Dlaczego ma się udupic? Jak ktoś ma ogarnięte finanse I miejsce w salary na takiego maca to czemu nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 (edytowane) 6 minut temu, kuba2419 napisał(a): Dlaczego ma się udupic? Jak ktoś ma ogarnięte finanse I miejsce w salary na takiego maca to czemu nie? serio na poważnie bierzesz posty o scrubach GMa co ma w salary Kałaja i zaraz będzie maxował DeMarkusa? pls 59 minut temu, Pablo81 napisał(a): Rok temu, nie dostał do 3 czy 4 tury ZADNEJ oferty i podpisał za 10 na rok, bo tyle potrzeba było do dopięcia dealu Cavs - Spurs. aż sprawdziłem oczywiście to że kłamiesz mnie jakoś specjalnie nie zdziwiło (od emesa dostawał oferty co turę + parę osób jeszcze mu oferowało gówno kontrakty w 1szej i 2giej rundzie) zobaczyłem teraz salary Spurs i już widzę skąd te histeryczne posty oj chyba poszuka nowej chawirki Gordon Edytowane 5 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 1 minutę temu, LAF napisał(a): Wiemy doskonale jak wyglądał Twój podobno fachowy ranking TOP 15 PG ligi. Także powoływać się na niego tak średnio bym powiedział. Innych pozycji się nie czepiam ( póki co bo jestem ciekaw następnego rankingu TOP 15 SG ligi ) to gdzie mam wsadzić tego Middletona żeby było wystarczająco fachowo...top3 styknie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 (edytowane) 38 minut temu, eMeS napisał(a): Ala Jeffersona brakuje, od Gordona pewnie wolalbym Matthewsa a za Dindiłindi to pewnie Collisona. Rubio imo spokojnie na maksa sie nadaje Jak ktoś zacznie licytować Dinwiddie czy Collisona to dam od razu maxy bo jeszcze mogę:) #kulturaorganizacji Edytowane 5 Listopada 2023 przez profesora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 2 godziny temu, julekstep napisał(a): a Wy jak to widzicie? Max dla Rubio zaczyna sie od 16.2 mln Max dla Howarda zaczyna sie od 18.9 mln Rubio moze nadalby sie na 2-3 lata takiego kontraktu, ale bez podwyżej, Howard na ani jeden rok. Jedyne maxy jakie moga byc to oczywiscie Nurkic i raczej Zach z powodu biedy na obwodzie. brakuje mi na liscie wymienianego tez Monroe oraz jesli znalazlo sie miejsce dla Dinwiddie to tez Derozana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 (edytowane) 6 minut temu, Cichy napisał(a): Rubio moze nadalby sie na 2-3 lata takiego kontraktu, ale bez podwyżej, Howard na ani jeden rok. Rubio w zeszłym sezonie był top4 rozgrywajkiem w lidze - i to się raczej utrzyma przez 4-5 lat - luźny 'średni' max Howard nawet po minusowych campach dalej będzie pewnie najlepszym centrem w lidze - jak to nie zasługuje na maxa to nie wiem co zasługuje tbh Edytowane 5 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): Howard nawet po minusowych campach dalej będzie pewnie najlepszym centrem w lidze - jak to nie zasługuje na maxa to nie wiem co zasługuje tbh Na 18.9mln bedzie zaslugiwal Nurkic w piatym roku kontkratu, a nie Howard w pierwszym podpisujac kontrakt w wieku 33 lat;) Howard bedac najlepszym centrem w lidze nie sprawil ze Grizz zrobili cos szczegolnego. 18.9mln w pierwszym roku nalezaloby sie moze 33 letniemu Curremu lub Hardenowi czy Westbrookowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Teraz, Cichy napisał(a): Na 18.9mln bedzie zaslugiwal Nurkic w piatym roku kontkratu, a nie Howard w pierwszym podpisujac kontrakt w wieku 33 lat;) Howard bedac najlepszym centrem w lidze nie sprawil ze Grizz zrobili cos szczegolnego. 18.9mln w pierwszym roku nalezaloby sie moze 33 letniemu Curremu lub Hardenowi czy Westbrookowi to już pretensje do Grizzlies nie do Howarda Howard na 2letnim maxie to byłby bardzo uczciwy kontrakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 29 minut temu, julekstep napisał(a): serio na poważnie bierzesz posty o scrubach GMa co ma w salary Kałaja i zaraz będzie maxował DeMarkusa? pls aż sprawdziłem oczywiście to że kłamiesz mnie jakoś specjalnie nie zdziwiło (od emesa dostawał oferty co turę + parę osób jeszcze mu oferowało gówno kontrakty w 1szej i 2giej rundzie) zobaczyłem teraz salary Spurs i już widzę skąd te histeryczne posty oj chyba poszuka nowej chawirki Gordon no kalaj spadajacy praktycznie bralem, i nie dalem maxa noelowi tym bardziej nie dam cuzowi, serio lulek nie sadz wszystkich swoją miarą, czy tez miara kontraktu AK a scrubio jak i kemba maxa wart nie jest, taka moja skromna opinia 7 minut temu, julekstep napisał(a): jak to nie zasługuje na maxa to nie wiem co zasługuje tbh twoja ułomnosć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Teraz, elwariato napisał(a): no kalaj spadajacy praktycznie bralem, i nie dalem maxa noelowi tym bardziej nie dam cuzowi, serio lulek nie sadz wszystkich swoją miarą, czy tez miara kontraktu AK nie sądzę nikt z tak potężnym genem przegrywa jak Ty nigdy by nie poszedł w takie ryzyko jak AK i zdobył dzięki temu misia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): nie sądzę nikt z tak potężnym genem przegrywa jak Ty nigdy by nie poszedł w takie ryzyko jak AK i zdobył dzięki temu misia tego misia z* to ty zdobyłeś dzieki fartowi nie dzięki ak, po tylu latach w simce to nawet ja bym uciułał wiecej tytułów, mozesz mnie sprawdzić, mam bezpieczny zapas jakichs 10 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Teraz, elwariato napisał(a): mozesz mnie sprawdzić już Cię sprawdziłem przegrałeś nawet mając największy dzień konia w historii simki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): już Cię sprawdziłem przegrałeś nawet mając największy dzień konia w historii simki dzień konia to miales jak Cavs pojedynczym ptk pykłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 2 minuty temu, elwariato napisał(a): tego misia z* to ty zdobyłeś dzieki fartowi nie dzięki ak, po tylu latach w simce to nawet ja bym uciułał wiecej tytułów, mozesz mnie sprawdzić, mam bezpieczny zapas jakichs 10 lat Ten mistrz Magic to uczciwie przyznajmy, najbardziej legitny tytuł nowożytnej historii simki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 45 minut temu, julekstep napisał(a): serio na poważnie bierzesz posty o scrubach GMa co ma w salary Kałaja i zaraz będzie maxował DeMarkusa? pls aż sprawdziłem oczywiście to że kłamiesz mnie jakoś specjalnie nie zdziwiło (od emesa dostawał oferty co turę + parę osób jeszcze mu oferowało gówno kontrakty w 1szej i 2giej rundzie) zobaczyłem teraz salary Spurs i już widzę skąd te histeryczne posty oj chyba poszuka nowej chawirki Gordon Jakie oferty dostawał od Cavs i innych, jak jesteś tak skrupulatny? W tamtym roku (oprócz 10x 1 pod wymianę) dostał najlepszą ofertę 5mln x1y, a w tym roku wg wujka ma dostać 15mln x3y. OJP! @julekstep dopisek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Ten mistrz Magic to uczciwie przyznajmy, najbardziej legitny tytuł nowożytnej historii simki. no uczciwie przyznaję propsowanie tej tankerskiej organizacji nic ci nie da, i tak do po nie awansujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): Jakie oferty dostawał od Cavs i innych, jak jesteś tak skrupulatny? W tamtym roku (oprócz 10x 1 pod wymianę) dostał najlepszą ofertę 5mln x1y, a w tym roku wg wujka ma dostać 15mln x3y. OJP! @julekstep dopisek. dostawał oferty inne niż "żadne" 6 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Ten mistrz Magic to uczciwie przyznajmy, najbardziej legitny tytuł nowożytnej historii simki. mądrego dobrze poczytać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi