Koelner Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): @kuba2419 dałbym sobie fiuta uciąć, że wczoraj już Bendera zwolniłeś. Oj, nieładnie zwolnił bo Bender to był myman więc pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 HAHAHAHHAHAHAHAH co @Koelner odjebał xD mocny kandydat do nagrody Niemoty Roku już na starcie! xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): z 21 postD i 66 perD ? Mówisz, że mogłem nie zmienić pozycji? Wydaje mi się, że wchodził jako SF 1 minutę temu, julekstep napisał(a): HAHAHAHHAHAHAHAH co @Koelner odjebał xD mocny kandydat do nagrody Niemoty Roku już na starcie! xDDD No miałem właśnie wklejać mema z serii "co tu się odpierdala" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Mówisz, że mogłem nie zmienić pozycji? Wydaje mi się, że wchodził jako SF wchodził jako SF, ale skille miał typowo pod SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Kręciłem go jako SFa @kuba2419 dałbym sobie fiuta uciąć, że wczoraj już Bendera zwolniłeś. Oj, nieładnie Oj tam oj tam ale po Payna i tak się spóźniłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Teraz, julekstep napisał(a): wchodził jako SF, ale skille miał typowo pod SG To już decyzja bogów simki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): To już decyzja bogów simki! w sensie że o mnie tak ładnie piszesz? (bo to ja mu zmieniłem) dziękuję! 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): No miałem właśnie wklejać mema z serii "co tu się odpierdala" @Ashigaru niby w loterii stracił jedynkę a tak na prawdę nie stracił jedynki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 19 minut temu, julekstep napisał(a): HAHAHAHHAHAHAHAH co @Koelner odjebał xD mocny kandydat do nagrody Niemoty Roku już na starcie! xDDD zapisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 oki przesimowałem 8 sezonów (JEDNA SIMKA) Luka 4x MVP niniejszym oddalam zażalenia (a Magic 2x mistrzostwo i 4x finał tak btw xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 22 minuty temu, julekstep napisał(a): oki przesimowałem 8 sezonów (JEDNA SIMKA) Luka 4x MVP niniejszym oddalam zażalenia (a Magic 2x mistrzostwo i 4x finał tak btw xD) doncic na pg to wiadomo, ze bedzie fajne boxy robil i nagrody zdobywal, pytanie jaki bedzie jego prawdziwy impact Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 16 godzin temu, julekstep napisał(a): PS2: Korzystając z okazji przypominam o możliwości przedłużenia kontraktów 2ndrounderów o trzeci rok za 3 000 000 (dzięki czemu zyskają prawa birda!) W tym roku mamy 3 mln za 2nd rounderow? w pierwotnej wersji, przed editem, bylo 5 tak jak w ubieglym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Teraz, Cichy napisał(a): W tym roku mamy 3 mln za 2nd rounderow? w pierwotnej wersji, przed editem, bylo 5 tak jak w ubieglym sezonie w trakcie sezonu zostało to zmienione o czym zapomniałem i @kuba2419 mi przypomniał (jest w temacie informacje o zmianach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 beka bo jak posimowałem to young jest roty itp ale Atlanta Hawks wygrywa mistrzostwa w sumie maja dużo capu na fa plus to co maja to jest możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 @julekstep a to nie było wcześniej tak, ze QO można było podpisać później? Bo ja chciałbym dać Bookerowi, ale nie chce blokować sobie capspace na FA, wydawało mi się, ze można to było zrobić w trakcie FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 4 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): @julekstep a to nie było wcześniej tak, ze QO można było podpisać później? Bo ja chciałbym dać Bookerowi, ale nie chce blokować sobie capspace na FA, wydawało mi się, ze można to było zrobić w trakcie FA wszystkie te rzeczy (birdy, QO's) będą wklepane na koniec draftu - czyli do startu 1szgo etapu FA możecie sobie wykorzystywać cap space i oszukiwać w stylu EMESA jak ruszy FA to już wszystko będzie wklepane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Teraz, julekstep napisał(a): wszystkie te rzeczy (birdy, QO's) będą wklepane na koniec draftu - czyli do startu 1szgo etapu FA możecie sobie wykorzystywać cap space i oszukiwać w stylu EMESA jak ruszy FA to już wszystko będzie wklepane i tak było cały czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Teraz, Qcin_69 napisał(a): i tak było cały czas? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): tak ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 @MarcusCamby Metu nieźle przeszacowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 4 minuty temu, Braveheart22 napisał(a): @MarcusCamby Metu nieźle przeszacowany A Nunn był drugi za Morantem, a przed Zionem w głosowaniu na ROTY, a w drafcie tylko 70 potencjału i sporo słabszych graczy przed nim.. jego kontuzja wyhamowała.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi