Gość (Przemek...) Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Od dwóch dni na Netflixie leży serial "Dark". Jeżeli ktoś chciał kiedyś mroczniejsze i odrobinę bardziej dorosłe "Stranger Things" to niech ogląda produkcję od Niemców. Ja od siebie polecam bardzo, bo śmierdzi mi trochę klimatem skandynawskich kryminałów + po (moim zdaniem) średnim z perspektywy czasu 2 sezonie ST fajnie się wgryźć w coś takiego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Belfer późno ale wrócił na właściwe tory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 (edytowane) @ Mirwir Akcja ze zdjęciem super bo wprowadziła dużo pytań , zero odpowiedzi. I to własnie lubię w serialach. Dobosz nabrała kolorów jest bardziej wiarygodna. A cycki no wiesz - to nie gra o Tron którą oglądają gimnazjaliści by kusić kogoś cyckami. To nie ten target. Bardziej to miało pokazać jak mechaniczną jest osobą że nawet to traktuje instumentalnie. Ot jest porzeba to napije się drinka jeśli wiesz do czego czynię aluzję Końcowy epizod z Tatarką był słaby ale to taka reguła nie tylko polskich seriali że jak jest długa relacja damsko męska to musi dojść do zbliżenia. Nie kupuje tego ale to już niestety przypadłość Generalnie nie wyszedł im w sumie ostatni odcinek - tu jest kilka momentów bardzo dziwnych ale środek jest mocny . Drugi trzeci czwarty są bardzo dobre. To że finał im słabo wyszedł to prawda ale o ile jeden z antagonistów powiedzmy ten główny wypadł słabo o tyle pozostała dwójka czarnych charakterów do samego końca była dobrze prowadzona. W ogóle fajne jest to że o tej drugiej stronie wiemy tyle co nic. Nie ma powiązań , niewiele wiadomo o strukturze itp I tak jest lepiej Dobra, ogarnalem Watahe, o jakim momencie pisałeś że słaby?[spoiler\] Grzywa wypadł trochę słabo ale aktor trochę nie pasował. W pierwszej ok jako niby nie winny teraz to na głównego złego nie dawał rady. Scena sexu z ukrainka niepotrzebna i nie zrozumiała No i mogli lepiej wyjaśnić dlaczego zabili te 21 osób [\spoiler] Edytowane 4 Grudnia 2017 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 dmc, mistrz ciętego spoilera @PeakyBlinders sezon zaczął się fajnie rozkręcać, Arthur nareszcie jest sobą i wszystko niby git, ale ta ostatnia akcja z Polly, no nie wiem jeśli to jest rzeczywista zdrada, a nie uknuta intryga, to ja tego nie kupuje, ciotka jaka jest taka jest, ale w życiu by tego nie zrobiła, nie jest taka głupia by wierzyć, że Makaron jej nie oszuka, mam nadzieję, że to się tak c***owo nie skończy, bo widać, że to już pewnie ostatni sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 lepiej powiedz co tam się daje zamiast / żeby działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 w pierwszy tagu sam spoiler a w drugim / zamiast \ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Od dwóch dni na Netflixie leży serial "Dark". Jeżeli ktoś chciał kiedyś mroczniejsze i odrobinę bardziej dorosłe "Stranger Things" to niech ogląda produkcję od Niemców. Ja od siebie polecam bardzo, bo śmierdzi mi trochę klimatem skandynawskich kryminałów + po (moim zdaniem) średnim z perspektywy czasu 2 sezonie ST fajnie się wgryźć w coś takiego :] Podbijam. W tym roku nic lepszego nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Ogolnie netflix imho robi najlepsze seriale. A dla mnie komixowego freak'a teraz jest raj. Btw. Punisher miazdzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Kurna nie mogli tego darka zrobić w ludzkim języku? ;[ Good shit btw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Odnośnie Gomorry, ktoś się orientuje na kiedy jest planowany 4 sezon? 6 odcinków trzeciego narobiło mi apetytu. A Dark spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Odnośnie Gomorry, ktoś się orientuje na kiedy jest planowany 4 sezon? 6 odcinków trzeciego narobiło mi apetytu. Nie ma żadnych plotek nt. premiery czwórki, ale patrząc na to jak wychodziły wcześniejsze to trzeba będzie czekać od roku do dwóch lat. fajnie nakręciłeś ja jestem dopiero po pierwszej działce ;] Edytowane 6 Grudnia 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Nie ma żadnych plotek nt. premiery czwórki, ale patrząc na to jak wychodziły wcześniejsze to trzeba będzie czekać od roku do dwóch lat. Szczerze mówiąc, tego właśnie nie chciałem usłyszeć. Edytowane 6 Grudnia 2017 przez pg13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Mogę czekać 1,5 roku jak będą trzymać poziom. Jutro Templariusze. Szkoda, że Polacy nie mają kasy i kręcą niskobudżetową Koronę królów. Ja bym chciał coś o kresach w XVII wieku , tyld, że tak z przytupem a nie na ciut wyższym poziomie niż M jak miłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 6 odcinków i to już koniec? Można oglądać całość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 6 odcinków i to już koniec? Można oglądać całość? nie 12 bedzie. 22 grudnia wyjda ostatnie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 wreszcie się zabrałem za Humans - jeden z tych genialnych skłaniających do myślenia seriali BBC, pewnie wolę Utopię ale tu też jest miazgunia. Blade Runnery i odgrzewane kotlety moga się chować, tak samo jak Fallout 4 który z nich zrzynał no i oczywiscie OST by Cristobal Tapia de Veer - MISTRZOSTWO W CH.UJ https://www.youtube.com/watch?v=tEcaoAzvvbU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 ten 1 odcinek templariuszy to gówno straszliwe. słyszałem że syf, to na hbo leci? oni taki szajs póścili jeszcze się okaze że "korona królów" będzie lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 ten 1 odcinek templariuszy to gówno straszliwe. a niby dlaczego? przecież to bajka na poziomie gry o tron. sprawnie nakręcona, ale bajka. mnie się podobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) Mega słaby koniec belfra. Kiepski (w skali sezonu) byl ostatni odcinek 1 sezonu no i 2 też. W całej serii to chyba tylko gra Warszawskiego, Łabacz i tego biologa jakoś na plus. Edytowane 10 Grudnia 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Jakie gówno, nie wyrobię tak naprawdę prawie nic nie wyjaśnili, prawie nic nie pokazali. Z retrospekcji mogliby pokazać któreś z zabójstw jakoś od kulis (szczególnie te z lasu), a nie jak Lucek wytargał młodą w majtach. Słaby w c*** ten sezon, a zakończenie to gwóźdź do trumny. Cała masa niedomówień, zagmatwanie. Dajcie spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi