Dnc Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Dont stop believing Jeśli uchwało się przed Tobą jeszcze The Wire to... ale do The Wire trzeba mieć odpowiednie nastawienie i oczekiwać fajerwerków co w oboecnym siwecie serialowym jest cięzkie, trudno może być się przestawic, bo Wire ma też swoje lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 ale do The Wire trzeba mieć odpowiednie nastawienie i oczekiwać fajerwerków co w oboecnym siwecie serialowym jest cięzkie, trudno może być się przestawic, bo Wire ma też swoje lata Ja też dosyć długo zwlekałem z obejrzeniem tego serialu, ale w końcu się przelamałem i zazdroszę osobą, ktorę jeszcze go nie oglądały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Meksyk to chyba nie był dobry pomysł. Tam się w tańcu nie pierdolą http://m.filmweb.pl/news/Cz%C5%82onek+ekipy+%22Narcos%22+zabity+w+Meksyku-124944 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 tam zginęło więcej ludzi niż podczas wojny w Jugosławii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Meksyk to chyba nie był dobry pomysł. Tam się w tańcu nie pierdolą http://m.filmweb.pl/news/Cz%C5%82onek+ekipy+%22Narcos%22+zabity+w+Meksyku-124944 nieźle, w Kolumbii nie wiem czy będzie co jeszczerobic (jestem w trakcie 3 seoznu wiec nie spojleruj ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 nieźle, w Kolumbii nie wiem czy będzie co jeszczerobic (jestem w trakcie 3 seoznu wiec nie spojleruj ) Ale wiesz ,że można kręcić w Kolumbii sceny a w filmie wmówić ludziom że to jest Meksyk Skoro Nowa Zelandia mogła udawać Śródziemie to i Kolumbia może dać radę Poza tym nadal Kolumbia produkuje spore ilości a przede wszystkim nadal jest główną siłą eksportową do Europy i USA. Bo 3 główne kraje produkcji koki to Kolumbia Peru i Boliwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Jak Kolumbia będzie udawać Meksyk? Zielone Medelin i amazonska dżungla zastąpi piasek pustyni i surowe Juarez? To prędzej w Arizonie czy Nowym Meksyku to nakręcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 a ja wymiękłem na trzecim, skasztanił się. ale mam coś ważnego do powiedzenia, the sopranos to oficjalnie najlepszy serial w historii tv, bez słabego odcinka (no dobra, nie liczę pilota i te sekwencje snów/śpiączka mnie nie porwały delikatnie mówiąc). niniejszym breaking bad spada na drugie miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Tin star zapowiada się nieźle. Zloto gujany też całkiem spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Jakieś Banshee 2.0 coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wygnaniec Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 a ja wymiękłem na trzecim, skasztanił się. ale mam coś ważnego do powiedzenia, the sopranos to oficjalnie najlepszy serial w historii tv, bez słabego odcinka (no dobra, nie liczę pilota i te sekwencje snów/śpiączka mnie nie porwały delikatnie mówiąc). niniejszym breaking bad spada na drugie miejsce. Pilot Sopranos jest świetny, sekwencje snów i śpiączka też, ehhh idz ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 jak mam to rozumiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 jakby ktoś miał ochotę obejrzeć "uprowadzoną" to odradzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Całkiem przyjemny: http://www.filmweb.pl/serial/Mob+City-2013-644190 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Całkiem przyjemny: http://www.filmweb.pl/serial/Mob+City-2013-644190 wygląda ciekawie, ile bys mu dał w skali do 10 ktoś jescze oglądał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 8 dałem, lubię takie klimaty. tam ryzyka za dużego nie masz, bo to ministerial, tylko 6 odcinków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 oglądam "absentię" dziwi mnie w jaki sposób kolesie siedzący w zamknięciu, jacyś psychopaci mają możliwości sterowania wydarzeniami na zewnątrz lepsze niż narkobaroni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) gdzie mogę obejrzeć pierwszą serię watahy? Edytowane 1 Października 2017 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 gdzie mogę obejrzeć pierwszą serię watahy? http://alltube.tv/serial/wataha/1621 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robek25 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Ja oglądam Narcos. Bardzo dobry serial i ciekawa postać Pablo Escoara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi