Wojtas Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Dzięki za recenzje. W takim razie sprawdzimy to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ktoś mógłby polecić jakiś serial komediowy, taki lajtowy, bo szukam czegoś nowego. Zaliczone jest Dwóch i pół, big bang, how I met your mother, californication i fresh prince (swoją drogą wszystkie doskonałe ;]). Jedyne co pamiętam z poprzednich stron to The Office. Coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Cougar Town z Courtney Cox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Z takich mega lightowych to może jeszcze Eureka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 lajtowy w sensie Californication jest cięższy dz za szybką odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Californication to ciężko lajtowym nazwać bo problemy są dość poważne a tematy odważne :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Ktoś mógłby polecić jakiś serial komediowy, taki lajtowy, bo szukam czegoś nowego. Zaliczone jest Dwóch i pół, big bang, how I met your mother, californication i fresh prince (swoją drogą wszystkie doskonałe ;]). Jedyne co pamiętam z poprzednich stron to The Office. Coś jeszcze? entourage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 ktoś może mnie wspomóc napisami do the good guys e02 i e03 bo nie ma na napiprojekcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 spartakus warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 spartakus warto? nic interesującego, obejrzałem kilka odcinków i chyba odpuszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Spartakus rozkręcił się tak kolo 5-6 odcinka. ale jeśli ktoś oczekuje rozrywki na podobnym poziomie jak rome, to się bardzo rozczaruje. ten serial jest całkiem inny, w sumie to dużo krwi, trochę cycków i tak właśnie od około 6 odcinka coraz ciekawsza intryga. finał sezonu był nawet na tyle ostry, że czekam na drugą serię ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Ja bym powiedział, że dużo cycków i fucków... I jeszcze więcej krwi... ;-) Ale jest ok, taka poprawna rozrywka po ciężkim dniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Spartakus rozkręcił się tak kolo 5-6 odcinka. skoro tak to tam mu jeszcze szansę, bo postanowiłem odpuścić sobie przy odcinku nr 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 po 1 odcinku Spartacusa byłem zawiedziony srogo, ale rozkręca się i ostatnie 2--3 odcinki to mistrzostwo w intrygach a sensowną i konkretną akcją można by obdzielić słabiaki typu Flash Forward i V i jeszcze by zostało na kolejny serial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 obejrzałem wczoraj pierwszy odcinek i dzisiaj skończyłem trzynasty. mnie wciągnął. świetnie jest ukazany rzym z tymi intrygami ,seksualnością ,traktowaniem ludzi czy nawet brudem. czekam na kolejną serię. rzym oglądałem ale na hbo i traciłem wątki przez nie oglądanie poszczególnych odcinków. naprawdę jest warty wciągnięcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 inny w odbiorze ale równie mocno polecam bo warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 mógłbyś podrzucić linka do pierwszego sezonu i drugiego? byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 s1: http://isohunt.com/torrent_details/4819 ... ab=summary s2: http://isohunt.com/torrent_details/7848 ... ab=summary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ktoś mógłby polecić jakiś serial komediowy, taki lajtowy, bo szukam czegoś nowego. Zaliczone jest Dwóch i pół, big bang, how I met your mother, californication i fresh prince (swoją drogą wszystkie doskonałe ;]). Jedyne co pamiętam z poprzednich stron to The Office. Coś jeszcze? Modern Family, wlasnie obejrzalem 4 odcinki i akurat jak dla mni jesst bardzo dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 fresh prince Pietras, skąd to można ściągnąć? btw. polecam rules of engagement Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi