Kołczu33 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Z europejskich na netflixie polecam undercover z Belgii, jest też polski wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 https://www.filmweb.pl/serial/22.11.63-2016-644133 Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 3 godziny temu, Kubbas napisał: https://www.filmweb.pl/serial/22.11.63-2016-644133 Polecam Gdzie to można obejrzeć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 3 godziny temu, blackmagic napisał: Gdzie to można obejrzeć ? ja z torrentow pobralem ogolnie zaczelo sie tak ze kupilem ksiazke ale oczywiscie nie moglem sie za nia zabrac i zobaczylem ze jest ekranizacja @Deltuś a obejrzales caly? przeciez tam jest tyle zwrotow akcji, klimat lat 60, swietna gra aktorska, jeden z lepszych serialow jaki ogladalem ever plus watek historyczny jak Oswald wysiada na lotnisku po powrocie z Rosji - ciary moze nie ogarniasz tematu, ogladales film JFK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 wszedłem do gry na pełnej kurwie i nie pierdoląc się nic a nic obejrzałem 2 serie Narcos. Ktoś poleci coś innego w tym typie, gdzie 'w tym typie' ma przede wszystkim znaczyć coś opartego na faktach? to Narcos piękna robota. + pierwszy serial od czasów prison breaka który objerzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 7 godzin temu, rw30 napisał: wszedłem do gry na pełnej kurwie i nie pierdoląc się nic a nic obejrzałem 2 serie Narcos. Ktoś poleci coś innego w tym typie, gdzie 'w tym typie' ma przede wszystkim znaczyć coś opartego na faktach? to Narcos piękna robota. + pierwszy serial od czasów prison breaka który objerzałem. Mi w c*** podobało się Boardwalk Empire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 W dniu 6.08.2021 o 23:46, rw30 napisał: wszedłem do gry na pełnej kurwie i nie pierdoląc się nic a nic obejrzałem 2 serie Narcos. Ktoś poleci coś innego w tym typie, gdzie 'w tym typie' ma przede wszystkim znaczyć coś opartego na faktach? to Narcos piękna robota. + pierwszy serial od czasów prison breaka który objerzałem. Myślę, że serial "El Chapo" będący na faktach powinien Ci się spodobać. Praktycznie ta sama tematyka tylko rozwój dalszej sytuacji po Escobarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 W dniu 7.08.2021 o 00:46, rw30 napisał: Ktoś poleci coś innego w tym typie, gdzie 'w tym typie' ma przede wszystkim znaczyć coś opartego na faktach? "czarnobyl"- na faktach i jeden z lepszych seriali w ostatnich kilku latach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 17 godzin temu, lorak napisał: "czarnobyl"- na faktach i jeden z lepszych seriali w ostatnich kilku latach. Blisko faktów to ten serial raczej nie stał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Oglądałem ten Czarnobyl 2 lata temu jakoś, fakty jak fakty, ale generalnie to taki serial któremu mozna dac 6 w skali od 0-10. Solidna produkcja tylko, wszelkiego rodzaju zachwyty były mocno przesadzone Jak chcesz coś "based on a true story" z seriali to też polecam tak jak matek Boardwalk Empire albo Kompania Braci ale to klasyk i pewnie znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Godzinę temu, the_secret napisał: Oglądałem ten Czarnobyl 2 lata temu jakoś, fakty jak fakty, ale generalnie to taki serial któremu mozna dac 6 w skali od 0-10. Solidna produkcja tylko, wszelkiego rodzaju zachwyty były mocno przesadzone Jak chcesz coś "based on a true story" z seriali to też polecam tak jak matek Boardwalk Empire albo Kompania Braci ale to klasyk i pewnie znasz albo the trial of oj simpson genialna obsada, gooding jr masakruje, travolta tez i ten z przyjaciol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 10 godzin temu, darkonza napisał: Blisko faktów to ten serial raczej nie stał w ten sposób można skrytykować każdy film "na faktach", bo zawsze są one podkręcane, aby się lepiej oglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 1 minutę temu, lorak napisał: w ten sposób można skrytykować każdy film "na faktach", bo zawsze są one podkręcane, aby się lepiej oglądało. Zgadza się, mało jest filmów na faktach, nie zmienia to faktu ze ten serial to jest typowe obrabianie tyłka ruskim. No i energii atomowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 W dniu 6.08.2021 o 23:46, rw30 napisał: wszedłem do gry na pełnej kurwie i nie pierdoląc się nic a nic obejrzałem 2 serie Narcos. Ktoś poleci coś innego w tym typie, gdzie 'w tym typie' ma przede wszystkim znaczyć coś opartego na faktach? to Narcos piękna robota. + pierwszy serial od czasów prison breaka który objerzałem. Może Mindhunter? Pewnie luźno oparta na faktach, historia budowy w FBI jednostki zajmującej się profilowaniem i łapaniem seryjnych morderców Albo Manhunt: Unabomber. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 5 godzin temu, darkonza napisał: Zgadza się, mało jest filmów na faktach, nie zmienia to faktu ze ten serial to jest typowe obrabianie tyłka ruskim. No i energii atomowej/ A niby w którym momencie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) 5 godzin temu, darkonza napisał: Zgadza się, mało jest filmów na faktach, nie zmienia to faktu ze ten serial to jest typowe obrabianie tyłka ruskim. czyli tak najpierw jako przykład zakłamywania faktów podajesz fragment w którym podbija się 'bohaterstwo' ruskich likwidatorów, żeby udramatyzować akcję teraz jako podsumowanie piszesz że ten serial to typowe obrabianie tyłka ruskim? dafuck? Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Ucieczka z Dannemory jeszcze mi się przypomniała. Też nieźle i oparte na faktach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Na faktach polecam Punishera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 2 godziny temu, julekstep napisał: najpierw jako przykład zakłamywania faktów podajesz fragment w którym podbija się 'bohaterstwo' ruskich likwidatorów, żeby udramatyzować akcję A to nie jest przykład jak ruscy nie szanują życia swoich ludzi i wysyłają ich na pewną śmierć? 2 godziny temu, julekstep napisał: teraz jako podsumowanie piszesz że ten serial to typowe obrabianie tyłka ruskim? dafuck? Dafuck to jest ze nikt sie nie podważa obrabiania tyłka energii atomowej, ale o prawo do obrabiania tyłka ruiskim będzie walczyć wielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 7 minut temu, darkonza napisał: A to nie jest przykład jak ruscy nie szanują życia swoich ludzi i wysyłają ich na pewną śmierć? no nie bardzo, jest to raczej przykład dzielności i utylitaryzmu (działanie dla lepszego dobra) na które nie odważyłby się żaden typowy 'zachodniak' serio już się w tej krucjacie rusofilskiej zapędziłeś dalej niż Polacy w uwielbieniu zachodu w early 90's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi