Koelner Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Kalifat jest mocny i Sunderland drugi sezon tez przyjemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Mayanas m.c. warto? Od razu mówię SoA nie oglądałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Breaking Bad jako całość zdecydowanie poza moim Top10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 W dniu 2.04.2020 o 19:36, DeltaCenter napisał(a): Breaking Bad jako całość zdecydowanie poza moim Top10. Rozwiń Kolejna zajadła walka z Twojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Prowokuje, zaczepiam i hejtuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Mam nadzieje, że mój post nie zostanie uznany za zajadłą walkę przez kolegę lorak a oraz nie spotka się z forumowym hejcikiem że strony szanownych kolegów Zdzicha oraz Jacka, których gorąco Pozdrawiam. Serial 8-odcinkowy "Zero Zero Zero" producentów Gomorry. Polecam. W serialu są wątki : meksykański, amerykański oraz włoski. Pierwszy odcinek może wydawać się chaotyczny, ciężko się połapać kto jest kim. Meksyk zdecydowanie ciągnie ten serial do przodu, amerykański wątek dobrze się rozkręca, włoski mimo dobrego początku może pozostawić lekki niedosyt. Otwarta furtka na drugi sezon, z ciekawym krajem, ale szczegółów zdradzac nie będę. Na plus piękne krajobrazy Kalabrii. Kto widział ten wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Na początku pomyliłem Kalabrie z Kampanią w twoim poście. Już pierwszy odcinek zapowiada się nieźle, ale nie mam czasu/natchnienia do obejrzenia dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_K Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Amazon Prime jest teraz za darmo przez 6m z Play. Mają pełną serię The Office. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Tiger King Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Czwarty sezon domu z papieru, warto? Pierwszy był kozak, później już dużo słabiej więc mam wątpliwości. Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 W dniu 1.04.2020 o 16:26, P_M napisał(a): W połowie pierwszego sezonu Broadchurch - dobre to! Rozwiń to weź go skończ i wtedy oceń, na tym etapie też tak myslałem W dniu 7.04.2020 o 17:32, SlaKB napisał(a): Czwarty sezon domu z papieru, warto? Pierwszy był kozak, później już dużo słabiej więc mam wątpliwości. Rozwiń mimo że trzeci IMO było sporo naciągany to i tak czwarty będzie oglądany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) W dniu 8.04.2020 o 14:11, Dnc napisał(a): to weź go skończ i wtedy oceń, na tym etapie też tak myslałem Rozwiń W połowie trzeciego - moja opinia się nie zmienia Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 W dniu 7.04.2020 o 17:32, SlaKB napisał(a): Czwarty sezon domu z papieru, warto? Pierwszy był kozak, później już dużo słabiej więc mam wątpliwości. Rozwiń Jak każdy serial tego typu, z każdym sezonem jest coraz gorzej ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 W dniu 8.04.2020 o 19:12, P_M napisał(a): W połowie trzeciego - moja opinia się nie zmienia Rozwiń o widzisz! no to good for you mi końcówka pierwszego sezonu się nie podobała i juz nie wróciłem do tego serialu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 A to ktoś ogladał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 W dniu 10.04.2020 o 16:39, darkonza napisał(a): A to ktoś ogladał? Rozwiń Pierwszy sezon zajebioza, drugi mi średnio podszedł, trzeci obejrzę jak się pojawią wszystkie odcinki bo nie lubię czekać po tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 W dniu 10.04.2020 o 19:35, cvbe napisał(a): Pierwszy sezon zajebioza, drugi mi średnio podszedł, trzeci obejrzę jak się pojawią wszystkie odcinki bo nie lubię czekać po tydzień. Rozwiń Obejrzałem pierwsze dwa odcinki i to będzie lepsze niż sezon drugi, ale chyba dużo słabsze niż pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Szefy, ktos widział Polski Serial Znaki? Na axn leciał teraz na Netflix jest. Oceny widzę że takie sobie ale to z tym różnie bywa więc ktoś poleca? Odradza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 W dniu 19.04.2020 o 13:59, Dnc napisał(a): Na axn leciał teraz na Netflix jest. Oceny widzę że takie sobie ale to z tym różnie bywa więc ktoś poleca? Odradza? Rozwiń Bardzo pogmatwany i z I sezonu jest cała masa wątków rozkopanych i widzę, że zostawionych bez podjęcia ich w II sezonie (przynajmniej póki co). Jak się ktoś przebije przez spory chaos, to może się wciągnąć, ale też nie jest to nie wiadomo jak wybitny serial. Wg mnie jest niezły, ale nie każdemu to podejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 W dniu 19.04.2020 o 13:59, Dnc napisał(a): Szefy, ktos widział Polski Serial Znaki? Na axn leciał teraz na Netflix jest. Oceny widzę że takie sobie ale to z tym różnie bywa więc ktoś poleca? Odradza? Rozwiń mnie sie bardzo podobal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi