TuPalnik Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Kruk ktoś już ogladał te dwa odicnki? daje rade? jest opcja gdzieś w ogóle zobaczyć jak się nie ma c+ Ja oglądałem, mnie nie porwał. Niby nie taki zły, ale nic wybitnego tam nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Ja oglądałem, mnie nie porwał. Niby nie taki zły, ale nic wybitnego tam nie było. poziomem byś porónwał do króregoś z ostanich sezonów polskich seriali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 poziomem byś porónwał do króregoś z ostanich sezonów polskich seriali? Na razie wolno się rozkręca, ale raczej tak niżej od Watachy, ale na pewno lepszy niż Belfer 2. Dosyć mroczny klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 poziomem byś porónwał do króregoś z ostanich sezonów polskich seriali?Plebania. Jakieś zadupie, i lokalny gangster z problemami. Do tego, w mojej opinii ten blondyn to jest wytwór wyobraźni, bądź coś w ten deseń tego całego Kruka, a takie zabiegi nie sprawdzają się w serialach kryminalnych. Raczej zapowiada się szmira. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Jeden z lepszych seriali na AMC "The Terror".Adaptacja powieści Dana Simmosa odtwarza przebieg jednej z najbardziej tragicznych i zagadkowych wypraw w całej historii badań polarnych https://en.wikipedia.org/wiki/Franklin%27s_lost_expedition Świetna obsada,doskonałe zdjęcia,wśród producentów Ridley Scott .,Mocna rzecz polecam https://www.youtube.com/watch?v=jaRAi5P9lPo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 http://ncplus.pl/co-ogladac/terror?utm_source=emagazyn&utm_medium=baner&utm_campaign=2018-03-30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Jeden z lepszych seriali na AMC "The Terror".Adaptacja powieści Dana Simmosa odtwarza przebieg jednej z najbardziej tragicznych i zagadkowych wypraw w całej historii badań polarnych https://en.wikipedia.org/wiki/Franklin%27s_lost_expedition Świetna obsada,doskonałe zdjęcia,wśród producentów Ridley Scott .,Mocna rzecz polecam https://www.youtube.com/watch?v=jaRAi5P9lPo Faktycznie świetna rzecz. Mróz, zimno przenika z ekranu i mimo, że nic się w zasadzie nie dzieje i wiemy jak to się wszystko skończy to trzyma w napięciu i czekam na następne odcinki. Zdjęcia przednie, jest klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Takie The Thing kilka epok wcześniej;D swoją droga mitologia innuitów to mroczna sprawa;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Ktoś widział już nowe dzieło Netflixa "Zagubieni w kosmosie"? Z traileru wynika, że chyba warto rzucić okiem dla efektów specjalnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) Ozark i Mindhunter z netflixa polecam Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Mindhunter super. Gość który zagrał Kempera powinien dostać Oskara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Ozark i Mindhunter z netflixa polecamOzark przy Mindhunterze jest jak Legia przy Bayernie. Mogliby już 2 serię dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Faktycznie świetna rzecz. Mróz, zimno przenika z ekranu i mimo, że nic się w zasadzie nie dzieje i wiemy jak to się wszystko skończy to trzyma w napięciu i czekam na następne odcinki. Zdjęcia przednie, jest klimat. Świetny serial, zostały mi jeszcze 4 odcinki, ale ociągają się z napisami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Oglądał ktoś ten serial co reklamują w przerwach meczu Cavs, Animal Kingdom? Jeśli tak, to czy warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Animal Kingdom to słabsza wersja SoA,podobny dramat o grupie gburowatych ładnych chłopców, którzy popełniają zbrodnie na rozkaz swojej matki-podstarzałej dupy z długimi zadbanymi pazurami,.Jak ktoś lubił SoA to na 99% będzie mu się podobać., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Animal Kingdom to słabsza wersja SoA,podobny dramat o grupie gburowatych ładnych chłopców, którzy popełniają zbrodnie na rozkaz swojej matki-podstarzałej dupy z długimi zadbanymi pazurami,.Jak ktoś lubił SoA to na 99% będzie mu się podobać., Obejrzałem, podobał mi się. Drugi sezon zdecydowanie lepszy od pierwszego, więc liczę że trzeci to będzie kolejny skok jakościowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Ktoś obejrzał Kruka? Moim zdaniem straszny niewypał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 A mi się podobał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Mnie również pozytywnie zaskoczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi