Timi Hardaway Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Polecam czeski serial '' Pustkovie '' Niesamowity klimat. Tematycznie podobny do Belfra ale dla mnie dużo lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 bez kitu, co oni robią z tej gry o tron? ,,atomówki" dla trochę starszych widzów? O co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 bez kitu, co oni robią z tej gry o tron? ,,atomówki" dla trochę starszych widzów? dupy górą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Ktoś ogląda Ballers z Johnsonem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 To co się stało z grą o tron to już prawdziwa tragedia. Już nawet dno osiągnął poziom dialogów i gry aktorskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 To co się stało z grą o tron to już prawdziwa tragedia. Już nawet dno osiągnął poziom dialogów i gry aktorskiej. to prawda, wcześniej jakoś mnie to nie raziło ale od tego sezonu jakby wyraźnie ta miałkość pizga po oczach i uszach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Te polskie widziałem. Belfer fajnie się rozkręcał, ale finał słaby. Glina i Pitbull (serial, nie te nowe gnioty) świetne. Sherlocka nie lubie, więc sobie daruje. Te dwa mam zaznaczone do obejrzenia, więc pewnie któryś z nich zobaczę. Skandynadwskie kino bardzo lubię, ten Most nad Sundem bardziej w stylu trylogii Millenium czy Pushera? Coś w stylu Gomorry możecie jeszcze polecić? Niewdawno oglądałem: http://www.imdb.com/title/tt5754602/ i http://www.imdb.com/title/tt0337898/ i zdecydowanie mogę polecić. Brygada swietna, rowniez sie podlaczam. Co do kryminalnych to Broadchurch albo La Treve. Cos a'la gomorra to moze Power albo the straits. Troche inne, nie ta para kaloszy, ale calkiem spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Peaky Blinders Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Jedna z najlepszych scen/akcji jakie widziałem ogólnie w serialach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Westworld mnie zaskoczył. Im uwazniej się oglada tym wiecej mozna z tego wyciągnąć. Np. my też prowadzimy takie "parki" które zaspokajają nasze potrzeby kosztem cierpienia innych stworzeń. Inne potrzeby ale jednak. I pytanie podobne - na ile świadome są świnie i ile cierpią gdy je przemysłowo mordujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VITONCIUNAS Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Ory6b2EJ3Bk Fajnie się zapowiada, ale jak dla mnie serial po śmierci Pablo już nie będzie miał takiego klimatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 dla mnie już 2 sezon to nie było to i nie dobrnąłem do końca, teraz cisnę sopranos i jest kozak, nie spodziewałem się, że serial obyczajowy tak mnie wciągnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VITONCIUNAS Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) dla mnie już 2 sezon to nie było to i nie dobrnąłem do końca, teraz cisnę sopranos i jest kozak, nie spodziewałem się, że serial obyczajowy tak mnie wciągnie Troszeczkę przeciągany był fakt, ale mimo wszystko to do Gry o Tron czy Sons of Anarchy jednak Narcos jeszcze daleko, jeżeli chodzi o ten element. ;-) A Rodzina Soprano w porządku serialik, szanuję go mocno, bo przedstawia gangsterski świat w trochę innym świetle i wydaniu, aniżeli te, które wydawano do momentu jego nagrania. Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez VITONCIUNAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 dla mnie już 2 sezon to nie było to i nie dobrnąłem do końca, teraz cisnę sopranos i jest kozak, nie spodziewałem się, że serial obyczajowy tak mnie wciągnie dopiero? pamiętam jak mi kumpel nagrywał z hbo na kasety vhs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) dla mnie już 2 sezon to nie było to i nie dobrnąłem do końca, teraz cisnę sopranos i jest kozak, nie spodziewałem się, że serial obyczajowy tak mnie wciągnie Jak ja Ci ,k****, zazdroszczę Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 dopiero? pamiętam jak mi kumpel nagrywał z hbo na kasety vhs Kiedys robilem podejscie, ale sie nie polubilismy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Oglądał ktoś Ozark? Pilot jest calkiem zachecajacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 (edytowane) Oglądał ktoś Ozark? Pilot jest calkiem zachecajacy. Oglądam właśnie 4 odcinek i jest bardzo fajny. Oryginalny pomysł i klimat, ciekawe postacie się pojawiają, ale chyba spodziewałem się ciut więcej po takim wejściu z buta w pilocie. Choć możliwe, że po prostu miałem trochę inne wyobrażenie o produkcji. e// Po dokończeniu tego 1-szego sezonu powiem, że zdecydowanie warto. W skali all-time to nie jest nic topowego, ale chyba jedna z lepszych produkcji tego roku, a już na pewno wśród tych odpalonych dopiero co. Dość fajne wyważenie pomiędzy dramatem, jakimiś lekkimi wątkami komediowymi, są zwroty akcji, acz nie nachalne. btw główny bohater i momentami klimat/dialogi mi przypominało Fargo strasznie. Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 (edytowane) A to oglądaliście? http://www.filmweb.pl/serial/Ch%C5%82opaki+z+barak%C3%B3w-2001-134084 jest też film http://www.filmweb.pl/film/Ch%C5%82opaki+z+barak%C3%B3w-2006-360215 Edytowane 7 Sierpnia 2017 przez pg13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Jestem w trakcie jako zapychacz do posiłku czy na szybko przed wyjściem gdzieś. W sumie jest spoko, ale Office lepsze, a PNR dużo bardziej śmieszne chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi