Findek Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) W dniu 11.04.2016 o 15:59, january napisał(a): Ku*wa kolejny serial odpuścić muszę w trakcie. Tym razem Vikings, bo robi się parodia. Non stop jebanie, którego nie widać i czarnoksięskie wizje. c*** tam ze spoilerem, oglądać tylko jeśli obejrzało się już wszystko, co dobre. Sciągam pierwszy odcinek drugiego sezonu Fear The Walking Dead. Średnio mi odpowiada ta wariacja WD dla 13 latków ale z braku laku szosa sucha. A, no i finał Billions dzisiaj. Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 dzięki za namówienie do oglądania The Wire. 1 sezon miszcz, 2 trochę słabszy, ale jest dobrze. Kolejne sezony to wyraźny regres jak w większości seriali czy trzyma poziom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Trzyma. Moim zdaniem nieparzyste sezony najlepsze, ale ogólnie nie ma się co obawiać obsuwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 W dniu 11.04.2016 o 20:08, kiwi napisał(a): dzięki za namówienie do oglądania The Wire. 1 sezon miszcz, 2 trochę słabszy, ale jest dobrze. Kolejne sezony to wyraźny regres jak w większości seriali czy trzyma poziom? Jeżeli pierwszy Ci się podobał, to 3 i 4 nie pozwolą Ci odejść od telewizora, 5 też jest mocarny chociaż jest tam jeden wkurzający wątek. 2 sezon docenisz jak ochłoniesz z murzynogangusooczarowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Najlepiej oceniane są chyba te sezony, gdzie najwięcej jest ulicy. Twórcy chcieli jednak stworzyć coś więcej i zamysł docenia się po obejrzeniu całości, kiedy mamy cały obraz Baltimore. Dla ciekawych jak obecnie idzie East i West Side ciekawa strona http://data.baltimoresun.com/news/police/homicides (dane można sobie filtrować np. wg. rasy, co w wielu krajach jest już politycznie niepoprawne). Sprawdziłem sobie 2015 i na 344 zabójstwa w 320 przypadkach ofiarami byli czarni, jak widać biznes na rogach kwitnie. 2015 to był zresztą gorący rok w Baltimore, po śmierci Freddiego Graya, o którą obwiniono policję były tam protesty, a jak protesty to zamieszki, trochę sobie zdemolowali okolicę, spłonęło kilkadziesiąt budynków i obrabowano trochę lokalnych biznesów ze szczególnym uwzględnieniem monopolowych, aptek i sklepów ze sprzętem elektronicznym. No i zabójstwa sięgnęły rekordów z lat 70-tych. A jak ktoś lubi The Wire polecam jeszcze jego poprzednika, czyli The Corner (miniserial, 6 odcinków z tego co pamiętam) tych samów twórców. Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez halfoat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Cytat A jak ktoś lubi The Wire polecam jeszcze jego poprzednika, czyli The Corner (miniserial, 6 odcinków z tego co pamiętam) tych samów twórców. Z tym zastrzeżeniem jednak, że jest przejebanie ciężki. Finał Billions kozacki bardzo. Pierwszy odcinek FTWD taki se ale niczego więcej się nie spodziewałem. Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) 9 odcinek Better Call Saul najlepszy dotychczas. Odjebał Jimmy równo...Teraz to szkoda, że za tydzień koniec i znowu prawie rok czekania, Jestem mega ciekaw w jaki sposób Salamanca skończy na wózku. Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Słaby odcinek Lucyfera, już zacząłem serial mocno hypować po ostatnich dwóch, widać były wypadkiem przy pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 już 10 maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Vinyl pierwszy odcinek trochę ciężko wchodził - siermiężnie się zaczęło jakoś, ale generalnie czuć klimat Scorsese i później robi się już ciekawiej. Jestem aktualnie w połowie pierwszego sezonu i wciągnęła mnie historia, bohaterowie całkiem fajnie zarysowani i ogólnie dość lekko i miło sobie obejrzeć do kolacji Ale jak ktoś się spina, że Scorsese+Winter+Mick Jagger razem muszą dać jakiś top ever to niech nawet nie rusza, bo nie ten kaliber. ktoś widział The Last Panthers ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 W dniu 14.04.2016 o 07:58, rahu napisał(a): już 10 maja Nie mogę się doczekać najlepszy moim zdaniem serial o mafii narkotykowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 W dniu 16.04.2016 o 08:34, ely3 napisał(a): Nie mogę się doczekać najlepszy moim zdaniem serial o mafii narkotykowej Jest dobry, ale dwa ostatnie odcinki s1 trochę przynudzały już. Oglądałem drugi raz z ojcem i to potwierdził, a on się zna - teksty Klosa wykute na blachę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 W dniu 20.04.2016 o 17:59, LeweBiodroSmoka napisał(a): Jest dobry, ale dwa ostatnie odcinki s1 trochę przynudzały już. Oglądałem drugi raz z ojcem i to potwierdził, a on się zna - teksty Klosa wykute na blachę. Miałeś urodziny to ci wybaczam Twoje herezje ( finał sezonu był świetny choć fakt trochę tą rąbaninę w tunelu skopali taka naciągana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Fitz-Simmons. W końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 5 maja rusza 3s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 W dniu 21.04.2016 o 19:06, montana napisał(a): 5 maja rusza 3s O W MODESKU! myślałem, że to 4 kwartał miał być, gruuuuuube lato się zapowiada!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 The Ranch - netflix trzyma poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 W dniu 21.04.2016 o 20:33, LeweBiodroSmoka napisał(a): O W MODESKU! myślałem, że to 4 kwartał miał być, gruuuuuube lato się zapowiada!! 10 maja gomorra i cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 W dniu 24.04.2016 o 10:28, Koelner napisał(a): 10 maja gomorra i cześć jeszcze zaraz Gra o Trońskie, coby nie mówić też jeden z lepszych na osiedlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 spoko daredevil, jestem po 2x4, myslalem ze drugi sezon bedzie duzo slabszy. ciekaw jestem co to za laleczka sie pojawila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi