Elwood Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Pisałeś wuju :] asie sam musiałem rozczarować Miasto zła jeszcze nie zdążyło się popsuć, jest nie najgorzej po kilku odcinkach chociaż wali sztampą chwilami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Orientuje się ktoś czy trzeba obejrzeć Daredevila przed Jessica Jones? Nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 a jak ten nowy serial Ash vs. Evil Dead? Dobre ma ocenki. Ktoś już ogarniał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Ktoś zalukal into badlands? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) poratuje mnie ktoś torrentem do 2 odcinku Paktu HBO? edit. dobra znalazłem na warezach Edytowane 30 Listopada 2015 przez just like mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) a jak ten nowy serial Ash vs. Evil Dead? Dobre ma ocenki. Ktoś już ogarniał? A widziałeś filmy Evil Dead 1 i 2, i Army of Darkness? Bo to jest kontynuacja właśnie tych filmów. Mi się dobrze ogląda ten serial, są śmieszne momenty przede wszystkim dzieki postaci Asha. Po 5 odcinkach mogę napisać, że oceny za wysokie(9.2 na imdb), ale jeśli ktoś lubi komediowe horrory i wręcz przesadzone sceny akcji(można trochę porównać do Maczety np), to śmiało może oglądać. Edytowane 30 Listopada 2015 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Jessica Jones daje radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Ja tam nigdy nie sugeruje sie imdb bo przeciętny amerykan daje wszystkiemu 10/10 i później ostro pozawyzane oceny. Już nasz rodzimy filmweb to lepiej ilustruje Lece z SoA, nigdy nie mogłem sie przekonać.<br /> amerykanin*<br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Ja tam nigdy nie sugeruje sie imdb bo przeciętny amerykan daje wszystkiemu 10/10 i później ostro pozawyzane oceny. Już nasz rodzimy filmweb to lepiej ilustruje Lece z SoA, nigdy nie mogłem sie przekonać.<br /> amerykanin*<br /> Z nowymi filmami to prawda. Ale tak przed 2000 rokiem oceny są dużo lepsze niż na filmwebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ktoś zalukal into badlands? Jakbyś oglądał film z Seagalem. 50 vs 1? Nie ma sprawy. Ale sceny walk są kapitalnie nakręcone mimo, że lekko przesadzone. Ja tam czekam na następne odcinki chociażby dla tych scen. W niektórych momentach gra aktorska pozostawia wiele do życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Drugi sezon Fargo kozak, lepszy imo od pierwszego. Wounded knee mnie rozbawiło, chyba jestem złym człowiekiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Jessica Jones słabo wygląda, trzeba się będzie przemęczyć :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Drugi sezon Fargo kozak, lepszy imo od pierwszego. Wounded knee mnie rozbawiło, chyba jestem złym człowiekiem. Jest lepszy to prawda, ale brakuje trochę wątków humorystycznych, których to w s1 było całkiem sporo i były spoko. Edytowane 2 Grudnia 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Moim zdaniem 1 i 2 sezon Fargo są bardzo porównywalne i stoją na wysokim poziomie. Spoilery z Fargo!!!: Wątek humorytyczny to jest po prostu Peggy. Miałem niezły ubaw jak "wychowywała" Dodda, który przez cały sezon pogardzał kobietami. Świetna scena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Jessica Jones słabo wygląda, trzeba się będzie przemęczyć :/ Ponieważ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ponieważ? Jestem fanem MCU i nie bardzo mogę pominąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Jestem fanem MCU i nie bardzo mogę pominąć. Ale czemu słabo? Moim zdaniem 2 oczka niżej niż Man Without Fear. Iron Fist to będzie porażka coś czuję, ale podobno Netflix w jego miejsce chce kręcić Punishera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ale czemu słabo? Moim zdaniem 2 oczka niżej niż Man Without Fear. Iron Fist to będzie porażka coś czuję, ale podobno Netflix w jego miejsce chce kręcić Punishera Nudne strasznie. Punisher to rzecz jasna byłby rozpierdol. Chyba, bo akurat Constantine udało się sknocić, a to niby też pewniak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Constantina nie kręciło NBC? Nie pamiętam dobrego serialu od nich. Nawet fajnie zapowiadającego się Aquariusa spaprali. Netflix by to zrobił koncertowo, ale to DC więc nie wiem czy jakoś z ekranizacjami Marvela by się nie gryzło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Fargo drugi sezon jest absolutnie fenomenalny. Nie ma słabych odcinków - każdy trzyma niewiarygodny poziom. Nie ma beznadziejnych postaci na pierwszym planie, jak gruba policjantka z pierwszego. Nie ma przestojów, jest jeszcze lepiej zrealizowany. O ile w pierwszym Lester, Dentysta i młody Hanks stanowili mocny trzon, wokół nich wszystko się kręciło i bez nich jakość wyraźnie spadała, tak tutaj nie jestem w stanie wskazać słabo napisanej postaci. A, jak to Fargo, potrafi zaskoczyć. No k**** wspaniały jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi