LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 3 minuty temu, Koelner napisał(a): gm 1 9/11 za 2 1/3 za 3 gm 2 7/12 za 2 0/2 za 3 gm 3 4/8 za 2 3/6 za 3 gm 4 1/6 za 2 4/7 za 3 proszę bardzo Mówi się dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 @Reikai mamy ten wybór polaków w składzie czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Teraz, Gregorius napisał(a): @Reikai mamy ten wybór polaków w składzie czy nie? Tak, dopisalem do regulaminu w poscie draftujacym. 3 na zespol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 5 obcokrajowców i 3 Polaków to cinszko xD tak patrzę na Polaków all-time to słabo niestety koazcy raczej kariery robili na obczyźnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Teraz, Koelner napisał(a): 5 obcokrajowców i 3 Polaków to cinszko xD tak patrzę na Polaków all-time to słabo niestety koazcy raczej kariery robili na obczyźnie No level hard troche, ale do ogarniecia wbrew pozorom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Teraz, LAF napisał(a): @Reikai tak pisze a weźmie pewnie Kamila Do podawania recznikow chyba. Choc moze sie pochwalic MVP finalow co nie jest czeste u Polaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 ja wezme Andrzeja Karasia i Tomka Brieggmanna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 (edytowane) 24 minuty temu, Reikai napisał(a): No level hard troche, ale do ogarniecia wbrew pozorom. Z samego śląska Wrocław z tych lat świetności chyba z conajmniej czterech się znajdzie, plus pewien jegomość z rudymi włosami tez miał swoj sezon z tego co pamietam, wiec tak źle chyba nie bedzie żeby nie znaleźć 24 legitnych ludzi. Ja niestety zatrzymałem się koło sezonu 07/08 a widzę już ze zabawa bedzie przednia. Edytowane 23 Sierpnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 To Skele? On miał taka lekkość ruchów jak Kobe troszkę. Fajny technicznie dobry grajek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Byl jeszcze Gatis Jahovics ktory kupowal od moich znajomych wodke z meliny za 5 zl, bo normalna byla za slaba. Teraz, ignazz napisał(a): To Skele? On miał taka lekkość ruchów jak Kobe troszkę. Fajny technicznie dobry grajek. Ta, narobil dlugow podobno w Twoim miescie w kasynie I wyjechal z Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Mirek Kabała nasza duma i chwała! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 to prawda, ze Skele goniła mafia łódzka za długi? 6 minut temu, Reikai napisał(a): Ta, narobil dlugow podobno w Twoim miescie w kasynie I wyjechal z Polski. a tera przeczytałem xd zadzwoniłem do ziomka z Włocławka zeby mi stworzyl top10 grajkow Anwilu na poczet gry xd. rzucilem nazwisko Skele to poruszył ww watek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Teraz, człowiek...morza napisał(a): to prawda, ze Skele goniła mafia łódzka za długi? Ja slyszalem, ze Torunska. Chlal jak pojebany tak samo, ci lotewscy koszykarze strasznie walili wode we Wloclawku, bo co tu robic w tych czasach. Niektorzy walili samorobe z meliny za 5 zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Łódź kasyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 2 godziny temu, Reikai napisał(a): Tam pisal Michal Lizak z tego co pamietam, teraz prezes Slaska. nic takiego nie pamiętam, a byłem tam aktywnie od 2003 do końca w 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 2 minuty temu, rw30 napisał(a): nic takiego nie pamiętam, a byłem tam aktywnie od 2003 do końca w 2009 Mowimy o forum, czy gazecie? W sumie pomieszalem, bo gazeta nazywala sie chyba Basket. Taki miesiecznik o koszykowce. Forum tez sledzilem, ale akurat tu mialem na mysli ten miesiecznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 5 minut temu, rw30 napisał(a): nic takiego nie pamiętam, a byłem tam aktywnie od 2003 do końca w 2009 pamiętam Ihasana ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 2 minuty temu, Reikai napisał(a): Mowimy o forum, czy gazecie? W sumie pomieszalem, bo gazeta nazywala sie chyba Basket. Taki miesiecznik o koszykowce. Forum tez sledzilem, ale akurat tu mialem na mysli ten miesiecznik. tak, gazetę rozkręcał chyba on z Maćkiem B. aka Dainius to była całkiem solidna robota, czytałem czasem texty o NBA i były legit ogólnie ekipa z Wrocławia mocno rozkręcała e-community (i potem tą gazetę), Dainius i ja studiowaliśmy ten sam kierunek na tej samej uczelni (nawet razem zaczynaliśmy), podobnie jak Kilu, gość który założył FTPa e-basketowego, którego ja potem na krótko 'przejąłem' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 41 minut temu, Reikai napisał(a): Chlal jak pojebany tak samo, ci lotewscy koszykarze strasznie walili wode we Wloclawku Edgars Sneps? We Wro też była swego czasu hardcorowa ekipa pod tym względem Fietisov - Alanovic - Einikis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 35 minut temu, Krzemo napisał(a): Edgars Sneps? We Wro też była swego czasu hardcorowa ekipa pod tym względem Fietisov - Alanovic - Einikis. Einikis chyba pod tym względem był legendarny. Zresztą nie tylko we Wro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi