ignazz Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Ze sportowych jakby nie dotrwał Rocky ja bym wziął chyba Mighty Ducks albo White men cant jump I pewnie wygrał Wielu uważa ze zaangażowane kino spike Lee z Jezusem na boisku to nr 1 sportowych arcydzieł. Biało nieskaczaco tez przypal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 "Żądło" najlepsza komedia, że nie poszła to skandal. Dla mnie numer jeden W westernie bym wziął "Butch Cassidy i Sundance Kid", bardzo dobry western i jestem pewny, że nawet @P_M by się na Nim nie nudził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 (edytowane) Filmy które bym wybrał jako drugie/trzecie w różnych kategoriach: donnie brasco, carlito’s way Zapach kobiety, adwokat diabła training day z denzelem Johhny Q z denzelem ogolnie moich dwóch ulubionych aktorów nie dostało miłości tu, czyli al Pacino, denzel Washington z europejskich chciałem iść w yamakasi wpsolczesni samurajowie, ale stwierdziłem ze ci co oglądają ambitne kino bardzo zle to ocenia, a to mój ulubiony francuski film xD Edytowane 29 Sierpnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Wziął ktoś: DYLIZANS MISJA Brawo za Rejs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Z polskich komedii to "Nie ma róży bez ognia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Dałem waM fajny m holenderski film żeby nie było ze same francuskie hiszpańskie i niemieckie w europejskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Filmy które bym wybrał jako drugie/trzecie w różnych kategoriach: donnie brasco, carlito’s way Zapach kobiety, adwokat diabła training day z denzelem Johhny Q z denzelem ogolnie moich dwóch ulubionych aktorów nie dostało miłości tu, czyli al Pacino, denzel Washington z europejskich chciałem iść w yamakasi wpsolczesni samurajowie, ale stwierdziłem ze ci co oglądają ambitne kino bardzo zle to ocenia, a to mój ulubiony francuski film xD Nie wiem czy ulubieni, ale moja milosc maja zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Z polskich komedii to brakuje planety singli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Z polskich komedii to "Nie ma róży bez ognia" Nie wspominając o bardzo dobrych ale mało znanych: WNIEBOWZIĘCI JAK TO SIĘ ROBI PRZYJECIE MA 3+10 osób DZIEWCZYNY DO WZIĘCIA CZY JEST TU PANNA NA WYDANIU jak ktoś ma OCHOTĘ na czarno biały oldschool w stylu Rejsu a lubi Maklakiewicza to polecam poza konkursem Dla mnie to kultowe kino choć zrozumiem i niechęć niektórych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 6 minut temu, ignazz napisał(a): To dobre kanapowe niskich lotów filmidlo. Terminator stał się częścią pipcultury i te flipery czy strzelanki w każdej grajbudzie tylko to podkreślają. Nie ta liga choć film świetny. Na telewizor kineskopowy. niskich lotów to może była dwójka (ta na lotnisku) a co do fliperów czy strzelanek z grajbud: to była jedna z bardziej obleganych gierek salonów gier w 90's no ale wiadomo -> lamusy siedziały na flipperach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Terminatory to były i karabinowe strzelanki nie tylko joystick i fire. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Terminatory to były i karabinowe strzelanki nie tylko joystick i fire. karabinowe to były i pingwiny na pegasusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 No ale przebij to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 11 minut temu, MarcusCamby napisał(a): "Żądło" najlepsza komedia, że nie poszła to skandal. Dla mnie numer jeden dla mnie z komedii brakuje Clerksów najlepszy stosunek budżetu do jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 @RappaR Eeee? scarface chyba nie ma dwóch czesci Ale jak coś to ten z 1983 roku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Teraz, ignazz napisał(a): No ale przebij to eeeeee serio wolę już klasyczną wersję niż jakieś hipsterskie 'ą ę bo skrzypce' akurat ten theme music jest tak cudowny że to wręcz obraza go tak przerabiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Chodzi o to ze to było tak dobre ze żyje swoim życiem. Oczywiście ze główny motyw wprost z filmu jest najlepszy. Nie miałem na myśli wyższości skrzypiec nad syntezytatorem . Js nie meloman jak Flubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Ogólnie Terminator powinien iść jako niepodważalna jedynko 1 akcji elo i cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Tylko Comando mogło się równać śle chyba nie wzięliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Teraz, ignazz napisał(a): Tylko Comando mogło się równać śle chyba nie wzięliście Oglądałem niedawno pierwszy raz - jeden z gorszych filmów z Arnim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi