julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 6 minut temu, BMF napisał(a): Typuję Legendę pijanego mistrza. ;] ogladalem ale to nie to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 13 minut temu, BMF napisał(a): O, @człowiek...morzapolajkował Wong Kar Waia. Może być śmieszny wybór jak na takie grono graczy (stare dziady). w wawie w kinie muranow puszczaja czeste jego tworczosc ja cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Animacja może być przed nieamerykańskimi i niepolskimi. One chyba najlepiej pasują na koniec ze względu na to, że tam będzie dużo do oglądania. Jak uda się tam dotrzeć to będzie motywacja do masowego oglądania, bo w końcu "zostały tylko dwie kategorie, więc damy radę dokończyć". Wcześniej tego oglądania będzie mniej. W każdym razie na rozruch proponuję kategorie przepełnione znanymi klasykami, co by się nie zablokować już na starcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 2 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): w wawie w kinie muranow puszczaja czeste jego tworczosc ja cenie W Krakowie też, byłem z miesiąc temu na tym właśnie filmie, prawdopodobnie po raz 5. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 (edytowane) @the_secret - o widzialem a scanner darkly, ale nie wrzuciłem sobie oceny, dzięki @BMF - Twój film chyba dowożą z jedzeniem Edytowane 29 Sierpnia 2023 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Dobra, bo będą wieczne dyskusje i kłótnie. Lecimy zgodnie z kolejnością jaka jest, zakładam już temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Dobra, bo będą wieczne dyskusje i kłótnie. Jakie kłótnie? 52 minuty temu, BMF napisał(a): Zgadzam się z Kilym 48 minut temu, P_M napisał(a): mi rybka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 10 minut temu, Kily napisał(a): Jakie kłótnie? No i masz wysoko kryminał, dramat i thriller. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, RappaR napisał(a): Mężczyzna, który zastrzelił wolność Valanca Gdzie lajk od @LeweBiodroSmoka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 I tradycyjnie, skończył się draft, pojawił się okres głosowania i z tematu, który miał 60 postów na godzinę dosłownie, zrobiła się cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 7 minut temu, RappaR napisał(a): I tradycyjnie, skończył się draft, pojawił się okres głosowania i z tematu, który miał 60 postów na godzinę dosłownie, zrobiła się cisza 60 na godzinę? Szybki rydwan! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 10 minut temu, RappaR napisał(a): I tradycyjnie, skończył się draft, pojawił się okres głosowania i z tematu, który miał 60 postów na godzinę dosłownie, zrobiła się cisza No, teraz chyba pora na obejrzenie filmów, a u mnie w tej kategorii to większość, także no... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Można już spoilerować czy czekamy na @RonnieArtestics? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Usunalem posty ze spoilerami jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Najlepszy film niezachodni - Miasto Boga to miałem na myśli jak pisałem czy brać sztampę która pewnie skończy wysoko czy jednak klasykę dla zjaranych fanów Tsubasy a poza tym picki c***owe ofc....WITAMY W DRAFCIE! xD Edytowane 29 Sierpnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 14 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Można już spoilerować czy czekamy na @RonnieArtestics? Już można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Ale ze He got game z Denzelem, Rayem Allenem i Spike Lee na forum koszykarksim pojdzie dopiero przez chlopa dobranego w ostatniej chwili, to troche zdziwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Ze sportowych jakby nie dotrwał Rocky ja bym wziął chyba Mighty Ducks albo White men cant jump I pewnie wygrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 3 godziny temu, julekstep napisał(a): powiem ci tyle: To dobre kanapowe niskich lotów filmidlo. Terminator stał się częścią pipcultury i te flipery czy strzelanki w każdej grajbudzie tylko to podkreślają. Nie ta liga choć film świetny. Na telewizor kineskopowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 @RonnieArtestics Scarface dodaj która część. Co do Troji pisałem z P_M co do eposu by dać przykład i mi napisał, że no nie no, takich c***owych picków brać nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi