Skocz do zawartości

Random shit 23/24

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 7.06.2024 o 19:41, Życie_to_mem napisał(a):

Wiecie, że NBA regularnie składa wnioski do Youtube o usuwanie meczów z lat 90-tych wrzucanych przez randomów z Polski? A taka FIFA ma nawet ból dupy o krótkie fragmenty meczów.

Zauważyłem, sporo meczów jest na kanałach ustawione jako ukryte, bo copyrighty strzelili. Torontosowi to chyba w ogóle konto spadło (ew. usunął sam) a chłop miał bazę poteżną nie tylko z NBA, ale też i PLK.

Ogólnie ze dwa lata temu miałem mocną zajawkę na oglądanie właśnie starych meczów i było ich zdecydowanie więcej niż dzisiaj, nie tylko tych wrzucanych przez Polaków, ale też przez inne nacje.

53 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

Poczekam na jakaś inna opinie, recenzję z ust kibica Lakers biore z przymrużeniem oka ;)

chcialem bardzo zeby byl dobry, ale na prawde, caly czas to samo w tym serialu, mecza bule robiac te same zabiegi, ta go nagrywa, ten gada jakies glupoty, na prawde nic ciekawego, zero jakiegokolwiek napiecia

sztuczne dialogi, sztuczne aktorstwo, cringowe jakies konwersacje ktore czuc ze sie nie odbyly, czy to miedzy graczami czy trenerem a graczami, nie wiem mi to nie siedzi kompletnie

24 minuty temu, Van napisał(a):

oj tam już dla samego Ala Bundy'ego w roli Sterlinga warto póki co :)

no wlasnie jak dla mnie to nawet dlatego nie warto, strasznie slamazarnie to wszystko idzie

• 3 tygodnie później...
W dniu 7.06.2024 o 19:41, Życie_to_mem napisał(a):

Prawo autorskie do starych meczów jest oczywiście rakowe, ale mnie bardziej dziwi czemu tym spasionym knurom chce się to prawo tak rygorystycznie egzekwować. Jak najbardziej popieram walkę z nielegalnymi streamami, ale co te knury chcą właściwie osiągnąć usuwając mecze sprzed 30 lat? xD

A sa te mecze gdzies dostepne do ogladania?
Moze planuja wrzucic archiwum do NBA TV albo oddac jakiemus Amazonowi?

11 godzin temu, RappaR napisał(a):

Ja pi****le. W NBA afera, że ktoś mógł powiedzieć ponad 20 lat temu jako 19 latek słowo na N. 
Tu wchodzimy w piątą przestrzeń upośledzenia 

nie ma zadnej afery

robisz overreaction

Godzinę temu, Kubbas napisał(a):

nie ma zadnej afery

robisz overreaction

ogarnij sie, gdyby nie było afery to Rappar by sie nie dowiedział.

oczywiscie afery nie ma, po prostu Rapista zobaczyl wpis z jakiegos konta na twitterze o tym i myśli że to = afera

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

A to sorry. Niby w twicie było, że to historyczne, ale się nad tym nie zastanawiałem i nie pomyślalem, że nikt nigdy tego nie zrobił na 3,05. Bardziej myślalem, że to jakieś AI, ale skoro twit na Fiba to wydawało się prawdziwe. Ten wsad na 2,99 tak czy siak robi wrażenie, ale skoro jest taki kodeks dunkerów, że tak się nie robi, to się do niego przychylam. 

11 minut temu, Kubbas napisał(a):

Klay się męczył z jakimiś randomami żeby rzut wykreować a typki go mijały jak tyczkę 

Nie żebym był fanem późnego Klaya, ale dalej mówimy o ~20ppg-NBA scorerze, na jakichś randomach to on robi solidne 60ppg wzwyż. 

To, że gość doszedł do poziomu, że w sumie śmiesznie z niego pośmieszkować, to wiadomo, trochę sam sobie jest winny, trochę life i fani NBA to dziwka. ;] 

3 godziny temu, BMF napisał(a):

Nie żebym był fanem późnego Klaya, ale dalej mówimy o ~20ppg-NBA scorerze, na jakichś randomach to on robi solidne 60ppg wzwyż. 

To, że gość doszedł do poziomu, że w sumie śmiesznie z niego pośmieszkować, to wiadomo, trochę sam sobie jest winny, trochę life i fani NBA to dziwka. ;] 

po tym nagraniu stwierdziles to ze robi 60 ppg wzwyz?

Cytat

Dallas Mavericks Rumors: Klay Thompson is 'Expected' to Start at Small Forward and Get Guaranteed Minutes in 2024-25. The Athletic's Shams Charania recently revealed that Klay Thompson is expected to be the Dallas Mavericks' starting small forward in the 2024-25 campaign.

5 godzin temu, Kubbas napisał(a):

po tym nagraniu stwierdziles to ze robi 60 ppg wzwyz?

Stwierdziłem, że 'hehe, Klay nie potrafi kreować rzutu z randomami w pick-up game' (nie tylko Ty tbh) to bs, bo NBA-20ppg scorer w pick up game z randomami robi sobie effortless 60ppg, więc ludzie w internecie chyba zbyt poważnie potraktowali żart z KT.

(chyba, że to były pro-ziutki etc, nie wiem, nie znam)

11 godzin temu, Kubbas napisał(a):

https://www.facebook.com/share/r/16GYkxeNcpSDG27s/

Klay się męczył z jakimiś randomami żeby rzut wykreować a typki go mijały jak tyczkę 

podobno na tą salkę nie wpuszczają randomów, a poza tym jest też dłuższe, niepocięte nagranie, na którym - znowu podobno - Klay wyglądał lepiej. tutaj po prostu ktoś zrobił typowo hejterski klip. myślę też, że gdy ktoś gra vs NBA player, to daje z siebie 110%, podczas gdy dla takiego Thompsona to po prostu kolejny trening, aby być gotowym do sezonu, więc nie wyciągałbym na tej podstawie zbyt daleko idących wniosków.