Reikai Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Przydalby sie nowy temat na randomowe rozkminki. Moja pierwsza : Czy Doncic jest placzaca lajza do sedziow o kazdy gwizdek i jego brak to wiadomo nie od dzis, ale czy jest az tak parszywym i malym c***kiem, ze potrafi komus nie podawac celowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 JVG out z ESPN. Smuteczek trochę, człowiek się przyzwyczaił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 37 minut temu, Reikai napisał: JVG out z ESPN. Smuteczek trochę, człowiek się przyzwyczaił. Perkins na majku, o tym marzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Jakieś większe zmiany w ESPN? Zatrudnią teraz więcej krzykaczy a'la Perkins do nabijania wyświetleń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 2 godziny temu, Reikai napisał: JVG out z ESPN. Smuteczek trochę, człowiek się przyzwyczaił. No bez jaj, że on poleciał, a MAMA THERE GOES THAT MAN dalej zatrudniony 1 godzinę temu, vero1897 napisał: Jakieś większe zmiany w ESPN? Zatrudnią teraz więcej krzykaczy a'la Perkins do nabijania wyświetleń? Albo może Disney zwyczajnie tnie koszty? ESPN nie przynosiło chyba zyskow ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 o ironio: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Redick top-top, ale mam nadzieję, że Van Gundy znajdzie gdzieś etat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 (edytowane) JJ Redick to rzeczywiście świetna opcja. Oprócz tego, że jako były gracz ma to czucie gry i tego co się dzieje na parkiecie w danej sytuacji to jeszcze ogólnie ma świetną dykcję, luz, a to co mówi zwykle ma sens. Ostatnio zażartował podczas draftu jak omawiali sytuację Rockets, że jakby coś to on wciąż jest dostępny jako weteran za jakiś gruby jednoroczny kontrakt. Edytowane 30 Czerwca 2023 przez vero1897 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 (edytowane) 36 minut temu, BMF napisał: Redick top-top, ale mam nadzieję, że Van Gundy znajdzie gdzieś etat. Reddick nie jest zły, ale też w żaden sposób dobry czy wyróżniający się, przesłuchałem parę tych jego podcastów to cała gadka jest jak ze szkółki niedzielnej czy spotkania dyrektorów w korpo, nigdy o nikim nic źle nie powiedzieć i dla każdego być miłym, niewiele ciekawych spostrzeżeń czy uwag. To nie tak, że się nie da tego słuchać czy coś, ale też nic ciekawego się nie dowiesz. Brak Van Gundygego to dla mnie fchooj strata. Zresztą, sporo było prób wypromowania tego czy owego, Webber, Greg Anthony etc, niektórych już nie ma, niektórych coraz mniej, a już od wielu lat gdy przychodzi czerwiec to nie ma dyskusji kto na majku siedzi i to nie przypadek. 6 godzin temu, Reikai napisał: JVG out z ESPN. Smuteczek trochę, człowiek się przyzwyczaił. dla mnie zdecydowanie największy ruch tego offseason. I o ile Embiid albo Jokić nie zmienio klubu, to takim pozostanie. Edytowane 30 Czerwca 2023 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Oby dostał robotę w TNT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Przecież tu nie chodzi o kary tylko o właściwe oceny sytuacji którym sędziom brskuje niezależnie od nowych przepisów. Przecież kiedyś flop nawet bez tego rzutu tez mógł conajmniej nie przynosić korzyści oszustom. A gwizdano często i tak faul na korzyść gracza udawacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Nawet jak to będzie przełom, to max do grudnia. W 2024 wrócą do starej szkoły gwizdków i tyle będzie z rewolucji niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Jest już gdzieś ta sex taśma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 co was bardziej dziwi, ludzie oglądający preSeason czy ludzie oglądający summer league? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 34 minuty temu, rw30 napisał: co was bardziej dziwi, ludzie oglądający preSeason czy ludzie oglądający summer league? Bardziej mnie dziwią ludzie, którzy się dziwią, że ludzie robią to co chcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 4 godziny temu, rw30 napisał: co was bardziej dziwi, ludzie oglądający preSeason czy ludzie oglądający summer league? Przecież to ci sami ludzie. Mnie tylko dziwi, że po latach oglądania tych rozgrywek wielu z nich wciąż próbuje wyciągać na ich podstawie jakieś daleko idące wnioski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 bawią się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 14 godzin temu, rw30 napisał: co was bardziej dziwi, ludzie oglądający preSeason czy ludzie oglądający summer league? E tam, nie czaje czepiania sie Posucha sportowa, mozliwosc obejrzenia rookasow czy drugoroczniakow w swoim ulubionym zespole i obserwowanie postepow. Wszyscy ogladamy NBA, poniekad tym zyjemy wiec mnie bardziej dziwi ze ktos moze pluc na SL czy preseason. Wiadomo jak ktos na podstawie jednego meczu SL przykleja bustow/all starow to beka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 10 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Windmill w kontrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi