ely3 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 1 godzinę temu, Reikai napisał: podwiesisz tez ten temat, zeby bylo wygodniej? Zrobione ale wysyłaj mi takie prośby na Whatsaap to będziesz szybciej bo teraz to dostałem info z innej strony to wszedłem a tak to pewnie bym dopiero popołudniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 14 minut temu, julekstep napisał: @Qcin_69 pickuj kasztanie i tak będzie bust, więc tam się nie namyślaj japa tankerze. Nie wiem czy Gajusz w sporcie będzie ok, czy znowu się przypierdolicie ze sporty motorowe to nie sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: japa tankerze. Nie wiem czy Gajusz w sporcie będzie ok, czy znowu się przypierdolicie ze sporty motorowe to nie sport Będzie ok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: 21. Nikola Tesla (wynalazca) @P_M żeby na forum koszykarskim przybustować w atfie wybierając Serba o imieniu Nikola to jednak trzeba mieć skilla xDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 @Qcin_69 i hate You. Gratulacje spokojnie top1 wśród wynalazców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, julekstep napisał: żeby na forum koszykarskim przybustować w atfie wybierając Serba o imieniu Nikola to jednak trzeba mieć skilla xDDDDD nom Teraz, Gregorius napisał: @Qcin_69 i hate You. Gratulacje spokojnie top1 wśród wynalazców. Tez mi się tak zdaje, ale zaraz Julek będzie przekonywał ze ważniejszy był Łukasiewicz Normalny dzień na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: nom Tez mi się tak zdaje, ale zaraz Julek będzie przekonywał ze ważniejszy był Łukasiewicz Normalny dzień na forum tak jak pisałem już wcześniej @Gregorius pożyczał od Ciebie elementarz (fajnie że masz nowego kolegę w Spółdzielni!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, julekstep napisał: tak jak pisałem już wcześniej @Gregorius pożyczał od Ciebie elementarz (fajnie że masz nowego kolegę w Spółdzielni!) Nic w przyrodzie nie ginie, Camby odszedł z forum bo za mało męskości było przy poczynaniach Rzezniczaka, to trza było go godnie zastąpić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: Nic w przyrodzie nie ginie, Camby odszedł z forum bo za mało męskości było przy poczynaniach Rzezniczaka, to trza było go godnie zastąpić lol czo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, julekstep napisał: lol czo? jajco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: jajco japa tankerze 1 minutę temu, P_M napisał: 22. Ludwig Van Beethoven - muzyka @DRK siusiak z Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: japa tankerze siusiak z Ciebie zabawne bo ja wpierw chciałem Beethovena wziąć ale prwnie wtedy byłby mega kasztanem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: japa tankerze siusiak z Ciebie No-brainer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Sławomir > ci c***ograjcy na klawiszach z Auchan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: zabawne bo ja wpierw chciałem Beethovena wziąć ale prwnie wtedy byłby mega kasztanem xd coś w tym jest psujesz ludziom legacy jak ich pickujesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, Reikai napisał: Sławomir > ci c***ograjcy na klawiszach z Auchan głos rozsądku! Teraz, julekstep napisał: coś w tym jest psujesz ludziom legacy jak ich pickujesz! graj na spadki Tesli ba giełdzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 14 minut temu, Gregorius napisał: @Qcin_69 i hate You. Gratulacje spokojnie top1 wśród wynalazców. Ja chętnie poczytam o realiach i konkretach bo tutaj mamy postać która niby wynalazła dużo rzeczy tylko wszyscy mu kradli wynalazki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 18 minut temu, fluber napisał: Ja chętnie poczytam o realiach i konkretach bo tutaj mamy postać która niby wynalazła dużo rzeczy tylko wszyscy mu kradli wynalazki bo był wynalazca, a nie przedsiebiorca, kto jak kto, ale Ty wydawało mi się ze będziesz miał go wysoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: bo był wynalazca, a nie przedsiebiorca, kto jak kto, ale Ty wydawało mi się ze będziesz miał go wysoko Na pewno będę go miał wysoko, ale mam wrażenie że w jego przypadku krąży ekstremalnie dużo niepotwierdzonych legend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Trzeba bylo rozdzielic na muzyke normalna i na tych snobow jednak, dobrze Fluber mowil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi