Qcin_69 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 5 minut temu, julekstep napisał: aha cieszę się ze w końcu się zgodziłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: cieszę się ze w końcu się zgodziłeś aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 5 minut temu, jack napisał: miałem nadzieję, że pójdzie niżej po tych wszystkich dinozaurach. ja też bo na szybko to moim zdaniem top3-4 z szansami na wygranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 2 minuty temu, P_M napisał: Odpuść, nie warto. Przecież @Pablo81 sam napisał, że jest otwarty na zmianę zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Dobrze sie tam numery wyborow pojebaly teraz @julekstep zwroc uwage przy wklepywaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 damn @ernie9005 dwa w sumie świetne picki szczególnie ten drugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 6 minut temu, fluber napisał: Przecież @Pablo81 sam napisał, że jest otwarty na zmianę zdania. XDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 1 minutę temu, Gregorius napisał: damn @ernie9005 dwa w sumie świetne picki szczególnie ten drugi. Dobre wybory, pewna jedynka w pierwszej rundzie i pewna dwójka w drugiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 4 minuty temu, julekstep napisał: aha No ja jestem daleki do entuzjazmu w stosunku do Arystotelesa, bo przede wszystkim traktuje go bardziej jako badacza, czy tez skryba, niż Filozofa we współczesnym rozumieniu. Metafizykę zdarzyło mi się przeczytać i wrażenia na mnie nie wywarła, fajne usystematyzowanie wiedzy, ale tez podejrzewałem po Twoich wyborach w ATF Polak ze możesz być fanem tego typu pickow, mało oryginalnych filozofów, którzy są z kolei bardzo empiryczni - to nie jest przytyk, czy krytyka- po prostu blizej mi do #teamplaton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 13 minut temu, fluber napisał: Przecież @Pablo81 sam napisał, że jest otwarty na zmianę zdania. I jak to źródło odnosi się do pojęcia świętej wojny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 6 minut temu, fluber napisał: Dobre wybory, pewna jedynka w pierwszej rundzie i pewna dwójka w drugiej. dla mnie w samej sztuce Michal Aniol > da Vinci no i Michaelangelo byl najfajniejszym zolwiem ninja COWABUNGA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 (edytowane) 11 minut temu, Qcin_69 napisał: No ja jestem daleki do entuzjazmu w stosunku do Arystotelesa, bo przede wszystkim traktuje go bardziej jako badacza, czy tez skryba, niż Filozofa we współczesnym rozumieniu. Metafizykę zdarzyło mi się przeczytać i wrażenia na mnie nie wywarła, fajne usystematyzowanie wiedzy, ale tez podejrzewałem po Twoich wyborach w ATF Polak ze możesz być fanem tego typu pickow, mało oryginalnych filozofów, którzy są z kolei bardzo empiryczni - to nie jest przytyk, czy krytyka- po prostu blizej mi do #teamplaton na razie sie nie odniose dokladnie zeby uniknac spojlerow, ale ogolnie - tak jest masa 'nowszych' filozofow ktorych sie czyta sto razy lepiej a i Dialogi maja luzno wieksza wartosc 'literacka' (szczegolnie ze to co mamy Arystotelesa to kopia kopii kopiii itd) tylko ze u tych antycznych dinozaurow liczy sie impakt i tutaj Arystoteles jest GOATem (Platon tez jest w ciul mocny i w tej kategorii powinien byc top5-6 imho, ale jednak liga nizej + jego mysl trzeba dzielic przez dwa ) 17 minut temu, Reikai napisał: Dobrze sie tam numery wyborow pojebaly teraz @julekstep zwroc uwage przy wklepywaniu ? Edytowane 28 Czerwca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Napoleon - imo kolejny bust 20 minut temu, julekstep napisał: dla mnie w samej sztuce Michal Aniol > da Vinci Ciężko mi znaleźć w sztuce kogoś ponad Michała Anioła. Miałem go (przed szukaniem i zagłębieniem się w temat) za top1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 2 minuty temu, Gregorius napisał: Napoleon - imo kolejny bust bust? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: bust? Dla mnie zdecydowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, Gregorius napisał: Dla mnie zdecydowanie. to widzę, ale może jakieś argumenty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: to widzę, ale może jakieś argumenty? Lipsk, Waterloo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, Reikai napisał: Lipsk, Waterloo. O ile jako dowódca jakoś się broni choć w najważniejszych bitwach poniósł porażkę. To jako władca poniósł w końcowym rozrachunku same porażki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 nie no szanujmy sie - Napoleon to nie jest zly pick tylko kategoria w ciul mocna i bez wyraznego faworyta Teraz, Gregorius napisał: O ile jako dowódca jakoś się broni choć w najważniejszych bitwach poniósł porażkę. To jako władca poniósł w końcowym rozrachunku same porażki. jest w hymnie Polski? jest! +100 do fejmu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Napoleon to tak 3-5 troche bust w 2 rundzie ale nie spadnie za nisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi