Reikai Opublikowano 27 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 @ely3 prosba o podwieszenie najnowszego draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 3 minuty temu, fluber napisał: Jezus to jedyny stuprocentowy pewniak do jedynki. Tak zapytam, bo dla mnie Jezus tutaj wpisuje się w analogiczną dyskusję z naszego goat Polaka, gdzie była Faustyna Kowalska i Wyszyński :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 (edytowane) 1 minutę temu, julekstep napisał: dziwne tezy ze strony osoby co tak krytykowała Faustynę a jarała się Wyszyńskim w poprzednim drafcie hihi Teraz, P_M napisał: Tak zapytam, bo dla mnie Jezus tutaj wpisuje się w analogiczną dyskusję z naszego goat Polaka, gdzie była Faustyna Kowalska i Wyszyński :))) great minds think alike! xD Edytowane 27 Czerwca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 hahahahahahah Julek jaki k**** bust z trójka hahahahhaha, prawie Toby Hawk w swojej kategorii xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Reikai napisał: @ely3 prosba o podwieszenie najnowszego draftu. oraz o 'łapu-capu'-worthy commentery jak zwykle! xD 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: hahahahahahah Julek jaki k**** bust z trójka hahahahhaha, prawie Toby Hawk w swojej kategorii xd Kolumb to Matejko tego draftu no ale spoko, czekam aż go pobijesz Cejrowskim! (czy kto tam się ostanie do dalszych picków, bo ja tam widzę jeszcze ze 2 fajne nazwiska a potem rzeźbienie w kupie) Edytowane 27 Czerwca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Teraz, julekstep napisał: Kolumb to Matejko tego draftu no ale spoko, czekam aż go pobijesz Cejrowskim! Raczej nie, tam jest 3-4 ludzi którzy mogą być w topie w różnej kolejności ustawieni. Ale szansę żeby ostatecznie być pierwszy ma. 3 minuty temu, P_M napisał: Tak zapytam, bo dla mnie Jezus tutaj wpisuje się w analogiczną dyskusję z naszego goat Polaka, gdzie była Faustyna Kowalska i Wyszyński :))) Zupełnie nie rozumiem. Jezus jest Faustyną i Wyszyńskim w jednym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 (edytowane) 1 minutę temu, fluber napisał: Raczej nie, tam jest 3-4 ludzi którzy mogą być w topie w różnej kolejności ustawieni. Ale szansę żeby ostatecznie być pierwszy ma. nie no pls, Kolumb to tutaj powinien być pewniak a potem 2 fajne nazwiska (raczej pewniaki do podium), dalej ze 2-3 sensowne a dalej ostre googlowanie Edytowane 27 Czerwca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Raczej nie, tam jest 3-4 ludzi którzy mogą być w topie w różnej kolejności ustawieni. Ale szansę żeby ostatecznie być pierwszy ma. Zupełnie nie rozumiem. Jezus jest Faustyną i Wyszyńskim w jednym. No nie, Wyszyńskim jest pewien Cesarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Zupełnie nie rozumiem. Jezus jest Faustyną i Wyszyńskim w jednym. nie jest jest Faustyną na sterydach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 @Qcin_69 licze na jakiegos Gajusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Teraz, Reikai napisał: @Qcin_69 licze na jakiegos Gajusza no zobaczymy co mac tym razem wymyśli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 (edytowane) 3 minuty temu, julekstep napisał: nie no pls, Kolumb to tutaj powinien być pewniak a potem 2 fajne nazwiska (raczej pewniaki do podium), dalej ze 2-3 sensowne a dalej ostre googlowanie Kolumb ma wysoki hype do faktycznych dokonan xD nie jestem pewny czy sie na top2 zalapie. @Braveheart22 świetny wybór moge tylko powiedzieć Amen. Edytowane 27 Czerwca 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 (edytowane) 3 minuty temu, julekstep napisał: nie no pls, Kolumb to tutaj powinien być pewniak a potem 2 fajne nazwiska (raczej pewniaki do podium), dalej ze 2-3 sensowne a dalej ostre googlowanie Ja mam 4 ludzi w jednym tierze. Ale tercjarz franciszkański może mieć u mnie fory, nie ukrywam. Edytowane 27 Czerwca 2023 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Teraz, agresywnychomik napisał: Kolumb ma wysoki hype do faktycznych dokonan xD nie jestem pewny czy sie na top2 zalapie. Nom, to troche sympathy MVP jak Steve Nash. Tez nie jestem pewien czy bedzie 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał: Kolumb ma wysoki hype do faktycznych dokonan xD nie jestem pewny czy sie na top2 zalapie. we'll see - ale strzelam że to jego dokonanie może się załapać do kategorii wydarzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 6 minut temu, P_M napisał: No nie, Wyszyńskim jest pewien Cesarz Tak się zastanawiam kto pierdolnie tego busta którego zna może 100 tysięcy ludzi na świecie ze słyszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 (edytowane) Jednak w worldwide ilość możliwych kandydatów na jedno miejsce w danej kategorii drastycznie wzrosło i dlatego prawdopodobieństwo busta też imo Edytowane 27 Czerwca 2023 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 8 minut temu, Reikai napisał: @Qcin_69 licze na jakiegos Gajusza Ja mam pewien pomysł kto może być Gajuszem tego draftu i się zastanawiam czy ktoś pierdolnie ten wybór;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Kolumb w TOP3 kategorii. Minmalnie wyższe szanse na TOP 1 niż pozostała dwójka. Tak oceniam 40/30/30. Zobaczymy co zdecyduje lud. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 23 minuty temu, fluber napisał: Tak się zastanawiam kto pierdolnie tego busta którego zna może 100 tysięcy ludzi na świecie ze słyszenia. Well, podobnie będzie z Wyszyńskim po tym jak minie odpowiednia ilość lat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi