Reikai Opublikowano 20 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Mimo wszystko rozdzielilbym piosenkarza/piosenkarkę, kompozytorów i np. malarza. Nie podoba mi się robienie bardzo ogólnych kategorii typu sztuka czy muzyka Tylko wtedy juz podbijemy do 20 kategorii, nie za duzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Teraz, Braveheart22 napisał: GOAT odkrywca/podróżnik? pisałem na priv do Reikaia co z tym fantem zrobić bo jest ze 2-3 grubasów którzy by tu najlepiej pasowali....ale potem byłaby bieda na miarę sztuki w polskim ATFie więc imho tu się dobrze sprawdzi kategoria 'wydarzenie' (czyli np odkrycie czegoś) Teraz, Reikai napisał: Tylko wtedy juz podbijemy do 20 kategorii, nie za duzo? za dużo jak najbardziej zostawić muzykę w jednym i zobaczyć jak to wygląda w odbiorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Teraz, Reikai napisał: Tylko wtedy juz podbijemy do 20 kategorii, nie za duzo? Powinno być tyle kategorii ilu uczestników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 A czemu kategoria film jest rozdzielona na dwie, skoro muzyka jest w jednym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 (edytowane) 9 minut temu, Braveheart22 napisał: GOAT odkrywca/podróżnik? Btw, u @Sewer zdecydowało w końcu serce czy rozum? Tym razem odpadam chłopaki ale będę śledził, może zajmę się krytyką jak @ely3 Edytowane 20 Czerwca 2023 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 5 minut temu, Braveheart22 napisał: A czemu kategoria film jest rozdzielona na dwie, skoro muzyka jest w jednym? też bym w sumie połączył to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 (edytowane) Rozdzieliłbym "muzykę" od "piosenek". Z religią podejrzewam będą jaja, gdy wyjdzie, że większość draftowanych postaci mogła nie istnieć (wprowadziłbym tu jakiś limit czasowy chociaż). Reżyser to bardzo wąska kategoria w porównaniu z resztą Podoba mi się bardzo kategoria wydarzenie, może być mega ciekawie Aktywizm bym wywalił bo tu wpadają politycy i religijni Odkrywcy i podróżnicy bym dodał Edytowane 20 Czerwca 2023 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 5 minut temu, jack napisał: Odkrywcy i podróżnicy bym dodał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Chętnie dołączę, ale 23-27 czerwca nie będzie mnie w kraju, więc prośba, żeby ruszyć po tym terminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Poczekałbym na większą liczbę zawodników, bo w światowym ATF jest tyle wyborów, że jakikolwiek research zaczyna się od dalszych numerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Aha, kategoria biznes/ekonomia trzeba doprecyzować. Noblista z ekonomii a przedsiębiorca mający miliardową firmę, to przykład z poprzedniego atfu i ciężko to sensownie porównać, bo dla mnie to jednak oddzielne kategorie powinny być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Nie moge moje najmłodsze ma 3 dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 jest miejsce jeszcze? 11 minut temu, agresywnychomik napisał: Nie moge moje najmłodsze ma 3 dni... Gratsy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: jest miejsce jeszcze? Gratsy! Pewnie, póki nie mamy ustalonego wszystkiego to dawaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 18 minut temu, Reikai napisał: Pewnie, póki nie mamy ustalonego wszystkiego to dawaj. To jestem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 (edytowane) 36 minut temu, agresywnychomik napisał: Nie moge moje najmłodsze ma 3 dni... to dej to w kategorii wydarzenie i jazda aha -> jakbym był miły napisałbym gratki, ale nie jestem więc: AHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA Edytowane 20 Czerwca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 1 godzinę temu, agresywnychomik napisał: Nie moge moje najmłodsze ma 3 dni... Tu jest Polska. Według naszych wyliczeń w takim przypadku sex miałeś w sobotę. A my w to chyba 9 miesięcy nie będziemy draftowac. To nie simka Gdzie ludzie pół roku draftuja i poganiaczy opryskliwie opieprzaja w tym samym czasie podkręcają jednak tempo i robią 2 lata w 1 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 (edytowane) 2 godziny temu, agresywnychomik napisał: Nie moge moje najmłodsze ma 3 dni... I to jest bezsprzecznie najbardziej pozytywna dziś wiadomość na forum. Tzn, potomek, a nie to, że nie będziesz w ATFie Edytowane 20 Czerwca 2023 przez DRK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 (edytowane) ja bym aktorów nie łączył, imo ciężko to będzie potem uczciwie oceniać, to nie nauka Edytowane 20 Czerwca 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 czemu mnie nikt nie onaczył ani nie zaprosił do gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi