Skocz do zawartości

moderator i jego odpaly

Vice-rezerwa-rezerwy

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Reikai napisał(a):

Mam swiadomosc, ale jednocześnie Borys napisal

"Odnośnie modów, można zrobić nowe kandydatury, można zrobić dodatkowego moda/modów, tylko muszą być chętni."

Jest to chyba JAKIEKOLWIEK rozwiazanie, skoro obecna moderacja albo nie dowozi albo ma wyjebane?

Ely z miesiac sie nie zalogowal, nie raczyl tez sie ustosunkowac ani do bana dla @fluber ani dla sztywniaka z Torunia.

Matek odpowiada 4 sekundowymi filmikami na YouTube ktore generalnie wskazuja zeby sie odpierdolic.

Tak to daleko nie poplyniemy.

Ely nie odpisywal i nie odpisze 

przynajmniej jest konsekwentny 

Dla mnie banów u modów może nie być, mogą też być nimi rappar z deltusiem 

Tak głęboko mam to w dupie 

A co do konta Denis to nie lubię pajaców sypiących gangsterką 

Poza tym merytorycznie było na poziomie, po c*** jednak były te sztywne akcje, ziomeczki spod celi?

Sam sobie przyjebaleś headshoota i płaczesz 

Pisz jak człowiek a nie patus z freak gali 

2 godziny temu, Reikai napisał(a):

Matek odpowiada 4 sekundowymi filmikami na YouTube ktore generalnie wskazuja zeby sie odpierdolic.

Tak, proszę się ode mnie odpi*****ić, bo ja nie moderuję od kilku lat, co możesz poszukać. Najwyżej sprawdzam IP, jeśli ktoś poprosi.

Pozdrawiam.

11 minut temu, josephnba napisał(a):

Napisał autor postów 

Jokic GOAT 

dokładnie

forumowy wieszcz (miło że doceniasz moje zdolności do jasnowidzenia)

który przy tym nie propsuje żadnych* banów jakie mają miejsce na forumku (jakby Ciebie zbanowali to też bym Cię bronił ofc)

* no chyba że ktoś faktycznie przekroczy konkretnie granicę dobrego smaku (patrz słynna wymiana Rappara z mayorem)

25 minut temu, julekstep napisał(a):

dokładnie

forumowy wieszcz (miło że doceniasz moje zdolności do jasnowidzenia)

który przy tym nie propsuje żadnych* banów jakie mają miejsce na forumku (jakby Ciebie zbanowali to też bym Cię bronił ofc)

* no chyba że ktoś faktycznie przekroczy konkretnie granicę dobrego smaku (patrz słynna wymiana Rappara z mayorem)

Różni nas jedynie to że ja czyjeś bany mam w dupie 

Są bany to sa, nie ma to nie ma. Są młodzi to są nie ma to nie ma 

Swojego też miałem w dupie, dostałem, odpocząłem i wróciłem bez płaczu jaki to świat jest zły i pełen nierówności 

Jak chcesz to zgłoś się na moda nawet cię będę propsował 

Mało tego 

Nawet niech user Denis się zgłosi i też mu dam swój głos 

Tak bardzo mam to w dupie 

Nie rób tego tylko w stylu jaki przyjął sobie user kopiujący styl patusa bo to groteskowe i infantylne 

A i jeszcze jedno 

Oczywiście wierzę całym sobą że ktoś "przypadkowo" założył to drugie konto (jakiegoś innego patusa z internetu) tego samego dnia co płaczący pan udający tego Denisa 

Dziwny zbieg okoliczności ze ktoś to zrobił 

No ale nie mam podstaw żeby w wiarygodność kogoś kto się podszywa pod patokryminalistę nie wierzyć 

Kończąc już drogi @julekstep to jeśli juz musisz mnie wywoływać do tablicy używając mojego nicka w poście to choć trochę się przyłóż bo znamy się od lat i wiesz jak bardzo mam wyjebane na opinie ludzi

Edytowane przez josephnba

Nie myślałeś żeby zostać lekarzem dusz?

Jak można tak nie szanować innych ludzi i się nie przejmować otoczeniem i zdaniem innego człowieka? 

Opinie innych są conajmniej tak samo wartościowe jak własne. Oczywiście odrzucając skrajne. 

Po jakiego Ty grzyba jesteś na forum gdzie się opiniami wymieniamy. 

Znaczy nie czytasz innych bo masz to gdzieś tylko lubisz swój punkt widzenia przedstawić?

Coraz lepiej. 

Godzinę temu, ignazz napisał(a):

Nie myślałeś żeby zostać lekarzem dusz?

Jak można tak nie szanować innych ludzi i się nie przejmować otoczeniem i zdaniem innego człowieka? 

Opinie innych są conajmniej tak samo wartościowe jak własne. Oczywiście odrzucając skrajne. 

Po jakiego Ty grzyba jesteś na forum gdzie się opiniami wymieniamy. 

Znaczy nie czytasz innych bo masz to gdzieś tylko lubisz swój punkt widzenia przedstawić?

Coraz lepiej. 

Wolę to niż udawać mnicha który wszędzie widzi tęczę i każdego kocha 

Ja nie będę udawał i nie udawałem  że w moim życiu jest garstka ludzi których opinia NA MÓJ temat ma znaczenie 

Nie napisałem nigdy i nigdzie (jeśli tak to nie celowo i od razu przepraszam) że opinia na każdy temat jest dla mnie nieznacząca, wówczas faktycznie rozmowa z kimś o czymkolwiek traci sens

Napisałem i będę pisał że czyjąś opinię o mnie jako człowieku mam w dupie, bo liczy się wspomniana garstka ludzi na świecie. Ich opinia to moja reputacja 

Rozumiesz różnice czy się w twój kolorowy bajkowy świat nie wpisuje? 

28 minut temu, joe dumars napisał(a):

bo kolega nie ma najmniejszych powodow, by sie opiniami byle frajerow z forumki 'przejmowac'. najwazniejsze, by wiedziec komu zdac raport z aktywnosci konkretnych uzytkownikow forum. o reszte zadba juz ormo-aktyw...

Rozumiem że masz dowody na to że kogoś zgłaszam? 

Chętnie poczytam 

BTW kolejny z multikontem któremu zły świat zbanował konto 

15 godzin temu, josephnba napisał(a):

Rozumiesz różnice czy się w twój kolorowy bajkowy świat nie wpisuje? 

Rozumiem że masz dowody na to że kogoś zgłaszam? 

Chętnie poczytam 

BTW kolejny z multikontem któremu zły świat zbanował konto 

w paleniu glupa jestes tu prymusem. przeca ty podpierdalasz ludzi do modow jawnie, wrecz zebrzesz o bany dla osob, z ktorych pogladami jest tobie nie po drodze. i to nie swiat jest zly (nie probuj tego odium od siebie odsuwac), a konfidenci, czyli jednostki, ktore znajduja satysfakcje w uprzykrzaniu zycia innym...

39 minut temu, joe dumars napisał(a):

w paleniu glupa jestes tu prymusem. przeca ty podpierdalasz ludzi do modow jawnie, wrecz zebrzesz o bany dla osob, z ktorych pogladami jest tobie nie po drodze. i to nie swiat jest zly (nie probuj tego odium od siebie odsuwac), a konfidenci, czyli jednostki, ktore znajduja satysfakcje w uprzykrzaniu zycia innym...

Mam propozycję

Skoro jako jednostka znajdująca satysfakcję z uprzykrzania życia innym tu jesteś to może zrób coś dobrego i zniknij jak twoje poprzednie konto? 

No i wciąż czekam na dowody że zgłaszam ludzi 

Dowody nie urojenia 

W sumie twoje multikonto też wg mnie powinno zniknąć więc masz swoje zgłoszenie 

Serdecznie pozdrawiam i życzę owocnego życia poza forum 

Niestety nie wiem wg jakiego algorytmu ely daje permy czego dowodem jest twoje drugie życie, tak jak życie choćby deltusia

Więc ci nie pomogę w kwestii tego co musisz zrobić żeby kolejne konto ci usunęli. 

Zrób to sam 

2 minuty temu, josephnba napisał(a):

Mam propozycję

Skoro jako jednostka znajdująca satysfakcję z uprzykrzania życia innym tu jesteś to może zrób coś dobrego i zniknij jak twoje poprzednie konto? 

No i wciąż czekam na dowody że zgłaszam ludzi 

Dowody nie urojenia 

W sumie twoje multikonto też wg mnie powinno zniknąć więc masz swoje zgłoszenie 

Serdecznie pozdrawiam i życzę owocnego życia poza forum 

wlasnie o takim 'paleniu glupa' pisalem. odwracanie kota ogonem, wysuwanie zadan w postaci 'dowodow' (gdy tych nie trzeba w ogole szukac) etc. a juz wisienka na torcie jest sytuacja, gdy konfident wytyka innym swoj modus operandi lol...

Godzinę temu, joe dumars napisał(a):

wlasnie o takim 'paleniu glupa' pisalem. odwracanie kota ogonem, wysuwanie zadan w postaci 'dowodow' (gdy tych nie trzeba w ogole szukac) etc. a juz wisienka na torcie jest sytuacja, gdy konfident wytyka innym swoj modus operandi lol...

Stawienie zarzutów bez dowodów to jak sex bez orgazmu 

Można tylko jaki w tym cel?

Ale rozumiem, na przestrzeni lat dałeś się poznać jako populista rzucający oskarżenia bez dowodów więc wycofuję prośbę o dowody 

EOT

Edytowane przez josephnba

Widzę całkiem ładne poruszenie, więc może warto pociągnąć temat...

Wiemy już kto odstawił krzywą akcję (oczywiście żadne zaskoczenie), więc teraz prosto spod celi apeluję do @Borys o usunięcie moderatora @ely3, który nie cieszy się żadnym poparciem wśród tutejszych gitów oraz przede wszystkim o amnestię dla zbanowanych użytkowników.

Ze swojej strony mogę obiecać, że przymknę oko na potencjalnych konfidentów, nie będę roztrząsał sprawy ewentualnych donosów i postaram się trochę rozruszać tematy koszykarskie na forum.

19 minut temu, PZGNW napisał(a):

Ze swojej strony mogę obiecać, że przymknę oko na potencjalnych konfidentów, nie będę roztrząsał sprawy ewentualnych donosów i postaram się trochę rozruszać tematy koszykarskie na forum.

Ty chcesz się z nimi jeszcze układać? "posiedzi na dołku to zmięknie" widzę nadal skuteczne

1 minutę temu, PZGNW napisał(a):

A widzisz jakieś inne wyjście, żeby przestać garować? Takie mamy prawo, że trzeba próbować się zresocjalizować...

Jak nie chcą po dobroci, to trzeba siłą. Jednemu już się udało jak zagroził nasłaniem chłopaków z Indii

W dniu 21.03.2024 o 13:14, PZGNW napisał(a):

Widzę całkiem ładne poruszenie, więc może warto pociągnąć temat...

Wiemy już kto odstawił krzywą akcję (oczywiście żadne zaskoczenie), więc teraz prosto spod celi apeluję do @Borys o usunięcie moderatora @ely3, który nie cieszy się żadnym poparciem wśród tutejszych gitów oraz przede wszystkim o amnestię dla zbanowanych użytkowników.

Usunąc moderatora to łatwa rzecz, ale znalezc zastępstwo to jest sztuką. 

Ruchy oddolne, które polegają tylko na tym,żeby zniszczyć obecna "władze" są tylko i wyłącznie niszczące dla społeczności 

Wolę ruch, który będzie miał konkrety, zbuduje oddolna inicjatywę wyłonienia nowych ludzi, którzy będą kompetentni i będzie im się chciało robić dla dobra społeczności.

Zapraszam do rozpoczęcia takiego ruchu, poprzez stworzenie tematy, określenia oczekiwań wobec przyszłych, lepszych i bardziej kompetentnych moderatorów.

Wyłonienia ich, oczywiście muszą być nie tylko wskazani palcem, ale sami być do tego chętni. Zebrać poparcie społeczne na forum, żeby było widać, że jest ogólna ich akceptacja, a nie jest to inicjatywa paru osób wzajemnie klepiących się po ramieniu.

I wtedy jak najbardziej macie moja zgodę, posuwam moderatorów, którzy stracili ewentualnie poparcie na forum i wyznacze nowych.

Tak to powinno wyglądać. I tak jest najzdrowiej dla nas. Nie jest to absolutnie wytykanie nikomu błędów, tylko czarno na białym przedstawienie, jak to powinno się niewiecej odbyć, żeby było z pożytkiem dla forum.