Skocz do zawartości

moderator i jego odpaly

Vice-rezerwa-rezerwy

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, BMF napisał(a):

Ech, umrze przez taką moderację ten forumek w pewnym momencie. :( 

@ely3 pozazdrościł lajków Denisowi  (bo od kiedy wojna na Ukrainie już nie jest takim topowym tematem to stracił źródełko lajków dla swoich copy-paste postów tam lol)

szkoda że moderacja nie umie spojrzeć poza czubek własnego nosa :( 

Edytowane przez julekstep

12 minut temu, julekstep napisał(a):

@ely3 pozazdrościł lajków Denisowi  (bo od kiedy wojna na Ukrainie już nie jest takim topowym tematem to stracił źródełko lajków dla swoich copy-paste postów tam lol)

szkoda że moderacja nie umie spojrzeć poza czubek własnego nosa :( 

Ciesz się że ty masz swoje towarzystwo wzajemnego lizania jajek które lajka ci zawsze podeśle 

Fejkpatus polecał? Ale mi smutno ❤️ 

Ely odblokuj go, Julek ma kogoś na swoim poziomie 

16 godzin temu, julekstep napisał(a):

serio @ely3 ?

aż takim sztywniakiem jesteś? geez

A jakiś dowód na to --- bo ja nie wiem o co Wam chodzi poza tym ,ze jakieś patokonto , które było multikontem wpuszcza Was w maliny

Nie wiedziałem ,ze jesteś takim łatwowiernym naiwniakiem. 

2 godziny temu, ely3 napisał(a):

A jakiś dowód na to --- bo ja nie wiem o co Wam chodzi poza tym ,ze jakieś patokonto , które było multikontem wpuszcza Was w maliny

Nie wiedziałem ,ze jesteś takim łatwowiernym naiwniakiem. 

34 minuty temu, lorak napisał(a):

to naprawdę było czyjeś multi? kogo?

To że mieliśmy do czynienia z multikontem to wiadomo było od początku 

Dlatego zablokowałem typa a pisali mi ludzie że coś tam do mnie się pruł 

A ja z tchórzami nie gadam 

Edytowane przez josephnba

Z racji frajerskich zagrywek, jakie są stosowane przez niektórych, przekazuję gryps Denisa:

"Owszem, jest to multikonto - Marcina Najmana. Marcin normalnie założył konto, po czym został zbanowany bez napisania ani jednego posta. Przekazał mi info o istnieniu tego miejsca, więc postanowiłem sam zobaczyć co i jak, gdyż podobnie jak mój kolega interesuję się koszykówką. Prośba o potwierdzenie, czy konto Denis Bad Boy Załęcki jest multikontem Marcin Najman, a jeśli nie o wskazanie, jakiego innego.

Ban został nałożony najprawdopodobniej przez moderatora @ely3 w załączniku zdjęcia potwierdzające zablokowanie mojego konta.

No i numer 3 do @josephnba. Skoro jestem tchórzem to chętnie możemy to zweryfikować, kto jest większym. Nie bierz tego za groźbę, nie biegnij jeszcze na komendę, ale będziesz weryfikowany przy najbliższej okazji..."

Zdjęcie WhatsApp 2024-02-29 o 11.55.14_4b3b64d6.jpg

Zdjęcie WhatsApp 2024-02-29 o 11.55.14_b13d48a5.jpg

Nawet jeżeli Denis był czyimś burnerem (tbh moim zdaniem ciężko by było wskazać kogo, fluber miał jakieś sympatie wobec tych freaków, ale nie podejrzewam go o takie poczucie humoru ;]), to warto spojrzeć prawdzie w oczy: tj. to forum to zamknięte grono osób z okazyjnym debiutem kogoś nowego, dlatego dyskusje o NBA to powoli wymierający gatunek, sam wiem po sobie, że jak chcę z kimś podyskutować, to raczej w innych miejscach (z całym szacunkiem, po prostu tutaj każdy każdego zna, ciężko żeby pojawiło się koszykarsko coś 'nowego'). ATF-y, beGM i tematy pozasportowe napędzają forumek w ostatnich miesiącach (latach?).

A tu wleciał kolega z ładnym efektem świeżości i ... parę osób się obraziło. 

6 minut temu, Koelner napisał(a):

w sumie Jaszczur z Ludwiczkiem też mile widziani 

Pod warunkiem że Ludwiczek nie będzie wpierdalal się w myśl gdy wieszcz przemawia.

Strasznie psuje to efekt 

Edytowane przez airmax

1 godzinę temu, BMF napisał(a):

Nawet jeżeli Denis był czyimś burnerem (tbh moim zdaniem ciężko by było wskazać kogo, fluber miał jakieś sympatie wobec tych freaków, ale nie podejrzewam go o takie poczucie humoru ;]), to warto spojrzeć prawdzie w oczy: tj. to forum to zamknięte grono osób z okazyjnym debiutem kogoś nowego, dlatego dyskusje o NBA to powoli wymierający gatunek, sam wiem po sobie, że jak chcę z kimś podyskutować, to raczej w innych miejscach (z całym szacunkiem, po prostu tutaj każdy każdego zna, ciężko żeby pojawiło się koszykarsko coś 'nowego'). ATF-y, beGM i tematy pozasportowe napędzają forumek w ostatnich miesiącach (latach?).

A tu wleciał kolega z ładnym efektem świeżości i ... parę osób się obraziło. 

Poprawiłem

4 godziny temu, julekstep napisał(a):

@Reikai jako jedyny sztywny wsrod modow - daj znac kto dal bana :P

Ja mam niestety tylko takiego moda do usuwania Postow, czy przypinania tematow. Nie moge dawac banow czy miec podglad do tego, kto je dal.

A szkoda, przydalby sie kon trojanski tam!

2 godziny temu, PZGNW napisał(a):

Z racji frajerskich zagrywek, jakie są stosowane przez niektórych, przekazuję gryps Denisa:

"Owszem, jest to multikonto - Marcina Najmana. Marcin normalnie założył konto, po czym został zbanowany bez napisania ani jednego posta. Przekazał mi info o istnieniu tego miejsca, więc postanowiłem sam zobaczyć co i jak, gdyż podobnie jak mój kolega interesuję się koszykówką. Prośba o potwierdzenie, czy konto Denis Bad Boy Załęcki jest multikontem Marcin Najman, a jeśli nie o wskazanie, jakiego innego.

Ban został nałożony najprawdopodobniej przez moderatora @ely3 w załączniku zdjęcia potwierdzające zablokowanie mojego konta.

No i numer 3 do @josephnba. Skoro jestem tchórzem to chętnie możemy to zweryfikować, kto jest większym. Nie bierz tego za groźbę, nie biegnij jeszcze na komendę, ale będziesz weryfikowany przy najbliższej okazji..."

Zdjęcie WhatsApp 2024-02-29 o 11.55.14_4b3b64d6.jpg

Zdjęcie WhatsApp 2024-02-29 o 11.55.14_b13d48a5.jpg

W tych screenach najwieksze wrazenie robi przegladnie e-nba w trybie incognito

cale zycie na nielegalu!