Skocz do zawartości

moderator i jego odpaly

Vice-rezerwa-rezerwy

Rekomendowane odpowiedzi

36 minut temu, RappaR napisał(a):

Zauważyliście jak bardzo poprawił się poziom dyskusji na forum odkąd nie ma Ely3? W inne nie było od tej pory żadnej kłótni, żadnych wyzwisk, nic. 

Żeby potrzymać wysoki poziom dyskusji napisze tylko że się mylisz łącząc te dwa fakty. Jeżeli kogoś nie lubisz widzę że zdania nie zmienisz i uparcie starasz się atakować nawet nie prowokowany. Bardzo nieładnie. 

Nie rozumiem dlaczego w takim przypadku nie możesz nigdy być ciut obiektywny a tezy promujesz na siłę aby dopiec danej osobie. 

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

Żeby potrzymać wysoki poziom dyskusji napisze tylko że się mylisz łącząc te dwa fakty. Jeżeli kogoś nie lubisz widzę że zdania nie zmienisz i uparcie starasz się atakować nawet nie prowokowany. Bardzo nieładnie. 

Nie rozumiem dlaczego w takim przypadku nie możesz nigdy być ciut obiektywny a tezy promujesz na siłę aby dopiec danej osobie. 

Jak dla mnie najlepszy sposób, by zdecydować kto ma rację, a kto się myli, to wydłużyć okres eksperymentu

Od 15 minut zastanawiam się do czego był mi ely potrzebny jak wyzywałem deltusia od śm**ci, kazałem mu spierdalać, komucha od najgorszych albo wk****ielm każdego fana Lakers i Lebrona, że aż rw30 dostawał biegunki 🤔 

Pomoże ktoś?

Edytowane przez josephnba

55 minut temu, Polski Związek Gitów napisał(a):

Pragniemy poinformować, że użytkownik @Denis Bad Boy Załęcki przebywa w areszcie z zakazem publikowania wpisów do dnia 18 lutego 2024 roku. Powodem jest obrażanie innych użytkowników, tzn. taką wiadomość otrzymał Denis od moderatora.

PDW, @Denis Bad Boy Załęcki

Z poważaniem,

Związek Polskich Gitów Na Wolności 

PDW, jebać proroka

Zawsze się jakaś k**** rozpruje. Ulica się z nimi rozliczy.

#muremzadenisem

• 2 tygodnie później...

Denis Bad Boy Załęcki znów zbanowany. Z racji tego, że tym razem zupełnie niezasłużenie, przesyła gryps, w którym żegna się z forum i dziękuje wszystkim dobrym chłopakom za ciekawe rozmowy.

Moderatora Ely3 nie pozdrawia...