Skocz do zawartości

moderator i jego odpaly

Vice-rezerwa-rezerwy

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, RappaR napisał(a):

A to nie Tobie Chatgpt napisał, że masz z nim najlepsze relacje?

"matek" ma dobre relacje z kilkoma użytkownikami, z którymi często wchodzi w interakcje. Należą do nich między innymi "RappaR" i "fluber". Choć nie zawsze zgadza się z ich opiniami, jego relacje z nimi są oparte na wzajemnym szacunku i chęci prowadzenia merytorycznych dyskusji.

16 minut temu, matek napisał(a):

"matek" ma dobre relacje z kilkoma użytkownikami, z którymi często wchodzi w interakcje. Należą do nich między innymi "RappaR" i "fluber". Choć nie zawsze zgadza się z ich opiniami, jego relacje z nimi są oparte na wzajemnym szacunku i chęci prowadzenia merytorycznych dyskusji.

Widzisz.

Nawet Jezusa się wyparł św Piotr po trzykroć.

Fluber jak mesjasz umiera dostaje bany za nasze grzechy swoje eksperymenty

Godzinę temu, fluber napisał(a):

Czy @matek odreagowujesz jakieś prywatne problemy domowe, że jako niby moderator trzykrotnie przywracasz temat złożony głównie z cwelenia i wypierdalania? 

Że św. Piotr się wyparł Jezusa to wiadome.

Ale że Jezus się wyparł św. Piotra? 😮 

4 minuty temu, RappaR napisał(a):

Że św. Piotr się wyparł Jezusa to wiadome.

Ale że Jezus się wyparł św. Piotra? 😮 

Nie wiem kto się kogo wypiera, ale w tej chwili linia moderowania wygląda tak że jak się napiszę coś o dziwnym związku Donalda Trumpa z Melania, to admin który zostawił żonę dla o wiele młodszej kochanki wlepi ci bana, a jak napiszesz wiele razy wypierdalaj to administracja będzie przywracać te wpisy w kółko nie widząc w nich nic zdrożnego 

Teraz, fluber napisał(a):

Nie wiem kto się kogo wypiera, ale w tej chwili linia moderowania wygląda tak że jak się napiszę coś o dziwnym związku Donalda Trumpa z Melania, to admin który zostawił żonę dla o wiele młodszej kochanki wlepi ci bana, a jak napiszesz wiele razy wypierdalaj to administracja będzie przywracać te wpisy w kółko nie widząc w nich nic zdrożnego 

Napiszesz, że gardzisz ludźmi, co mają w pogardzie własne dzieci, też dostaniesz bana

Żyćko

• 1 rok później...

wiem, że raczej większość ma w to wyjebane, ale gdyby jednak ktoś zwrócił uwagę, to pozwolę sobie napisać kilka słów.

dostałem dzisiaj jakiegoś bana od wiadomo kogo (podpowiem, że dodając "cw" do jego nicka dostajemy całkiem trafne określenie) za obrażanie innych użytkowników, pewnie nawet bym go zaakceptował, bo czasem z kimś się pojedzie, ale dziwnym trafem dostałem go akurat chwilę po tym gdy wyśmiałem kuriozalną argumentacje tego jegomościa.

nie było typa, forum fajnie działało, wrócił i nie stać go na to by oddzielić własne interesy od moderowania forum. naprawdę nie rozumiem jak taka osoba może pełnić jakąkolwiek funkcję na forum. no i w związku z powyższym raczej ograniczę aktywność, bo po prostu się odechciewa.

pozdrawiam wszystkich dobrych chłopaków i wiadomo co w co wiadomo komu.

11 godzin temu, denis załęcki rezerwowe napisał(a):

dostałem dzisiaj jakiegoś bana od wiadomo kogo (podpowiem,

Następny widze po Fluberze co lubi kłamać i robic z siebie ofiarę że niby ja mu coś usunąłem w momencie jak mnie nawet na forum nie było

Jak byś choć troche ogarniał to byś wszedł na swój zbanowany profil i zobacyzł kto był u Ciebie 20 godzin temu ...  Ale lepiej robić z siebie ofiarę losu kłamać rozdzierać szary i na końcu pewnie nawet nie przeprosić za swoje kłamstwa

13 minut temu, ely3 napisał(a):

Następny widze po Fluberze co lubi kłamać i robic z siebie ofiarę że niby ja mu coś usunąłem w momencie jak mnie nawet na forum nie było

Jak byś choć troche ogarniał to byś wszedł na swój zbanowany profil i zobacyzł kto był u Ciebie 20 godzin temu ...  Ale lepiej robić z siebie ofiarę losu kłamać rozdzierać szary i na końcu pewnie nawet nie przeprosić za swoje kłamstwa

A w Szwecji nie można płacić gotówką

Screenshot_2026-02-08-11-04-13-446_com.android.chrome.thumb.jpg.0acbc0a8b37e0499099709ed5205119a.jpg

10 godzin temu, ely3 napisał(a):

To niby która dała mi tego bana? Bo widzę twój nick ale faktycznie data sprzed dwóch lat...

Jeśli to tak, to zdania nie zmieniam, ale za tę konkretną sytuację sorry

Teraz, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

To niby która dała mi tego bana? Bo widzę twój nick ale faktycznie data sprzed dwóch lat...

Jeśli to tak, to zdania nie zmieniam, ale za tę konkretną sytuację sorry

Lol, mniej więcej w tych godzinach był na tym koncie Borys.

Czyli Borys wszedł na forum raz na dwa lata by dać Ci dniowego bana

XD