Tombou Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Coś pięknego, prawdziwi mistrzowie NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 30 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Nie chciałem pisać, nie chciałem zapeszać, dalej niedowierzam w to co się wydarzyło, dlatego dopiero jak ochłonę, to wrócę z przemyśleniami. Go Wolves! Denver r next... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 5 godzin temu, dannygd napisał(a): Nie chciałem pisać, nie chciałem zapeszać, dalej niedowierzam w to co się wydarzyło, dlatego dopiero jak ochłonę, to wrócę z przemyśleniami. Go Wolves! Denver r next... zapraszam @dannygd do założenia tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 30 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Jak mnie ktoś nie uprzedzi, to chętnie, ale wieczorkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 8 minut temu, dannygd napisał(a): Jak mnie ktoś nie uprzedzi To ci raczej nie grozi. Zresztą wszyscy pewnie jeszcze długo będziemy się produkować na temat tej nudnej i jednostronnej serii Nuggets z Lakersami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Zapomniałeś dodać krótkiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi