Cardioka Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 LeBron nie atakuje bo ma juz 30+ lat. to juz nie jest gracz który będzie w stanie zdobywać 40 pkt w serii. czas leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Inna sprawą jest fakt, że KD ma już 28 lat i jego kariera jakby wyhamowała, jeśli coś wielkiego w jej drugiej części się nie wydarzy to będzie zapamiętany jako gracz pokroju Iversona. Wygląda na to, że Kevin musi spiąć nieco poślady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) Poki co kolejny sweep, a jak patrze na DeRozana, to jestem pewien, ze Masai mu nie da maksa i pozwoli odejsc. Zaskoczeniem będzie brak maksa. Piszę przecież, że mnie się wydaje, że może go nie dać DeRozanowi. Widzę, że Barcę zaskakują rzeczy, których jest pewien Edytowane 16 Maja 2016 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 może i lepszym sportowo, ale emocjonalnie to już nie bardzo. i tak wynik pewnie byłby taki sam w obydwu przypadkach, ale przynajmniej w serii z miami byłoby trochę podtekstów. wyobraź sobie reakcję kibiców heat podczas G3. Pewnie w okolicach końca 2Q opuszczali by hale. Wade miał fajne PO, ale old iso ball nie ma szans przeciwko drużynie, która sporo podaje i może zastrzelić z dystansu. mnie rozbawiło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Był kiedyś taki niezły film z Nicolasem Cagem, że ten widział wszystko w głowie na 60 sekund zanim się wydarzało. Larry Bird czytał niedzielne gazety we wtorek. wtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) Toronto to super miejsce do mieszkania Kasy dostanie więcej Jak wschód jest przez lbj trudny do przebicia się to zachód już nie? La jest takim sobie miejscem do mieszkania. Duszno od kwietnia Korki DDR wygląda na spokojnego gwiazdora. Nie w stylu la Edytowane 24 Maja 2016 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Toronto to super miejsce do mieszkania Kasy dostanie więcej Jak wschód jest przez lbj trudny do przebicia się to zachód już nie? La jest takim sobie miejscem do mieszkania. Duszno od kwietnia Korki DDR wygląda na spokojnego gwiazdora. Nie w stylu la Wsadzam odpowiedź bo autor nie ma pojęcia o USA I o Kanadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 ^^ ignazz dobrze ze już tu jesteś z tym wpisem - nie musze go kopiować btw. Ale jak pisaliśmy o tym z BC cały sezon to byliśmy hetjterami. Spróbujcie to słowo na szybkosci 10 razy przeczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lorak Opublikowano 31 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 napisane po G5: 2016 Thunders pokonali dwie 67+ win drużyny. i honorable mention dla wszystkich 7 osób, które zalajkowały tego posta ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 nie ma wymówek panie Lebron, przegrasz wypadasz z top 10 all time wybacz Findek, ale sam rozumiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Nawet nie chce mi sie sprawdzac o ile im poprawił bilans w RS bo jestem pewien że LBJ zawsze poprawiał go bardziej przychodząc do zespołu Przeciez nie mówię że MJ nie poprawi bilansu wcale, poprawi, ale nie tak jak LBJ. ma ktoś pomysł na komentarz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 A 4 kwarta, gdzie gonili 10 to już clutch nie jest i można wtedy wyskoczyć do KFC na kurczaka? I nagle dowiadujemy się że clutch to nie jest ostatnie 5 minut i plus minus 5 pkt różnicy tylko praktycznie chyba wszystko ...Z takim podejściem do definicji to nie ma się co dziwić że ktos żyje w świecie gdzie Stalin to dobroduszny dziadzio a AC nigdy nie gwałciła bo przecież to pewnie była inna definicja gwałtu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) mac rozjebał dziś konkurencję warto poczytać wcześniejsze posty z tematu OKC żeby zrozumieć kontekst Jak czytam powyższe posty, to mi się przypomina pewna scena, z 'Chłopaki nie płaczą': W wersji z KD i Spurs wyglądałoby to mniej więcej tak: Janusz: Powinniśmy tylko kopowiować wzorce z innych drużyn. (telefon) Janusz: No już dobrze, Czarnuchu... Halo! R. C. Buford: Czarnuchu? Janusz, pogięło cię? R. C. Buford mówi. Janusz: Hę? R. C. Buford: Chcemy podpisać Kevina Duranta. Janusz: Ile cap space byśmy mieli po podpisaniu Duranta? Starczy na Noaha? R. C. Buford (do Popa): Pyta, czy starczy na Noaha. Pop: Daj mi tego głąba... (R. C. Buford podaje słuchawkę). Planujemy podpisać Kevina Duranta, nawet jeśli trzeba będzie oddać Parkera czy Greena. Janusz: Parkera? To kto będzie kreował? Pop: Nieważne... Janusz: Kawhi? Pop: Nieważne... Czy to jasne? Janusz: Pop, a dlaczego Duranta, a nie jakiegoś kreatora jak Conley? Pop: Bo to Kevin Durant. Janusz: Ale my już mamy dobrego SFa. Pop: Mamy też LMA i paru innych gości, których tu sprowadziłem i teraz chce tu sprowadzić Duranta. Dlatego zrobimy wiele, żeby mu tu było miło. Janusz: To znaczy co? Pop: Jajco! Pomyśl przez chwilę! Janusz (po namyśle): Słucham?... Pop: Mówimy definitywnie koniec 'beautiful offense' i gramy ISO w każdej akcji, lub cokolwiek sobie KD zażyczy. Jeśli zapragnie, by skład SAS przypominał mu OKC, to przeszukamy całe DLeague w poszukiwaniu PG podobnego do Russela oraz ubierzemy go w damskie ciuszki i nauczymy tańczyć. Możemy też upodobnić naszych podkoszowych do Kantera czy Adamsa. Janusz: Ale u nas nikt nie ma takiej stylówy. Pop: To zapuścimy zarost u Bobana oraz pomalujemy Tima na biało i dorobimy wąsy. Janusz: A jeżeli... Pop: A jeżeli dodatkowo uzna, że Jego Mama 'The real MVP' powinna mieć więcej statuetek MVP, to weźmiemy dwie od Tima i podarujemy je jej, k**** jego mać! Edytowane 2 Czerwca 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Wprawdzie to tylko opinia i w dodatku nie z naszego forum, ale nie mogłem się powstrzymać: Bardzo często oglądam stare spotkania w internecie, lubię tamtą siłową koszykówkę. Dzisiaj patrzę i widzę stójkę w obronie. Mam taką teorię, że nawet LeBron James nie byłby aż tak dobry grając w latach 90-tych przy ówczesnych zasadach dotyczących obrony. Wtedy mogłeś położyć łokieć na obrońcy, mogłeś się przepychać z rywalami, dyskutować z sędziami. Koszykówka była bardziej fizyczna. Żaden zawodnik z obecnych gwiazd nie utrzymałby obecnych statystyk. LeBron jest maszyną nie do zatrzymania, ale nie wierze by konfrontując swoje umiejętności z gwiazdami z lat 90-tych miał równie dobre statystyki. Wyobraźmy sobie, że kryje go Dennis Rodman albo wsiada na niego Scottie Pippen, Shawn Kemp czy Karl Malone. Pippen twierdzi, że Bulls lat 90-tych pokonaliby obecnych Golden State Warriors i ja się z nim zgadzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) z tematu o finalach odkad pamietam finaly byly grane tylko we wtorki,czwartki i niedziele. w sezonie doubleheadery tez sa zawsze ustawiane na wtorki i czwartki a niedziela wiadomo. ten system nikogo nie faworyzuje. 2 dni przerwy czasami daja zespolowi odpoczac a czasami pozwalaja wypasc z rytmu. regulka wrzucana jest w zalezosci od strony i wyniku meczu. z watku "witamy nowych userow" ja to wogole szukalem weny do robotek recznych, videła nie bylo bo bida ,internety ubogie jeszcze byly, kolega mowi , ladne panie na dsfie wieczorem, tylko przerywaja jakimis nudnymi meczami koszykowki. jakos przetrwalem, panie coraz rzadziej sie pojawialy a koszykowka stala sie coraz ciekawsza. Dziekuje ladnym paniom z dsfu to dzieki nim zainteresowalem sie naszym ulubionym sportem Edytowane 5 Czerwca 2016 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Curry ssie ? Niejeden chciałby tak ssać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 kolega mirwir po g2 cavs-gsw Naprawdę jest się czym delektować. w barze mlecznym tez sie pewnie delektuje..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Procentowo szanse, że z 120 losowo wybranych ludzi w Ameryce 2 urodziły się w Akronie wynosi około: 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Nie obraź się Kubbas, kojarze cie troche z forum popgra, ale ten post to bełkot, ciężko coś zrozumieć. Ja nie pisze na żadnym innym forum. realgm ale rzadko to nie ty byles Kubbas z rapgry? nie kłam nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. karpik Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Kubbas niewątpliwie jest dobrej formie. teraz jest pora na następną zmianę musi wyrosnac ktoś kto zaatakuje gsw i lige moim kandydatem jest John Wall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi