danp Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Skip Bayless: "Heat sa zespolem Wade'a, on jest batmanem, Bron jest robinem". Moglbym takich cytatow przytaczac codziennie wiele jako, ze jeden z niewielu masochistow obejrzalem 1000 odcinkow z rzedu, nie przegapiajac zadnego przez ponad 3 lata, ogladajac tego zjeba juz prawie 10 lat. Kiedys to cos nazywalo sie zreszta "Cold Pizza". Generalnie fajny relax sluchac przyglupa. Edytowane 16 Czerwca 2014 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 gdzieś mi uciekło, ale teraz wygląda jeszcze zabawniej Nie chodziło mi tylko o finały,ale też o inne mecze,słyszysz Chris Bosh myślisz clutch. https://www.youtube.com/results?search_query=chris+bosh+clutch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 1. Michael Jordan 2. Kareem Abdul Jabbar 3. Magic Johnson 4. Bill Russell 5. Kobe Bryant 6. Oscar Robinson 7. Hakeem Olajuwon 8. Lebron James 9. Shaquille O'neal 10. John Stockton 11. Larry Bird 12. Karl Malone 13. Allen Iverson 14. Tim Duncan 15. Dominique Wilkiens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 W sumie nie powinno to nikogo dziwić i głupio wstawiać, ale jest niezłe Wymiana Nasha za MCW bez picku to było by coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Heisenberg Opublikowano 22 Czerwca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 W sumie to byłbym za pozyskaniem Aarona oczywiście jeśli będzie już w Bulls Melo, albo jeśli będzie jasne ze melo nie będzie, bo to zawsze jakieś wzmocnienie, ale niestety wzmocnienie, które absolutnie nie przesuwa Bulls bliżej tytułu, wiec w sumie to żadne wzmocnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Masz rację, porównanie do Finleya to też była przesada. Facet był liderem Mavs, gdy grał tam Nash i Nowitzki. Manu lepszy niż AI..,.dobre sobie...aż dziw bierze, że nikt nie wpadł na genialny pomysł by dać mu maksa i zrobić gwiazdą drużyny. Pewnie dlatego, że byłoby to równie śmieszne jak teraz budować zespół wokół Jamala Crawforda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 A jesteś w stanie widzieć 76 w finałach z all-time 18ppg na 48% Ginobiliego? A Iversonowi dać Duncana, tak lekko licząc top 5 all time. Co by było gdyby Iversona trenował Pop? itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Niepewna pickowa 1 moze okazac sie dobra transakcją ale za jakies ogorki. Plotki plotkami ale czy taki Love,Young,Burks czy Favors nie jest lepszym pewniejszym zawodnikiem od #1 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jeśliby Iverson odpaliłby swoje all-time performance 30 ppg na 43% to ja jestem w stanie spokojnie widzieć SAS bez wejścia do finałó na zachodzie. A Ginobiliemu dać Mutombo, tak lekko licząc top5 all time defendera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ogólnie każdy post tego użytkownika ale to mnie rozłożyło (z tematu lista all time) moja lista to podzial na tzw kasty lat tysiacznych (nie biore za bardzo wczesniejszych, bo tu by mi musial tata poopowiadac a nie ma czasu albo cos pogrzebac bym musial) zrobilismy ja z moim bracholkiem kasta hiper kasta ultra kasta mega kasta OK ustalilismy to na podstawie tzw czynnika najlepszych - wygrywanie, zdobywanie punktow, asysty i zbiorki oraz to kogo najbardziej bysmy widzieli jak bysmy byli generalnymi menadrzerami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 (edytowane) dla mnie MVPrzemek to jakiś eksperyment społeczny, coś jak grażyna żarko Edytowane 27 Czerwca 2014 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Najlepsze wybory jak dla mnie: 21. Mitch McGary - Thunder | Wolałbym Hooda na skrzydło, ale Mitch to fajny gość w typie Davida Lee(porównania do Collisona imho nie na miejscu), świetne ręce, po Embiidzie chyba najlepsze wśród wysokich. Get rid of Perkins! Mogli wybrać lepiej: 21. Thunder - jak już pisałem McGary jest spoko, ale były lepsze opcje do wyboru. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 To co zauważył ktoś wcześniej, narzekanie na NOP i 76ers wzajemnie się dyskryminują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 (edytowane) w temacie o drafcie: Mam nadzieję, że Chicagowskie wybory jakoś się w sezonie obronią i nie będę rzucał paniami lekkich obyczajów pod adresem Byczego front office'u. Niemniej jednak na tę chwilę jestem załamany. Draft oglądałem z odtworzenia z 3 godzinnym opóźnieniem i sobie przewijałem jak przynudzali. Z #16 Nurkic - ja robię rundkę honorową, fanfary grają, sąsiedzi stukają w kaloryfery, jast milusio, znowu coś gdzieś przewijam, leci Young, leci Ennis - trochę żal, ale z #19 do Wietrznego Miasta - Gary Harris, ciul że gość nazywa się, jak jakiś zapijaczony detektyw w niskobudżetowego kryminału z lat '80 - grać potrafi, wybór mi się podoba, powtarzam cały rytuał z poprzedniego picku, sąsiedzi pownownie nie zawodzą. Nadal jest milusiu. Przewijam byle do kolejnego picku, chyba, że coś mnie gdzieś zaciekawi... No i k**** zaciekawiło. Jęk rozpaczy, po którym tylko słychać szyderczy śmiech niezawodnych sąsiadów... coś jak ai3 za swoich najlepszych lat szczególne dobra wstawka o Harrisie + zakończenie Edytowane 28 Czerwca 2014 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Nareszcie po latach spotkania Milwaukee oglądać będzie miało sens. W ostatnich latach w tej ekipie grał totalny szrot i zawodnicy, których oglądanie nie sprawia przyjemności. Kilka lat temu czasami obejrzałem ich spotkania dla Michaela Redda, który teraz byłby świetnym mentorem z ławki na 10-15 minut dla młodych grajków, ale zakończył wcześniej karierę. Jabari pewnie wolał grać dla Bucks, bo w Cavs jest syf i niewiadomo do kogo należy organizacja - Irvinga czy Wigginsa. W Bucks Jabari Parker będzie miał sytuację podobna do Cavs - LeBrona, czyli przez wiele lat szorowanie podłogi i nic ciekawego, aż dopiero przychodzi młoda gwiazda wielkiego formatu, która od razu z marszu zostaje liderem i będzie mieć dobre staty. Najbardziej mi się spodobało, że trafił do Bucks, w których nikt nie chce grać, a on zapowiada, że chciałby grać tutaj całą karierę niczym dawni zawodnicy NBA. Wiadomo, że za kilka lat może śpiewać inaczej, ale po tych słowach widać, że on naprawdę jara się grą w Bucks. tym mnie chlopak tez urzekl. jak mu nie kibicowac, jemu oraz jeleniom z milwaukee. miszcz : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Z cyklu i tak źle i tak niedobrze reasumujac, nikt nam nie pasuje poza melo i lebronem ale nawet gdyby jakims cudem oni przyszli we 2, to nie bardzo nam to pasuje, bo mamy randle'a. na pf gralby wtedy lebron, melo na sf... love tez juz nam niepotrzebny chyba, ze minny poszliby na deal za rondle'a ale z tego co wiem oni zbieraja pg'ow najlepiej bialych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dzisiejszy internet wygrywa Rappar jestem zwolennikiem raczej graczy mających mniej, jak więcej dziar(co widać było choćby po tym jak wybierałem w all-time drafcie) To zdanie zaczyna i kończy opis jego poziomu merytorycznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. matek Opublikowano 3 Lipca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 O Perkinsie. Miazga. nazywanie go defensywnym jest spowodowane tym, ze jego ocena za atak to 1/10 a obrona 2/10 - czyli bardziej defens niz ofens nazywanie go centrem jest spowodowane tym, ze jego ocena jako pg, sg, sf i pf to 1/10 a jako centra 2/10 - czyli bardziej center niz inna pozycja nazywanie go koszykarzem jest spowodowane tym, ze jego ocena jako pilkarza, polityka, eseisty, pianisty lub nauczyciela wosu wynosi 1/10 a jako koszykarza 2/10 wiec mozna go w sumie nazwa defensywnym centrem, bo nikim nie jest bardziej niz defensywnym centrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Ja ogólnie jestem zdania, że w trakcie tego FA można zbudować zespół, który spokojnie może walczyć i o finały konferencji, a do tego nawet nie trzeba Melona. Chociaż on, by w sumie sprawę ułatwiał. No, ale jest fajnych parę nazwisk z którymi Kobe szedł jak burza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Niecałe 12 godzin, żeby wylądować w elitarnym temacie, dobry wynik Niech traduja Monroe za dobrego SG+picki, np. za Jeremiego Lina. Stuckey nie da rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi