RLPH Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 zacytujesz? na e-basket siedziałem może z pół roku, także nie kojarzę w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Nie pamiętam dokładnie. Ktoś opisywał jakiś mecz Netsów, gdzie Carter rzucił gamewinnera za 3, mimo, że Lawrence Frank kazał mu rzucać za 2 na remis. Tenże ktoś napisał o tym coś w stylu Frank kazał mu rzucać na remis, ale VC powiedział "pierdol się Lawrence, idę po wina". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Pewnie nie ale i tak jest to niewymierne bo kolesia nie było w 36 meczach, czyli dopisz to sobie do przegranych pojedynków, nie grał osłabił drużynę i tyle w tym temacie,Chtulhu ma konkurencję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 To mi przypomina te wszystkie komunistyczne prace szkolne z cyklu : "Kto jest twoim idolem i dlaczego Lenin". Szok. Jak zobaczyłem że śmignąłeś w tym temacie posta byłem przekonany że napiszesz że to Lakers opierdolą wschód ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 To mi przypomina te wszystkie komunistyczne prace szkolne z cyklu : "Kto jest twoim idolem i dlaczego Lenin". Szok. Jak zobaczyłem że śmignąłeś w tym temacie posta byłem przekonany że napiszesz że to Lakers opierdolą wschód ;] uprzedziles mnie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Pewnie nie ale i tak jest to niewymierne bo kolesia nie było w 36 meczach, czyli dopisz to sobie do przegranych pojedynków, nie grał osłabił drużynę i tyle w tym temacie,Chtulhu ma konkurencję Wiedziałem że to zbyt wysokich lotów zdanie żebyś załapał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Mieliśmy już paru half man half łapu-capu ale ten jegomość jest full package łapu-capu: ... żeby "dać za darmo" musiałbym jednak wiedzieć, co i komu mam dać, a żebym wiedział co i komu mam dać, to ten komu mam dac musiałby mi złożyć propozycję, co mu mam dać, a gdyby mi ją złożył, to ja bym mu za darmo nic nie dał :] no chyba, że czaisz się pod moim stołem i czekasz jakie 'pi****lenie od rzeczy' z niego spadnie, a potem je sobie łyżeczką skrupulatnie zgarniasz do kubeczka. Można i tak, tylko że to już nie jest zlecone pi****lenie na życzenie, za które trzeba zapłacić, tylko zlizywanie wytrysków mojego pi****lenia z podłogi. wazkes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Mieliśmy już paru half man half łapu-capu ale ten jegomość jest full package łapu-capu: ... żeby "dać za darmo" musiałbym jednak wiedzieć, co i komu mam dać, a żebym wiedział co i komu mam dać, to ten komu mam dac musiałby mi złożyć propozycję, co mu mam dać, a gdyby mi ją złożył, to ja bym mu za darmo nic nie dał :] no chyba, że czaisz się pod moim stołem i czekasz jakie 'pi****lenie od rzeczy' z niego spadnie, a potem je sobie łyżeczką skrupulatnie zgarniasz do kubeczka. Można i tak, tylko że to już nie jest zlecone pi****lenie na życzenie, za które trzeba zapłacić, tylko zlizywanie wytrysków mojego pi****lenia z podłogi. wazkes. ten koleś to absolutnie nie jest żadne łapu capu, on pisze to co chce napisać, i to w całkiem oryginalnym stylu full package łapu capu to jest el wariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 i to w całkiem oryginalnym stylu A ten jego sposób pisania sprawia że mam uśmiech na gębie i dlatego nadaje sie tutaj idealnie. full package łapu capu to jest el wariato Ten natomiast wzbudza politowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 full package łapu capu to jest el wariatoDzięki za uznanie panie "przepłacony Millsap" szkoda że w tym roku już nie głosisz tak chętnie swoich tez bo kaska by mi się przydała 8) i to w całkiem oryginalnym stylu A ten jego sposób pisania sprawia że mam uśmiech na gębie i dlatego nadaje sie tutaj idealnie. full package łapu capu to jest el wariato Ten natomiast wzbudza politowanie każdy ma swoje gusta, ale oczywiście dziękuje za litościwość z twojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 a ja myślę el, że jakby lebron przyszedł do Jazz to byś znalazł jakieś wyjaśnienie żeby go polubić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambis Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Mike Brown jest jednak mistrzem. Dostał z bara w prawą stronę a patrzy na lewo :]] ;] by luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 tu by się przydał ktoś w stylu Kevina Martina, kto nie tylko rozciągałby obronę, ale również zatuszowałby drugą wadę Rose'a, czyli niewymuszanie fauli. Boozer miałby też z kim posiedzieć na ławce w garniaku, win-win-win ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 I jeszcze taka ciekawostka. W 2Q i 4Q wchodzi na boisko Zach i w tym samym momencie jest u nas zmiana - pojawia się Lamar. Do cholery to my jesteśmy mistrzami i to na nasze ruchy powinien odpowiadać rywal, a nie na odwrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Dobra to jest moje "Big3" i jestem przekonany że by "pojechało" wasze "Big3" :wink: pg-Williams sg-Wade sf-Walton pf-Amare c-Mcdyess czlowiek legenda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 czlowiek legenda.Też wypada mi podziękować, chociaż batalion przywalisz zazwyczaj farfoclem to jednak cieszy że darzysz mnie uznaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Buzzer wraca :twisted:Przecież Buzzer Beatery to są w NBA prawie codziennie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Buzzer wraca :twisted:Przecież Buzzer Beatery to są w NBA prawie codziennie :wink: sam się wstawił do łapu-capu :shock: miszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 sam się wstawił do łapu-capu :shock: miszcz.Nie siebie tylko Krzema. Z zresztą chodzi chyba tutaj o to żeby było śmiesznie, a z moją odpowiedzią chyba jest bardziej niż bez... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Nie siebie tylko Krzema. Z zresztą chodzi chyba tutaj o to żeby było śmiesznie, a z moją odpowiedzią chyba jest bardziej niż bez... Chyba tylko dla Karola Strasburgera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi