Skocz do zawartości

łapu-capu

tangiers

Rekomendowane odpowiedzi

Mieliśmy już paru half man half łapu-capu ale ten jegomość jest full package łapu-capu:

... żeby "dać za darmo" musiałbym jednak wiedzieć, co i komu mam dać, a żebym wiedział co i komu mam dać, to ten komu mam dac musiałby mi złożyć propozycję, co mu mam dać, a gdyby mi ją złożył, to ja bym mu za darmo nic nie dał :] no chyba, że czaisz się pod moim stołem i czekasz jakie 'pi****lenie od rzeczy' z niego spadnie, a potem je sobie łyżeczką skrupulatnie zgarniasz do kubeczka. Można i tak, tylko że to już nie jest zlecone pi****lenie na życzenie, za które trzeba zapłacić, tylko zlizywanie wytrysków mojego pi****lenia z podłogi.

wazkes.

Mieliśmy już paru half man half łapu-capu ale ten jegomość jest full package łapu-capu:

... żeby "dać za darmo" musiałbym jednak wiedzieć, co i komu mam dać, a żebym wiedział co i komu mam dać, to ten komu mam dac musiałby mi złożyć propozycję, co mu mam dać, a gdyby mi ją złożył, to ja bym mu za darmo nic nie dał :] no chyba, że czaisz się pod moim stołem i czekasz jakie 'pi****lenie od rzeczy' z niego spadnie, a potem je sobie łyżeczką skrupulatnie zgarniasz do kubeczka. Można i tak, tylko że to już nie jest zlecone pi****lenie na życzenie, za które trzeba zapłacić, tylko zlizywanie wytrysków mojego pi****lenia z podłogi.

wazkes.

ten koleś to absolutnie nie jest żadne łapu capu, on pisze to co chce napisać, i to w całkiem oryginalnym stylu

full package łapu capu to jest el wariato

Dzięki za uznanie panie "przepłacony Millsap" :) szkoda że w tym roku już nie głosisz tak chętnie swoich tez bo kaska by mi się przydała 8)

i to w całkiem oryginalnym stylu

A ten jego sposób pisania sprawia że mam uśmiech na gębie i dlatego nadaje sie tutaj idealnie.

Ten natomiast wzbudza politowanie Dołączona grafika

każdy ma swoje gusta, ale oczywiście dziękuje za litościwość z twojej strony :D