elwariato Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Ciekawe czy ktokolwiek się z jego postu śmiał poza tobą Wariat, ale osobiście szczerze powątpiewam. acha czyli dla ciebie ocena rs ekipy po 2 spotkaniach ma sens :?: Znaczy według ciebie to wiem że tak, masz w pełni racje to nie jest śmieszne tylko tragiczne :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Musze pochwalić defensywe Nelsona na nim, o dziwo nie dawał sie łatwo mijać. Mimo wszystko chłopak na niesamowite warunki i talent i to on jest dla mnie "LeBronem na PG". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Al Jefferson overrated jak ziemniaki (najbardziej overrated posilek - teraz wam rzuce ciekawym statsem - ryż ma 86g weglowodanow per 100g posilku, makaron 70-80g, a ziemniaki niecale 30g :mrgreen: ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Musze pochwalić defensywe Nelsona na nim, o dziwo nie dawał sie łatwo mijać. Mimo wszystko chłopak na niesamowite warunki i talent i to on jest dla mnie "LeBronem na PG". Ojp wiem ze w łapu-capu sie nie komentuje, ale musze to wyjaśnić koniecznie. Chodziło mi oczywiście o Walla, któremu Nelson nie dawał sie mijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Musze pochwalić defensywe Nelsona na nim, o dziwo nie dawał sie łatwo mijać. Mimo wszystko chłopak na niesamowite warunki i talent i to on jest dla mnie "LeBronem na PG". Ojp wiem ze w łapu-capu sie nie komentuje, ale musze to wyjaśnić koniecznie. Chodziło mi oczywiście o Walla, któremu Nelson nie dawał sie mijać Dobrze ze zostalo to wyjasnione - teraz jest jeszcze smieszniejsze. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Widać, i mówię to szczerze, że Heat mają jakieś zalążki klasowej drużyny By my master cluthulhu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Al Jefferson overrated jak ziemniaki (najbardziej overrated posilek - teraz wam rzuce ciekawym statsem - ryż ma 86g weglowodanow per 100g posilku, makaron 70-80g, a ziemniaki niecale 30g :mrgreen: ). Gdyby nie ziemniaki to by cię na świecie nie było ty znafco ( odrazu wyjasniam że to nie jakaś forma obrazy, ale fakt że od wieków Europa na ziemniakach jedzie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Gdyby nie ziemniaki to by cię na świecie nie było ty znafco by elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Top 5 dekady: SF: Garnett(wg mnie zasługuje na s5)/Bowen/Pierce/James/Hill lub Artest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Bowen musiał zagrozić, że mu kopnie w jaja albo podłoży haka, jak na przykładnego ojca przystało, skoro umieścił go na 2 miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 drugo, tak opiewana przez ciebie wyższość Dirka nad Gasolem, która być może w wymiarze całkowicie indywidualnym i oderwanym od koszykówki jako sportu jednak zespołowego, jest faktem [nie będę się o to kłócił, bo mi to zwisa] - jest taką wyższością jaką ma chłop z 60 cm fiutem nad chłopem z fiutem 20 cm - z nich dwóch, tylko ten drugi nadaje się sensownego dymania. drugi może najwyżej c***em gruszki strącać w sadzie pod Olsztynem. Wreszcie się uśmiechnąłem na tym forum :] Nie wiem kto z forumowiczów mieszka w okolicach Olsztyna, ale ja już wiem, że nie piszę się na wakacje na Warmii i Mazurach. Nawet korek od szampana w odbycie wydawałby się w takim wypadku kiepskim zabezpieczeniem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Wyjąłeś mi to z ust lu- 8) Oczywiście bez skojarzeń, akurat tu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Przyjemność z kibicowania takim teamom jak Heat czy Lakers polega na tym, że nie trzeba zbyt często zarywać nocek żeby zobaczyć swoich ulubieńców. Wystarcza tylko boxscore i skrót meczu z najciekawszymi akcjami. el-bart albo brat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 i nie szukajcie podtekstów w wyglądzie c-villi, bo on nie miał raka głowy tylko poprostu jest albinosem albinos jak c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 albinos jak c***c*** jak albinos wypowiedź Xamela przypomina trochę te plansze z czarnymi bohomazami jakie daje się do oglądania pacjentom w psychiatryku. Niby nic nie ma, a jednak jest tam ukryta jakaś głębsza treść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Carter ma team option za rok więc jego kontrakt jest opychable już teraz.Spodobało mi się to słówko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 skoro o nowomowie mowa to takie cos: ciekawe ilu dysputentow ogladalo Dirka w najlepszych seriach..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Z tego co wiem to on właśnie bardzo ciężko pracował całe lato i wcześniej też. no to prawda. pracowalem z nim razem w McDonaldzie. chlopak sie nie oszczedzal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Z tego co wiem to on właśnie bardzo ciężko pracował całe lato i wcześniej też. no to prawda. pracowalem z nim razem w McDonaldzie. chlopak sie nie oszczedzal miszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi