wowo Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Ja tam typuje Bulls na nr 1 na wschodzie, mam nadzieję ze się nie rozczaruję po Thibo, jak dla mnie to koleś ma zadatki na bycie super trenerem, spoko ekipa złożona nie obijali się musi być dobrze :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Ja tam typuje Bulls na nr 1 na wschodzie, mam nadzieję ze się nie rozczaruję po Thibo, jak dla mnie to koleś ma zadatki na bycie super trenerem, spoko ekipa złożona nie obijali się musi być dobrze :wink: i jeszcze jedno baj elwariato: Hej hej mi też się skład La podoba, niewątpliwie to faworyt, ale uspokoiłbym taki hura optymizm, ostatnie play offy pokazały że La nie mają sobie równych ale tylko jeśli w 1 rundzie mierzą się z totalnymi żółtodziobami których lider dodatkowo nagle przestaje trafiać, w 2 z drużyną tracącą 2 starterów i 26 ptk ze średniej zdobywanej, co za tym idzie, w 3 z sensacją która gra bez obrony i która zawsze kończy podobnie, no i finał czyli Perk out i Gasol przesądza o ostatecznym sukcesie, nie o dziwo . Faworyt faworytem ale farta to tu było od groma, jakieś bardziej dogłębne analizy o finalny sukces to by zostawił chodziarz do pierwszych spotkań rs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Ja tam typuje Bulls na nr 1 na wschodzie, mam nadzieję ze się nie rozczaruję po Thibo, jak dla mnie to koleś ma zadatki na bycie super trenerem, spoko ekipa złożona nie obijali się musi być dobrze :wink: i jeszcze jedno baj elwariato: Hej hej mi też się skład La podoba, niewątpliwie to faworyt, ale uspokoiłbym taki hura optymizm, ostatnie play offy pokazały że La nie mają sobie równych ale tylko jeśli w 1 rundzie mierzą się z totalnymi żółtodziobami których lider dodatkowo nagle przestaje trafiać, w 2 z drużyną tracącą 2 starterów i 26 ptk ze średniej zdobywanej, co za tym idzie, w 3 z sensacją która gra bez obrony i która zawsze kończy podobnie, no i finał czyli Perk out i Gasol przesądza o ostatecznym sukcesie, nie o dziwo . Faworyt faworytem ale farta to tu było od groma, jakieś bardziej dogłębne analizy o finalny sukces to by zostawił chodziarz do pierwszych spotkań rs. Elwariato nie musi znać ortografii i w ogóle języka polskiego, coś mi się kojarzy że on przy kompach robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 .... i do tego wszystkiego lakersi wygrali bo 'farta mieli od groma', rotfl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 coś mi się kojarzy że on przy kompach robi Jak byś zgadł :wink: Elwariato nie musi znać ortografii i w ogóle języka polskiego jak piszę na forum to faktycznie nie muszę, juz raz hołdys powierdział o tym coś mądrego, wazne żeby się zrozumieć dało, jesli jest z tym problem to oczywiście bardzo przepraszam :oops: . i do tego wszystkiego lakersi wygrali bo 'farta mieli od groma', rotfl Nie no wiem dla ciebie tylko Jazz mają farta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 coś mi się kojarzy że on przy kompach robi Jak byś zgadł :wink: w dodatku - jak łatwo się domyślić - przy sprzęcie, nie jako programista jakby ktoś miał Twoją dokumentację czytać to by się chyba załamał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Trzeba miec tylko nadzieję że tej Minnesocie jest tak zimno i tak wieje że Będzie Beasleyowi gasiło blanty, tak wtedy Trzeba miec tylko nadzieję że tej Minnesocie jest tak zimno i tak wieje że Będzie Beasleyowi gasiło blanty, tak wtedy można mieć nadzieję. Wirkox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Może warto zmienić poziom trudności? Nie ma takiej satysfakcji grajac na nizszym poziomie niz hall of fame.Inny poziom nie wchodzi w gre.Czekam na dalsza pomoc co do taktyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 coś mi się kojarzy że on przy kompach robi Jak byś zgadł :wink: w dodatku - jak łatwo się domyślić - przy sprzęcie, nie jako programista jakby ktoś miał Twoją dokumentację czytać to by się chyba załamał wiem wiem nie komentujemy, ale mi sie tu od razu rzuca nieśmiertelny styl NY-PiXo Zainteresowanych odsyłam do archiwum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 NO tak, bo tylko Lorak hejtuje myśląco. Zawsze wklei jakąś tabelkę. Tableka=myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Do tego tematu chyba idealnie pasuje mój post z czerwca, tuż przed finałami Celtics - Lakers (kiedy mało kto spoza obozu LAL typował ich na zwycięzców, a fani LA nazywani byli pyszałkami i zaślepionymi fanboyami, którzy wyolbrzymiają silę swojego zespołu ;] ): :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 cthulhu i o blejku słów kilka. TO jest ten brakujący element. Dzięki temu brakującemu elementowi Lakers w końcu uda się pokonać w finale Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 cthulhu i o blejku słów kilka. TO jest ten brakujący element. Dzięki temu brakującemu elementowi Lakers w końcu uda się pokonać w finale Lakers. też miałem to wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 wspomnicie jego słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 viewtopic.php?f=7&t=4471 Cena : 2$ lub 6zł PIERWSZA OSOBA DOSTAJE PORADNIK ZA PÓŁ CENY! kto pierwszy ten lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Kobe nigdy nie był atletycznym freakiem (był powyżej przeciętnej, tylko tyle), pod względem talentu lepszy był chociaż taki T-Mac, Iverson czy Wade (ba, ja bym nawet wspomniał o Joe Johnsonie), miazga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 jeśli powiększają wyskok to na pewno coś umniejszają a jeśli nie to zakaszmy grać koszykarzom w obuwiu sportowym tylko każmy w tenisówkach. co umniejszają koelner? może libido? kaszmy - każmy hmmmmm :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 k**** :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 złapucapione na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Jaka ilość meczy? http://www.rdc.pl/index.php?/pol/artyku ... czy_meczow zaznaczam ,że jestem zgryźliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi