mcreativo Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 20 minut temu, P_M napisał(a): https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Absurd_(pojęcie) jeżeli nie znasz różnicy między absurdem, a skrajnością, to potem się ośmieszasz próbując być śmiesznym. tak tak, to, że nikt nie zagłosuje w 40 milinowym kraju jest sytuacją skrajną a nie absurdalną i ma jakikolwiek sens w dyskusji jestem dodatkowo głupi i potrzebuje linku z wikipedii a tak w ogóle polecam jednak nauczyć się angielskiego i czytać po angielsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 W dniu 11.10.2023 o 15:15, RappaR napisał(a): https://www.instagram.com/samuelatorkowska/ W dniu 11.10.2023 o 15:19, LAF napisał(a): Trochę sztuczna miszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 19 godzin temu, Kubbas napisał(a): no Kobe bardzo slaby byl ogolnie jako jeden z niewielu przeciez wygral mistrza bez top75 teammatea w druzynie 5 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): Ale ty się zgadzasz z tym ze Pau nie powinno być w top75, czy co? Ze taki argument dot. Kobasa przytaczasz. 3 godziny temu, Kubbas napisał(a): nie zgadzam ale tam pewnie o nie jednego grajka sie trzeba by klocic, Gasol jako top 5 moich ulubionych graczy oczywiscie ze powinien tam byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 W dniu 8.11.2023 o 08:18, mayor napisał(a): pisać kocopoły o tym ile się zarabia na ilu etatach i jaki długi jest mój siurek.,Wystarczy 35 centymetrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 17 minut temu, fluber napisał(a): Na c*** ja znowu gadam z betonem do którego nic nie dociera. Nigdy się nie nauczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Godzinę temu, josephnba napisał(a): Już kiedyś to forum płakało że LeBron powinien byc mvp przegranych finałów więc dzisiejszy krzyk skrzywdzonych dzieci Neostrady mnie nie rusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 9 minut temu, fluber napisał(a): po ogromnym zawodzie, który sprawił mi PiS swoją drugą kadencja uznałem, że muszę patrzeć na ręce swoich wybrańców od samego początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 6 minut temu, Reikai napisał(a): Abw weszla do 6 mieszkan powiazania z ruskimi, konta antyszczepionkowe, oburzenie Brauniarzy i Konfederacji na maxa. @DLT_Braddock jestes caly? Czy skladamy sie na rakiete? jebłem tzn, żeby uniknąć nieporozumień: popieram, dobra szydera, nie że nabijam się z głupiego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia W dniu 14.01.2024 o 18:30, MVPrzemek napisał(a): Pamiętam że @ignazz jest obrzezany Chyba nie wypada dopytywać skąd on to pamięta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2 godziny temu, memento1984 napisał(a): Nie mam pojecia co ona robi w tym programie (ani po ch ten program?), ale ogolnie zbiera w pizdu hejtu, za bycie podstarzala “pozytywna” wariatk’om. Chyba nigdy nie widzialem tede w takim formacie ze wypowiedzial wiecej niz 4 zlozone zdania w >5minut - widac ze uzywki go podniszczyly a to jest i tak obecnie jego “high point”. Tylko na format live programu to poziom zulika z pod budki z piwem, goscia, ktory kiedys byl QB jak al bundy w HS. Wdzwaniaja sie tez podstarzale ziomeczki albo jakies lamuski co uslyszaly o tede >2005. śmiechłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego (edytowane) 54 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): te zwłoki sposterowały ostatnio Giannisa, żebyś tak z dywanu na starość schodził, to będzie nieźle *wyjebany ten TD, mam jeszcze 3 strony takich żartów w razie czego Edytowane 8 Lutego przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMy Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Godzinę temu, lorak napisał(a): nie bierzesz pod uwagę tego, że ta wojna może nie pokazywać realnej siły rosyjskiej armii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMy Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 55 minut temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Chodzi o tę akcję z dziewczyną, kobiety należy szanować, nawet jeśli to ostatni szlauf był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Popatrzcie na datę postu Złoto W dniu 4.08.2020 o 17:27, fluber napisał(a): Mam na tyle ciekawe życie że raczej nie muszę opowiadać o tym co robiłem w Internecie:) nie robiłem niczego z myślą żeby się chwalić tym co zrobiłem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 5 godzin temu, Reikai napisał(a): Wczoraj naszlo mnie na pogrzebanie w zyciorysach pradziadkow. Jak zaczac poza Google? Sa w Polsce jakies ogolnodostepne archiwa? O pradziadku wiem, ze urodzil sie w 1909 roku i byl naczelnikiem poczty i z wygladu byl giga chadem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego W dniu 25.02.2024 o 17:33, the_secret napisał(a): czemu w ogóle Lakers grają z Suns piąty raz w tym sezonie? ten mecz z IST się normalnie liczył do rekordu Widzicie ? Można zadać pytanie i sobie odpowiedzieć jednocześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca 34 minuty temu, LAF napisał(a): Szczerze to Ja już się zamykam Teraz, LAF napisał(a): ale, że w post ? Konsekwencja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca 28 minut temu, the_secret napisał(a): ktoś tam pisał, że w Lakers zawsze musi być jakiś debil z niskim IQ, ale ten Jackson Hayes to już przesada, typ jest dosłownie szympansem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Godzinę temu, DLT_Braddock napisał(a): W szkole nie nauczyli cię zasad poprawnej polszczyzny? Czy pisanie nazwy kraju małą literą to jakiś twój wkład w wygraną dla Ukrainy? Czy po prostu jesteś głupi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2 minuty temu, LAF napisał(a): Kto to wymyślił aby nałożyć mecz Anwilu na takie mecze …. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi