LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Najwyrazniej na tym etapie kariery dla lebrona najwazniejszy jest space jam 2. ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 (edytowane) Za co? Russell lepszy pick od Porzingisa, 2 lata temu pierwszy to pisałem i obecnie chyba już nie jestem sam w tej opinii^ no tak Edytowane 6 Marca 2019 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Lapcie lifehacka dziecioczki! To tak jak z laskami. Dużo łatwiej zaciągać do łóżka ładne panny na pierwszej randce, gdy je chwalimy waląc ściemę niż krytykujemy. Forum e-nba - bawiac uczy, uczac bawi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Szukałem jakiegoś starego postu i przypadkiem znalazłem inny post (o COTY dla Karla za sezon 2012/13 z Denver Nuggets), który został ,,sprecyzowany" po latach: Spodziewałem sie raczej Spo, ale zasłużona w pełni nagroda, za całokształt jak i za najlepszy bilans Ever zespołu bez żadnego all-stara. Troche zjebal PO, no ale to nagroda za RS i w sumie jakby popatrzeć ze taki Pop miał tylko 1 win wiecej, to faktycznie wynik robi wrażenie. 5 graczy, którzy wtedy zagrali najwięcej minut w Denver? Iguodala Ty Lawson Danilo Gallinari Kenneth Faried Andre Miller Obrona Denver? 11 miejsce. Iguodala nie był wtedy allstarem - on wtedy był superstarem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Jeden z moich ulubionych userów ostatnio: Nic nie zmieni mojego zdania Jesteście naprawdę zabawni w tym swoim zaślepieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 statystyka +/- nie jest szczegolnie szczesliwa. podobnie,jak per [i pare innych by sie znalazlo,po prawdzie]. przeca w przypadku plus/minus najwiekszym sprzymierzencem grajka jest sila teamu,w ktorym ow grajek wystepuje,ergo,taka korelacja [grajek/bilans druzyny grajka] praktycznie uniemozliwia ocene jakosci modulu/podzespolu [ze tak to,'technicznie',ujme]. najlepsze sa proste statystyki. trudniej takowe przeklamac [nie ma watpliowsci wynikajacych z uzytej metodologii (sposobu liczenia czego oraz kwestii 'kto liczy')]. jak mamy 'procent celnosci rzutow z gry za 2',to jest to,ni mniej ni wiecej,tylko 'procent celnosci rzutow z gry za 2',i juz. a nie jakies idiotyzmy typu 'true shooting' bazujace na jakims 'algorytmie' wzietym,za przeproszeniem,z dupy [czyli ktos sobie wymyslil wzor,ktory cos nam 'usredni']... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 algorytm nie musi byc skomplikowany. kluczowe jest calkiem inne pytanie - kto zdecydowal,i czemu,by mnoznik wynosil akurat 0.44?! potrafisz uzasadnic te wartosc? nie sadze. po prostu przyjmujesz ten wzor jakim jest,i bierzesz za dobra monete jego 'accuracy' [ktore jest umowne]. ja wiem,ze adv stats sa 'kuszace' - mozna sie dzieki nim w nieskonczonosc przekomarzac o grajkow [zawsze znajdziesz jakas statystyke pod teze,ktora ci pasuje],ale prawda jest taka,ze to sa 'zabawki'. nie twierdze,ze calkiem nie-uzyteczne. poddaje jeno w watpliwosc sposob ich uzywania [a zazwyczaj uzywacie ich,koledzy,jako 'ex catedra narzedzi',aksjomatow]. osobiscie nie widze podstaw,by adv stats uzywac w formie 'koronnych argumentow'... tak,lorak,tylko wiesz,no...to jest oczywisty truzim,gdy piszesz,ze nawet na skutecznosc rzutow za 2 wplywa druzyna. jak by nie patrzecx,koszykowka to sport zespolowy idzie o to,ze im statystyka jest w mniej 'zawoalowany' sposob liczona,tym jest mniej podatna na manipulacje/bledy statystyczne. i to powinno byc dla kazdego oczywiste. czy myle sie,i moze wcale nie jest?!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Drugi taki sam kwiatek był jak Markieff gonił Klaya. Ten kozłował lewą ręką i uciekał od środka do linii bocznej, stracił piłkę a Morris chwilę wcześniej musnął przedramienie ręki prawej. Ani go nie złapał, ani nie spowolnił, normalnie się otarł. Oczywiście faul. Gdyby w Biedrze były pasiaki i za takie coś gwizdali faule to zanim bym doszedł do nabiału już bym musiał opuścić halę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Ogury, szynka konserwowa, jaja z majonezem kieleckim, nie wiedziałem, że żywię się dietą milionerów. kolejny dziwny (pierwszą osoba jest moja żona) - jajka w majonezie powinny byc odwrocone do gory nogami. nie wiedzialem tez, ze Gortat w Cola grywa. Po wpisaniu 'jajka z majonezem': https://www.google.com/search?q=jajka+z+majonezem&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj2y53tgozhAhWRpIsKHdCTAooQ_AUIDigB&biw=1366&bih=657#imgrc=_ i tu chyba jasno widać czyj sposób jest 'dziwny' mówisz o tym: https://www.google.com/search?biw=1280&bih=697&tbm=isch&sa=1&ei=zbuPXKjJOIzqrgT3wZWwBw&q=jajka+w+majonezie&oq=jajka+w+majonezie&gs_l=img.3..0l10.66898.68368..68768...0.0..0.113.1030.10j1......1....1..gws-wiz-img.RQovB-NrXy0#imgrc=UOP0BIgP2db0PM: https://www.google.com/search?q=jajka+z+majonezem&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj2y53tgozhAhWRpIsKHdCTAooQ_AUIDigB&biw=1366&bih=657#imgrc=z4SOqpwjNyjrJM: https://www.google.com/search?q=jajka+z+majonezem&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj2y53tgozhAhWRpIsKHdCTAooQ_AUIDigB&biw=1366&bih=657#imgrc=9yktoGhy66RYXM: czy o tych? https://www.google.com/search?q=jajka+z+majonezem&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj2y53tgozhAhWRpIsKHdCTAooQ_AUIDigB&biw=1366&bih=657#imgrc=HE5l233yIvYnkM: przykladow moglbym wymieniac i wymieniac ;] ps. estetycznie lepiej wygladaja jednak z zoltkiem u gory, a zdjecia robimy ladnym jajkom, wiec argument jest invalid niestety no na jedną fotę dziwaków do dołu przypadka 5+ normalnych do góry dodaj do tego eye-test (może z raz w życiu widziałem takie jajka żółtkiem w dół - a tak zawsze do góry) generalnie robić tak jajka to jak smarować piętkę chleba masłem od strony skóry Serio będziemy gadać o jajkach w majonezie w dziale NBA ? Skoro tak to ... przecież są specjalne półmiski do takich jajek z wgłębieniach żeby je ułożyć tak żeby się nie kołysały karl ;] Polecam zrobić zieloną pastę majonez-awokado do tego ładnie wyglada a i zdrowszy taki majonez. Odwrotnie jak Ty. Żółtka nie wypadają, majonez nie złazi, no i jak dodam se szczypiorku, to też nie spada. A ze szczypiorkiem to jest dopiero petarda, nie to co Marcin, widać, że chłop bez pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale w zeszłym roku tez z nimi nie wygraliśmy no nie leżą nam Hawks, to kryptonimy na Jazz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk No Utah Hawks w sumie nieźle brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 St louis Jazz było kiedyś a to niedaleko;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 A nie chodziło czasem o kryptonit ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 St louis Jazz było kiedyś a to niedaleko;) blues jest też niedaleko A nie chodziło czasem o kryptonit ? widzita młoty w końcu ktoś wam wyjaśnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 podsumowanie sezonu i 400 stron tematu w Jezioranach: Ale bardziej się ma ochotę tę żałosną gitarę włożyć w tyłki tym memedzbanom, kiedy cały sezon dawali d, a obecnie sobie chyba przypomnieli o swoich CY i produkują bezsensowne W dla Lakers od czasu do czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 http://www.e-nba.pl/topic/6414-marcin-gorta-tw%C3%B3rczo%C5%9B%C4%87-poza-boiskiem/ Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 mało kto pamięta, że w czasach Jailblazers Kemp podobno walił kokę w szatni a tak na prawdę zrujnował sobie karierę tym, że naprodukował sobie bachorów jak jakiś średniowieczny możnowładca i chyba to go musiało wykończyć psychicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kcp78 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Myśle ze jedyna rozsądna droga budowania nowych Wizz jest jedna z dwóch koncepcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 (edytowane) czy PTB zasługujo na szacunek & drugo runde czy też nie ? Rappar kontra ultrasi Blazersów: http://www.e-nba.pl/topic/6126-denver-nuggets-201819/page-86 warto też sprawdzić kilka wcześniejszych postów żeby dobrze znać kontekst Edytowane 7 Kwietnia 2019 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 czy PTB zasługujo na szacunek & drugo runde czy też nie ? Rappar kontra ultrasi Blazersów: http://www.e-nba.pl/topic/6126-denver-nuggets-201819/page-86 warto też sprawdzić kilka wcześniejszych postów żeby dobrze znać kontekst "Bo w nienawiści do tej drużyny (Denver Nuggets)...." vs "Portland to stara ...." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 BTW. Jasiu młody jesteś i jeszcze niewiele wiesz o tym jak funkcjonuje podejmowanie decyzji w biznesie, a tym bardziej tak dużym biznesie. Dlatego powinieneś się wstrzymać z tymi jednowymiarowym tezami, graniczącymi z faktem/pewnością (której nie masz i najprawdopodobniej nigdy nie będziesz miał). Inaczej równie dobrze możesz pisać "pomidor"... Skisłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi