LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 22 minuty temu, Reikai napisał(a): To znaczy McDaniels to nie jest kasztan, ale ya no ajm sein przez chwilę sobie pomyślałem, że może przesadzam, może on ma szansę być kimś pokroju Draymonda... potem zobaczyłem, że on nie wychodzi z 2ast na mecz i mi przeszło ciekawe z jakiego pułapu startował agent sprawdziłem kto nim jest i jakie zaskoczenie https://basketball.realgm.com/info/agent_clients/Bill-Duffy/16 ten sam co Anta ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 168 mln na 5 grajkow bez pg Yup, gobert lub towns poleci w wymianie. Pewnie towns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Josh Green 41/3 Tutaj fair deal. Myślałem, że Mavs mając w pamięci utratę Brunsona przepłacą, bo rozmowy toczą się od dawna, a porozumienia nie było. Ale jednak bardzo spoko kontrakt dla obu stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 11 minut temu, Reikai napisał(a): Yup, gobert lub towns poleci w wymianie. Pewnie towns chyba jeszcze mogą ten sezon zagrać bo Jaden ma ostatni rok rookie umowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Riley ostatnio ma czas na wszystko. Cole 39/3 Josh Green 41/3 Bardzo fajne kontrakty dla Magic I Mavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 22 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): chyba jeszcze mogą ten sezon zagrać bo Jaden ma ostatni rok rookie umowy? No niby mogą dalej to wszystko ciągnąć, tylko w sumie po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 18 minut temu, vero1897 napisał(a): No niby mogą dalej to wszystko ciągnąć, tylko w sumie po co? ja bym ich nie lekceważył, Silnoręki osobiście mam ich wyżej niż Mavs, Pels czy LAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Saddig Bey, Hayes, czy taki QUickley to niezłe uzupelnienia skladu. Ale akurat ten Bey będzie fajnym kąskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Grek jeszcze 3 lata w Bucks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 12 godzin temu, Reikai napisał(a): Riley ostatnio ma czas na wszystko. Popołudniowe drzemki Rileya to po prostu część Heat culture Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 12 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ja bym ich nie lekceważył, Silnoręki osobiście mam ich wyżej niż Mavs, Pels czy LAC W porównaniu z tą trójką też biorę pod uwagę, że Wolves mogą nawet wypaść z nich najlepiej w RS ale to akurat bardziej przez niedociągnięcia w składzie Mavs, potencjalne wyskoki Kyrie czy powstający ciągle szpital w dwóch pozostałych ekipach. Jednak już tacy Nuggets, Lakers, Suns, Warriors, Grizzlies będą po za ich zasięgiem a są jeszcze Kings, Thunder a kto wie co zaprezentują Rockets pod Udoką z lekkim upgradem składu, te dwie ostatnie powinny szybko rosnąć w siłę w najbliższych 2 sezonach. Generalnie chodzi mi o to, że z Rudym w składzie Wilki nic w PO nie ugrają, przez te jego ułomności a zakładam, że liczą na coś więcej niż coroczna walka o byt w Playinn i najwyżej gładki oklep 4-0/1 w pierwszych rundach. Imho im szybciej postawią wyraźnie na Edwardsa i pod niego zaczną kompletować ekipię tym lepiej na tym wyjdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 24 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Memphis to niech sie martwi o playiny przy takim zachodzie, bez Moranta I Adamsa i wiecznym foul trouble DPOTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Onyeka Okongwu 62/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 53 minuty temu, Reikai napisał(a): Memphis to niech sie martwi o playiny przy takim zachodzie, bez Moranta I Adamsa i wiecznym foul trouble DPOTY. Yup, Memphis bez Tyusa który zawsze dawał plusowy impact spadnie z rowerka w przypadku nieobecności Moranta, No chyba że czwarta reinkarnacja D-Rose się uda, ale w 2023 to juz watpie pomimo sympatii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Adams i tak za dużo w zeszłym roku nie pograł. Memphis zawsze jakoś przepychają te mecze i kręcą wynik ponad oczekiwania. Pewnie i w tym roku się jakoś uda (sam nie wiem jak to się dzieje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Fajny ten offseason taki plotkarski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Godzinę temu, Koelner napisał(a): Fajny ten offseason taki plotkarski Wychodzi z tego, że oddając Embiida trzeba jeszcze do tego interesu dopłacić przyjęciem przepłaconych kontraktów. Odważny pomysł autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 2 godziny temu, Zimny napisał(a): Adams i tak za dużo w zeszłym roku nie pograł. Memphis zawsze jakoś przepychają te mecze i kręcą wynik ponad oczekiwania. Pewnie i w tym roku się jakoś uda (sam nie wiem jak to się dzieje) Przecież Grizzlies bez Adamsa totalnie polecieli. Dużo bardziej odbił się jego brak niż przykładowo Bane z początku sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 9 minut temu, vero1897 napisał(a): Wychodzi z tego, że oddając Embiida trzeba jeszcze do tego interesu dopłacić przyjęciem przepłaconych kontraktów. Odważny pomysł autora. calkiem uczciwa oferta. knicks wiecej dac nie moga, zreszta, bieda all star + obiecujacy mlody grajek i picki to absolutnie wystarczajacy pakiet za floppera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi