Tecu Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 5 godzin temu, ptak napisał: Kiedy ruszą summer league? Dwie mniejsze 3.07 a duża główna 7.07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 (edytowane) 47 minut temu, Reikai napisał: Do tego ma peszek, bo nie moze podpisac extension. Za rok moze dostac jeszcze mniej. Rok temu wzial paycut, zeby Sixers mogli wziac Tuckera. Knicks mają sporo picków i na pewno mogą złożyć lepszą paczke niż ci osrani Clippers co się pojawiają w kazdym takim newsie xD edit. Chociaż może w sumie Clippers by ruszyli George'a w takiej wymianie? Tu i tu spadający kontrakt Edytowane 29 Czerwca 2023 przez the_secret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 ktoś coś z tego rozumie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 17 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: ktoś coś z tego rozumie? Extension, lepiej teraz niz za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Napisałbym, że koniec Sixers jako contendera, ale oni się jeszcze nie zaczęli, więc ;]]] Więc dobrze być fanem Jugola. Bruce Brown c***owy ruch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 3 minuty temu, BMF napisał: Napisałbym, że koniec Sixers jako contendera, ale oni się jeszcze nie zaczęli, więc ;]]] Więc dobrze być fanem Jugola. Bruce Brown c***owy ruch. Ruch Browna, ruch zespolow po niego czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 że w Luckers. (więc mam nadzieję, że nie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 8 minut temu, BMF napisał: że w Luckers. (więc mam nadzieję, że nie) To ma sens chyba tylko wtedy, gdy ktos(Rockets) rzuci 30/y Ruiemu i Lakers nie wyrownaja. W innym przypadku tez troche overkiller na tych pozycjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 42 minuty temu, BMF napisał: Napisałbym, że koniec Sixers jako contendera, ale oni się jeszcze nie zaczęli, więc ;]]] W końcu to The Process Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Cytat The Houston Rockets were long linked with a pursuit of James Harden as he had maintained a fondness for the franchise and for the city. The Rockets also wanted to accelerate their rebuild as they also enter the offseason with cap space. But the situation may have shifted with the arrival of Ime Udoka as head coach. "I think once Ime Udoka came in as head coach, they started looking at the roster," said Adrian Wojnarowski. "What they wanted to do in free agency. I think Fred VanVleet has moved to the top of the list in Houston. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 2 godziny temu, Reikai napisał: To ma sens chyba tylko wtedy, gdy ktos(Rockets) rzuci 30/y Ruiemu i Lakers nie wyrownaja. W innym przypadku tez troche overkiller na tych pozycjach. W sensie ,że dla Ciebie Rui i Brown to są tacy sam igracze? Bo dla mnie nie Możesz skreślić King z listy tych co mają gotówkę do wydania bo podpisali z Barnesem 54/3 więc zostaje Rockets, Spurs PAcers i wciąz ponad 10 baniek ma Jazz Ciekawe czy kluby wykorzystają sytuację i docsina takich Irvingów ,. Middletonówi Draymondów czy jednak nadal dadzą im maksy a w sumie przy każdym z nich sa spore znaki zapytania Inna sprawa ,że dla Lakers to dobrze bo raczej nikt nie rzuci tych 100 mln/4dla Reavesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 1 minutę temu, ely3 napisał: W sensie ,że dla Ciebie Rui i Brown to są tacy sam igracze? Bo dla mnie nie No nie są, ale robi się tlok na pozycjach ballhandlaerowo-skrzydlowych. Bruce sporo gra tez jako ballhandler ale tu jest Lebron, AR, DLO. Każdy z nich jest lepszy pod tym względem Na skrzydle tez tlok, a i Christie pewnie wskoczy do rotacji w tym sezonie Wolałbym osobiście chyba Brooka Lopeza za to MLE, bo tu Lakers mają większą potrzebę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: Wolałbym osobiście chyba Brooka Lopeza za to MLE, bo tu Lakers mają większą potrzebę. No Brook dający 90% tego co w poprzednim sezonie to marzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Lopez i Brown raczej poza zasięgiem Lakers, dostaną więcej niż MLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 6 godzin temu, BMF napisał: Napisałbym, że koniec Sixers jako contendera, ale oni się jeszcze nie zaczęli, więc ;]]] Więc dobrze być fanem Jugola. Bruce Brown c***owy ruch. Lepiej miec Hardena na 1 rocznym dealu i móc nim handlowac, niz zeby poszedl gdziekolwiek za fryty, czy dac mu grube , wieloletnie extension. Ja jestem z takiego rozwoju sytuacji zadowolony, bo daje nam to nadal mocny zespół, pod innym coachem, a kontrakty Harrisa i Hardena są move'able. dodajac do tego rozwój maxeya nadal mozemy byc w czubie wschodu zamiast w srodku tabeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Nuggets mogą teraz zaproponować Brownowi większe pieniądze niż przed odrzuceniem opcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 11 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: Nuggets mogą teraz zaproponować Brownowi większe pieniądze niż przed odrzuceniem opcji? Nie wiem czemu, ale czytałem że mogą mu dać max 7 baniek co jest glupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 5 minut temu, Reikai napisał: Nie wiem czemu, ale czytałem że mogą mu dać max 7 baniek co jest glupie no tam chyba coś koło 8iu, ale bez kitu jaka ich wina, że miał taki kontrakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: no tam chyba coś koło 8iu, ale bez kitu jaka ich wina, że miał taki kontrakt? Ja nie rozumiem w ogóle tego przepisu, co on ma na celu? Gracz odrzucił PO , chxe zarabiać więcej, klub chce dać mu więcej i nie może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 (edytowane) Godzinę temu, Reikai napisał: Ja nie rozumiem w ogóle tego przepisu, co on ma na celu? Gracz odrzucił PO , chxe zarabiać więcej, klub chce dać mu więcej i nie może? zwłaszcza, że to też odbija się na samym graczu dla którego Nuggets byliby ezy pewnie pierwszym wyborem, a tak narobił nadziei kibicom i jeszcze sobie opinie u nich tym spieprzy Edytowane 30 Czerwca 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi