Skocz do zawartości

Lakers 23/24

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież to taka praca - zawsze, wcześniej czy później trener żegna się z posadą i zazwyczaj ma to miejsce w przypadku gdy oczekiwania zarządu nie idą w parze z wynikami.

Lakers to nie jest żaden wyjątek w tym przypadku.

Teraz, Geronimo napisał(a):

Przecież to taka praca - zawsze, wcześniej czy później trener żegna się z posadą i zazwyczaj ma to miejsce w przypadku gdy oczekiwania zarządu nie idą w parze z wynikami.

Daj spokój, nie warto.

53 minuty temu, Geronimo napisał(a):

Lue (jeśli zostanie zwolniony z Clippers), Atkinson, Stotts, Budenholzer, może D'Antoni to pierwsze nasuwające się nazwiska. 

Ostatnio na twitterku ruszyła propaganda Rajona Rondo na HC, nie powiem, jak to przeczytałem to aż szybciej wypuściłem powietrze nosem :D 

Lista dostępnych nazwisk do najbardziej ekskluzywnych nie należy. Widziałem też jakieś plotki o asystencie Spo. Może to moje błędne wnioski ale czy ostatnimi czasy z trenerami nie jest tak, że trzeba takiego sobie wynaleźć/wychować z opcji nieoczywistych/nieznanych? Kiedy ostatnio jakieś większe nazwisko przejęło stery i w stosunkowo krótkim czasie osiągnęło znaczący progres z drużyną? Podpowiem, że na pewno nie jest to Monty z pisdons heheheheheb 

2 godziny temu, Geronimo napisał(a):

Lue (jeśli zostanie zwolniony z Clippers), Atkinson, Stotts, Budenholzer, może D'Antoni to pierwsze nasuwające się nazwiska. 

Budenholzer to byłby hit. Drop coverage byłoby dalej grane

3 godziny temu, Geronimo napisał(a):

1. Lakers fan base zawsze wini trenera

2. W jaki sposób oczekiwania zarządu nie poszły w parze z wynikami? Lakers to przeciętny zespół z dołu tabeli nie przez trenera a dlatego że roster jest przeciętny. 

Kiedy pisałem na początku rs że Lakers nie będą lepsi niż rok temu to tu był lament że hejtuję. Prawda jest taka że pomimo historycznego sezonu Davisa i Jamesa pod względem zdrowia, Lakers wciąż byli na tyle przeciętni że po raz kolejny wyzebrali awans Play innami  

3. Lakers to jest wyjątek pod tym względem. Dokładniej to fan base jest wyjątkowy pod tym względem 

Z tej bandy ligowych odrzutów plus dwóch superstarow nie da się zrobić niczego ponad przeciętny zespół 

Brakuje tu głębi, zespół nie jest zbudowany pod potrzeby, jakis białas bez papierów robi za podstawowego rotacyjnego gracza 

Jak tu winić któregokolwiek trenera o oczekiwać cudów z taką zbieraniną?

I żeby nie było reaves to jedyny pozytyw tego zespołu dla mnie, ale to nie jest gracz podstawowej rotacji poważnego zespołu NBA 

Szanujmy się 

Lakers od banki raz nie weszli do PO, dwa razy wypadli w pierwszej rundzie i dostali sweepa 

I zawsze winny jest trener...

Edytowane przez josephnba

Dobrze wiemy że nie oglądasz Lakers stąd tez nie masz prawa wiedziec że Ham ujebal tej druzynie pół RS, także itak nikt nie ma zamiar z tobą dyskutować Joseph żyj w tym swoim świecie sobie dalej

4 godziny temu, the_secret napisał(a):

Budenholzer to byłby hit. Drop coverage byłoby dalej grane

Drop jest dalej bardzo skuteczny tylko też trzeba go umieć grać 

Dzisiaj bleacher podał że Reddick jest brany pod uwagę na poważnie 

Ale raczej Lebron do tego nie dopuści, chyba że na tym etapie kariery już ma wyjebane

Jakby cokolwiek szło nie tak z Reddickiem to Lebron by był niesamowicie dojezdzany 

5 godzin temu, josephnba napisał(a):

1. Lakers fan base zawsze wini trenera

2. W jaki sposób oczekiwania zarządu nie poszły w parze z wynikami? Lakers to przeciętny zespół z dołu tabeli nie przez trenera a dlatego że roster jest przeciętny. 

Kiedy pisałem na początku rs że Lakers nie będą lepsi niż rok temu to tu był lament że hejtuję. Prawda jest taka że pomimo historycznego sezonu Davisa i Jamesa pod względem zdrowia, Lakers wciąż byli na tyle przeciętni że po raz kolejny wyzebrali awans Play innami  

3. Lakers to jest wyjątek pod tym względem. Dokładniej to fan base jest wyjątkowy pod tym względem 

Z tej bandy ligowych odrzutów plus dwóch superstarow nie da się zrobić niczego ponad przeciętny zespół 

Brakuje tu głębi, zespół nie jest zbudowany pod potrzeby, jakis białas bez papierów robi za podstawowego rotacyjnego gracza 

Jak tu winić któregokolwiek trenera o oczekiwać cudów z taką zbieraniną?

I żeby nie było reaves to jedyny pozytyw tego zespołu dla mnie, ale to nie jest gracz podstawowej rotacji poważnego zespołu NBA 

Szanujmy się 

Lakers od banki raz nie weszli do PO, dwa razy wypadli w pierwszej rundzie i dostali sweepa 

2 lata temu, na starcie rs zakładam, że też pisałeś, że Lakers są przeciętną drużyną, a jednak byli w stanie zrobić WCF i jakoś tego nie przypominasz...

Katastrofalny grudzień i styczeń to w głównej mierze zasługa Hama, który usadził kolejno Reavesa i Russella, podkopując ich pewność siebie i grając w tym samym czasie słabym Princem czy Reddishem. O tym  że była to błędna decyzja świadczy chociażby to, kim koniec końców każdy z tych graczy okazał się na koniec sezonu.

5 godzin temu, josephnba napisał(a):

Szanujmy się 

Piszesz szanujmy się więc dlaczego kłamiesz? 

Kibice obwiniali Vogel'a w pierwszym sezonie po mistrzostwie za wypadnięcie w 1st round? Pewny jesteś, że jego a nie kontuzję winiliśmy? Lol

Później nastąpiło coś co pogrzebało jego szanse na starcie, a za co odpowiadzialność ponosił nie on, tylko Pelinka, Lebron i Davis czyli ściągnięcie RW. Tak tutaj też oprócz ściągnięcia  RW winiliśmy kontuzję za ten sezon, a Vogel, który nie był w stanie tego syfu ogarnąć (nikt by nie był) w pewnym momencie stracił szatnie i był kozłem ofiarnym. 

PS. Na koniec tekstem odnośnie tego, że Reaves nie jest rotacyjny graczem poważnego zespołu NBA naprawdę mnie ubawiłeś, pewnie w Nuggets  odpowiadałby za machanie ręcznikiem i zbijanie piątek wchodząc na parkiet tylko na ostatnie minuty blowoutów 😆

Grubo Józek. Weź się wycofaj z tych tez zanim wejdziesz głębiej. Odrzucając te emocjonalne wycieczki względem kibiców to koszykarsko mylisz się w swoich opiniach i to bardzo. 

Lakers można zarzucić jeżeli chodzi o personel brak solidnego rozgrywającego ale może zarząd podjął decyzję o wzmocnieniu innych elementów z powodu podpisania LBJ który jest graczem o sporym wpływie na boisku więc olano oczywistą dziurę w składzie. 

Ktoś pomyślał że LBJ da radę rozegrać. Ale że nie było solidnego centra na ławce? Może ktoś pomyślał że LBJ będzie też centrem na te 10 minut. 

I dlatego olano drugą oczywistą dziurę. 

Jeżeli byś zastosował taką narrację to byś mógł w sumie napisać że w takim przypadku winę ponosi LBJ bo oszukał zarząd. Miał być rozgrywającym i rezerwowym centrem „po godzinach” grania siebie samego. 

Komentarz o Reavesie bardzo zabawny. Bardzo. Widzisz myliłem się bo miałem Ciebie za sztywnego a Ty potrafisz rozbawić. 

Czyli waszym zdaniem reaves w każdym innym PO tempie grałby takie minuty? 

To dopiero jest zabawne 

Lubię takich hustle graczy ale k**** oni mają swoje ograniczenia a Lakers robią nim jak czołowym rolesem 

Dam sobie rękę uciąć że poza Lakers chłopak szybko spadnie do roli gracza dalszej rotacji, a że Lakers nie mają assetów to chcąc się "wzmocnić" będą pewnieisielixi jego poświęcić 

Powtarzam 

Zespół przeciętny, sweepa, dwa 2st round i brak PO 

A wy twierdzicie że wyniki zespołu nie są zgodne z oczekiwaniami i winicie za to Hama 

Szczerze mówiąc też liczę że go zwolnią, chlopak nie zasługuje na takie gówno, które na niego spada 

27 minut temu, josephnba napisał(a):

Czyli waszym zdaniem reaves w każdym innym PO tempie grałby takie minuty? 

To dopiero jest zabawne 

Lubię takich hustle graczy ale k**** oni mają swoje ograniczenia a Lakers robią nim jak czołowym rolesem 

Aha czyli już z narracji o nie byciu w rotacji przechodzisz do minut, hehe. Dobra w Nuggets grałby na pewno parę minut mniej czy to neguje, że walnąłeś babola? Aha i jak Reaves to nie jest definicja bycia czołowym rolesem w lidze (tylko tyle i aż tyle) to ja nie wiem kto jest. 

Aha dalej na temat Hama nie napisałeś absutnie nic, kompletne zero argumentów w jego obronie. 

Reaves już w zeszłym roku został doceniony chociażby przez Kerra powołaniem do kadry - trudno powiedzieć by trener GSW miał się nie znać na koszykówce...

W obecnej formie, gdyby nie grał w pierwszej piątce to jest gracz na poziomie najlepszego rezerwowego w lidze - jeśli to nie jest czołowy roles to kto nim jest?

19 minut temu, josephnba napisał(a):

Taki sam jak Kwame top5 w obronie 

No właśnie nie. To gracz którego dodatkowo lubią zaawansowane staty. On ma bliżej to stwierdzenia że jest lepszy niż myślimy niż że gra jak przywołujesz z Kwame. 

Teraz, Dunk Fan napisał(a):

Czy możemy eksperymentalnie uznać, że jesteś top ekspertem, ale w zamian znikniesz już z tematu ze swoim pi****leniem głupot?

pi*****ić to się możesz sam :)

możemy uznać że wina Hama, i Lakers za rok będą znów w Play inn o ile nie niżej