Skocz do zawartości

Lakers 23/24

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Z tymi trenerami to jest tak, ze jest 1-2 wybitnych, 2-3 dobrych, 1-2 przebierancow, 2-3 slabych a reszta jest poprostu przecietna. Tych 5 najgorszych to z reguly przebierancy, ktorzy dostali gdzies szanse, trenujac bottom-dwellerow na tankingu. Ham to wyskoczyl z nikad, jakas fanaberia zawodnikow/otoczenia?

9 minut temu, memento1984 napisał(a):

Ham to wyskoczyl z nikad, jakas fanaberia zawodnikow/otoczenia?

Pozatym, że kiedyś jajo zawodnik był jakimś tam rolsem i chyba robił nieźle wsady to był asystentem w Bucks jak zdobyli miśka. Także chyba typowe w ostatnim czasie nabranie się na sukcesy pomagierów z drugiego rzędu ze sztabu jakiejś zwycięskiej drużyny.

Mnie zastanawia na kogo on tam ma haki, że się do tej pory utrzymał na stanowisku, przy tych wszystkich problemach z szatnią i powszechnej krytyce kibiców i mediów. Dość rzadkie zjawisko, tym bardziej w takim LA.

12 minut temu, vero1897 napisał(a):

Pozatym, że kiedyś jajo zawodnik był jakimś tam rolsem i chyba robił nieźle wsady to był asystentem w Bucks jak zdobyli miśka. Także chyba typowe w ostatnim czasie nabranie się na sukcesy pomagierów z drugiego rzędu ze sztabu jakiejś zwycięskiej drużyny.

Mnie zastanawia na kogo on tam ma haki, że się do tej pory utrzymał na stanowisku, przy tych wszystkich problemach z szatnią i powszechnej krytyce kibiców i mediów. Dość rzadkie zjawisko, tym bardziej w takim LA.

na bussowa i typow od podawania recznikow. pewne info!...

27 minut temu, vero1897 napisał(a):

Tu są trzy aspekty:

1. Zwolnienie trenera krótko po tym jak się go zatrudniło to przyznanie się do błędu

2. Musisz mu i tak płacić

3. Jak go zwolnisz w trakcie sezonu, który okaże się i ostatecznie i tak porażka nie masz już na kogo winy zwalić. 

3 godziny temu, Reikai napisał(a):

Ja Wolves

Nie po to, zeby pomscili Lakers, ale bo Edwards wjezdza u mnie do absolutnej topki dogow.

Edwards rządzi ale ciężko mi kibicować Wolves, jakoś nie wierzę w te organizację 

Kto zakłada topick Liga Edwardsa?

nawet nie ma co tego ogladac, czytac, przeciez i tak wiadomo, jaka narracje 'wysraja' kibice 'lolkers' wraz z porannym stolcem. grajki sa zajebisci - to nie podlega dyskusji - zatem przyczyny wszelkich niepowodzen nalezy szukac gdzie indziej. czyzby trener 'sabotazysta'?! lol...

13 godzin temu, Kubbas napisał(a):

"If you're coaching a team and one of your starters is like 10 games in a row, just s---ting the bed, what are you going to do?""

Wtedy go sadzasz na ławkę, a do pierwszej piątki wprowadzasz gościa, który "is just shitting the bed" przez całą karierę. Proste, czego nie rozumiesz?

W dniu 30.04.2024 o 11:51, agresywnychomik napisał(a):

No dobra, komu teraz kibicujecie chłopaki?

Na zachodzie OKC i Wolves za genialny sezon. Na wschodzie uważnie śledzę Knicks vs Philly i oprócz tego ta sama sytuacja (walczaki) Magic.

Nie będę płakał po Hamie. Szkoda tylko, że nie zdecydowano się na to w grudniu/styczniu.

Ciekaw jestem, na kogo zdecydują się tym razem. Logika nakazywałaby sądzić, że po młodym szkoleniowcu na dorobku szukać będą kogoś, kto ma już doświadczenie w prowadzeniu drużyn NBA. 

Lue (jeśli zostanie zwolniony z Clippers), Atkinson, Stotts, Budenholzer, może D'Antoni to pierwsze nasuwające się nazwiska.