Skocz do zawartości

San Antonio Spurs 2023/24 Star Wars: New Hope

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Reikai napisał(a):

Zwroccie uwage jak on szybko wraca do obrony. Sprintem.

Bardzo zdyscyplinowany jest.

Plus bardzo dobrze przesuwa się na nogach w D 1&1 

Nawet przy nominalnie niskich 

Koleś coraz bardziej mnie zaskakuje 

Takiego skilla u rookasa nie było w lidze od wielu wielu lat 

2 godziny temu, mayor napisał(a):

To też go wyróżnia.,Większość tych przerośniętych graczy człapie po parkiecie, a Wemby zapierdala jak Kusociński 

W poprzednim meczu chyba bylo tak, ze rozciągnął się na 3 metry zaliczyl przechwyt i mimo, że był prawie pod koszem to momentalnie ruszył do kontry i był pierwszy. Masakra, monstrum do tego idealnie zdyscyplinowany pod Popa. Ciekawe jak mocno będzie ograniczany w pierwszym roku i czy dadzą radę go ograniczyć, bo on to widać, że już by chiał o mistrze się bić :)

Mnie ciekawi co mial taki Wiggins w glowie probujac rzucac nad Wembym gdy ten jest tak blisko. Mysle, ze zawodnicy sami nie moga sie dostosowac do gry przeciwko komuś takiemu. Cale zycie robia cos, a tu to nie ma prawa zadzialac.

Chyba trzeba rzucac lobem jak Kuminga tu. Chlop od 1 sezonu ma szanse na DPOTY impact.

12 godzin temu, josephnba napisał(a):

Przy tym syfie który jest w Bulls prawdopodobnie będę częściej oglądał Spurs

Mam podobny plan, to znaczy będę oglądał Spurs, Byki oczywiście też, a z tym syfem to przesadziłeś.

Fajnie, że Jeremi dostanie szansę na rozegraniu, jak zakończy sezon w pierwszej piątce i wykręci średnio 10pkt. 7zb. 5as.  będę zadowolony.

Teraz, Thomas napisał(a):

Mam podobny plan, to znaczy będę oglądał Spurs, Byki oczywiście też, a z tym syfem to przesadziłeś.

Fajnie, że Jeremi dostanie szansę na rozegraniu, jak zakończy sezon w pierwszej piątce i wykręci średnio 10pkt. 7zb. 5as.  będę zadowolony.

Sezon Bulls zapowiada się na w najlepszym wypadku przeciętny

LaVine z plotkami o transferze, Dezrozan jeśli nie przystanie na warunki kontraktu podobnie, Williams z zadaniami z kosmosu  

Wwmby z Jeremy to jedyne na co w tym roku czekam 

Moim zdaniem zdziwicie ze jak szokujący dobry będzie w spurs Devin. Mocno underradar. Co do bulls to w sumie wyciągnęli pomocna dłoń bo zdjęli DeRozana który moim zdaniem zawsze będzie pewnym problemem i jego moc mogłaby się objawić za mniejsze pieniądze z ławki jako lider 2rd unit w jakiś lakers lub Golden. To nie jest dobry pomysł na 1A/1B

z tego tytułu szczerze życzę w pewnym momencie przebudowy i szczęścia jak w momencie jedynki Róży. Szczerze. 

Chicago to obecnie jedno z miast USA na moim celowniku wiec chciałbym cis fajnego zobaczyć. Zach plus depression to nie. 

Mogę poczekać. Najpierw tex potem nowy orlean 

Teraz, julekstep napisał(a):

Idz tam dobrodusznie zyczyc innym Skody Fabii (awaryjnej w dodatku!) po tym jak sam przed chwila dostales Ferrari (juz kolejne!)

xD

Przecież nie pisze w kontekście fabia 2024. Będą kolejne giganty ( Ferrari). I nie przesadzaj. Spurs to raz na 20 lat. Czy ja doczekam 2043.?

Coś dla bulls do 43 się znajdzie. 

I tego życzę 

7 godzin temu, Koelner napisał(a):

nie wygląda na typa któremu sodówka uderzy do głowy 

Niby nie ale jednak prawdziwa próba i zderzenie się z hypem dopiero nastąpi. Myślę, że każdego z nas rozmiar tego wszystkiego mocno zaskoczy a co dopiero jego. To będzie coś czego żaden z nas nie miał nigdy okazji oglądać więc trudno przewidzieć skalę tego szaleństwa w dobie wszechobecnych social mediów.