Skocz do zawartości

[FBX] FBX#3 - Sezon 2023/24

t_omko

Rekomendowane odpowiedzi

Dziwny ten pierwszy poranek bez przeglądania wyników....

@blaugrana gratulacje za opanowanie, przemyślane i szybkie korekty składu. Ciężko by było lepiej rozegrać sezon niż to co pokazałeś tym razem.
@evitacre, miałeś mniej szczęścia.... wystarczył by nieco dłużej grający Joel.
Ja za długo sądziłem, że wybrany przed rozpoczęciem sezonu skład zapewni mi zwycięstwo.... ale przynajmniej upewniłem się, że przy banach 2 tygodniowych nie ma możliwości wygrać ligę fbx bez jakiegokolwiek transferu czy pobrania z FA.

Potrzebujemy nowego komisza - przekażę skrypt, wytłumaczę co i jak, pomogę..... także proszę by chętny się zgłosił, w przeciwnym wypadku mistrz dostanie w nagrodę kierowanie ligą.
Sam po wakacjach podejmę decyzję czy to był mój ostatni sezon z fantasy NBA czy zagrać jeszcze jeden raz.... 👋

Ciekawych play-offs wam życzę!

• 1 miesiąc temu...
W dniu 16.04.2024 o 09:06, t_omko napisał(a):

Potrzebujemy nowego komisza - przekażę skrypt, wytłumaczę co i jak, pomogę..... także proszę by chętny się zgłosił, w przeciwnym wypadku mistrz dostanie w nagrodę kierowanie ligą.
Sam po wakacjach podejmę decyzję czy to był mój ostatni sezon z fantasy NBA czy zagrać jeszcze jeden raz.... 👋

Zgłaszam się na ochotnika pod warunkiem że zagrasz z nami jeszcze...

https://www.facebook.com/reel/1217007249681809?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

To ja w fbx3 pare lat temu ;]

slynny pick #6 + Barton + KCP za pick #1 bo przecież czołówka draftu taka wyrównana, zarówno Bamba jak i Bagley mogą być superstarami! 

Edytowane przez RonnieArtestics

• 4 tygodnie później...
  • Roger odpiął/ęła i zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.