blaugrana Opublikowano 23 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 12 minut temu, blaugrana napisał(a): Gratulacje ! Dominacja przez cały sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 24 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 W dniu 23.03.2024 o 10:20, RonnieArtestics napisał(a): Gratulacje ! Dominacja przez cały sezon. Dzięki, choć nie wiem czy to aby ciut nie za szybko jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 14 minut temu, blaugrana napisał(a): Dzięki, choć nie wiem czy to aby ciut nie za szybko jeszcze... Hm, uważasz, że 2000fp w 100 meczy ktos odrobi? To 20fp na Mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 26 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 30 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2024 Pogo Dyducha Dużo zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Deal Rockets, Celtics: Ausar Thompson + Jaime Jaquez Jr. + pick Rockets 2024 <-> Amen Thompson + 30$ Deal Rockets, Magic Josh Hart + 55$ <-> Kelly Olynyk @Alonzo @Tecu potwierdźcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Na sprzedaż tanio J. Hart Thybulle G. Dick Niedrogo Tre Jones Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 @blaugrana przyblokowany do końca sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 @t_omko ale wystrzelił z formą i jeszcze zbanował blaugrane o dwa tygodnie za pozno… ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 @blaugrana się nie popisał.... jeżeli zależało mu na emocjonującej końcówce to powinien był dać się zbanować tydzień wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Wielkie gratulacje @blaugrana, wreszcie się udało Szacunek również dla @t_omko i @evitacre za 2 i 3 miejsce. Dzięki Panowie za kilka sezonów dobrej zabawy, ja zdecydowałem, że z fbxa rezygnuję, więc Bulls będą do przejęcia. Starałem się takie decyzje podejmować w drugiej połowie sezonu, żeby przyszły GM był w dobrej sytuacji wyjściowej na kolejne lata i chyba się udało. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Ja również gratuluję i dzięki za grę ale także zrezygnuje więc Milwaukee Bucks do wzięcia dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Gratulacje @blaugrana, zasługujesz Dzięki za sezon, nie miałem pomysłu na ten i w sumie nie wiem czy na następny Jestem otwarty na propozycje, handel w off season jest taki spokojniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Graty @blaugrana, graty @t_omko przywróciłeś mi wiarę w fbx’y tym rajdem na koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi