Skocz do zawartości

Zakłady

Przem

Rekomendowane odpowiedzi

theo001 nie wszedł w zakład o bulls i magic więc troche tutaj sobie to zmienie bo jak slucham że magic nie wygraja z miami i bostonem to rozumiem natomiast w pare razy juz zdarzylo mi sie przeczytac ze i z innymi druzynami nie wygraja wiec jak ktos jest chetny to ja stawiam 2 stowki na to ze orlando przechodzi kazdego oprocz bostonu i miami na wschodzie. Jest ktos chetny? Oczywiście bez dodatkowych warunków.

PH#1 napisał(a):

Z takim ryjem nie da sie super wygladac ;]

:twisted: Własnie że teraz wygląda bardzo super :) jak taki słowiański cep :D
  RappaR napisał(a):

A nie Jefferson? A sorry, on ma być tylko w pierwszej piątce all-nba.

A nie a sorry, niezbyt ci się chyba udało :?

Ale dla własnego spokoju wyjaśnię ci bo widzę że mało kumaty jesteś,Smith może sobie spoko pod koszami hasać, AK przez obecność Sapa i Jeffa, Memo na swojej nominalnej pozycji pf, na której kosił kiedyś rewelka def staty nie może występować, tylko musi grać trochę dalej od kosza. zrozumiałeś :?: pewnie nie, ale ja mam czyste sumienie jeśli o to chodzi :)

Mal napisał(a):
  wowo napisał(a):

1. 100zł Josh Smith będzie DPOTY w tym sezonie(jak ktoś poda swój typ wchodzę)

.

Wchodzę, Dwight Howard, easy money.

potwierdzam

szoszon napisał(a):
  wowo napisał(a):

2. 100zł SAS jest w WCF bez żadnych warunków.

i'm in, SAS w WCF 100 dla ciebie, SAS odpadaja wczesniej 100 dla mnie

moge rowniez wejsc jako drugi do zakladu o DPoY, tez stawiam na Howarda, to napisz czy tez bylbys zainteresowany, pzdr

potwierdzam ale drugi raz nie wchodze to samo bo po co?

Cimas napisał(a):

Kirilenko-obrońca roku,Deron MVP,Sap 6th man,a Sloan COTY...Wierzyć się nie chce,że z taką paką jeszcze mistrzostwa nie macie.

Zanim przyszli Booz i Memo AK był top w głosowaniu na dpoty, ale gdzie byś ziomek pamiętał tak zeszłe czasy, no i Sap jest starterem teraz :D

a ps. spoko 26 lat średnia wieku ekipy nie można wygrywac wszystkiego odrazu 8)

elwariato napisał(a):
  Mal napisał(a):

Wchodzę, Dwight Howard, easy money.

Tak bo Howard bedzie już zawsze wygrywał :?

Jak dla mnie to nic nie wskazuje by miał przestać. Z takimi partnerami dalej będzie zbierał milion piłek, jakieś ćwierćmiliona bloków wpadnie i redaktorki się zajarają.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.