falcao Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 bula to co, jestes gotowy na wejscie w zaklad ze Celtics wygrywaja 4-1? oczywiscie ja twierdze ze Lakers wygraja wiecej niz 1 mecz. powiedzmy o 100, licze ze potwierdzisz :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 skoro tylko 1.50 jest na lakers to jakim cudem w temacie o finalach fanow lakers obstawiajacych za swoja ekipa wyzywa sie od bucow i ludzi nie potrafiacych trzezwo spojrzec na serie i szanse swojej druzyny? heh nice:) Możesz zacytować kogoś, kto nazwał choćby jednego kibica Lakers bucem i człowiekiem nie potrafiącym trzeźwo spojrzeć na serię? Tylko jeden cytat proszę. Mogło Ci się pomylić z tym kolegą co zawsze powtarza, że nie jest fanem Lakers, ale im zawsze życzy zwycięstwa i nie może patrzeć na pyski KG i PP. Tylko on to mówił do tych co na Celtics stawiają. Chamstwo i arogancja, nie na Lakers! :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 na bwin kurs na celtics wynosi już 3.00. to jest tak kuszące, że chyba nawet obstawię, choć będzie mi się to trochę kłóciło z zakładem wyżej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Praktycznie jeśli obstawisz 50zł u buka na Celtics to nie stracisz na tych zakładach bez względu na wynik, jeśli wygrają Celci zgarniasz 150zł czyli tyle ile wyłożyłeś na oba zakłady. A jak wygrają Lakers to wciąż zyskujesz 50zł ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 na bwin kurs na celtics wynosi już 3.00. to jest tak kuszące, że chyba nawet obstawię, choć będzie mi się to trochę kłóciło z zakładem wyżej ;]3.00 to kurs na jutrzejszy mecz ;] Na serię jest dalej 2.65. Przed chwilą stawiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Praktycznie jeśli obstawisz 50zł u buka na Celtics to nie stracisz na tych zakładach bez względu na wynik, jeśli wygrają Celci zgarniasz 150zł czyli tyle ile wyłożyłeś na oba zakłady. A jak wygrają Lakers to wciąż zyskujesz 50zł ;]Ta gdyby to było takie proste ;] A jak będzie ot to liczy się jako remis ;] I tracisz all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore_old Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 widze, ze ta zgraja szczekaczy haterow z tematu finalowego mocna jest w gebie tylko w tamtym temacie. buła sie waha, a jak przyszlo co do czego to tylko kase postawil eL, kibic jazzmanow. nice Myślę, że znam powód, dla którego nikt tutaj o zdrowych zmysłach nie stawia na Celtics Komu się to opłaca? :wink: Jakby co to mogę się założyć z kimś z handicapem, czyli Celtics grają do 3 zwycięstw. Komu? Wam. Skoro tacy pewni jestescie wygranej, toz to czysty, pewny zysk + bonus w postaci upokorzenia fanow LA. U buka tego nie poczujesz 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Właśnie Van chciałem przeprosić, ale bym się wycofał, zobaczyłem dziś w nocy kurs i nie mogłem się oprzeć pokusie żeby nie postawić, dałem u buków 2 paczki, niezbyt mi się uśmiecha wobec tego jeszcze na forum zakładać, szczególnie że jak mówi Kore nie mam wielkiej satysfakcji z porażki La w tej rywalizacji. Sorka jeśli jakoś plany popsułem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 szoszon i ktoś tam jeszcze nie zakładam się już mam zakład z grabosiem i wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 ciekawe czemu... czyzby ci rura zmiekla? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Możesz zacytować kogoś, kto nazwał choćby jednego kibica Lakers bucem i człowiekiem nie potrafiącym trzeźwo spojrzeć na serię? Tylko jeden cytat proszę.mowisz i masz. zlotousty ai3 z tematu o finalach powiedzcie mi optymisci Lakers (...) musiscie wyjsc z tej waszej czarnej dupy i spojrzec sobie w oczy i przypomniec jak wygladala seria z Thunder bo Finaly beda bardziej przypominaly ta serie niz serie z Utah czy Suns na moje oko mega pyszalkowato podchodzicie do tych Finalow jak przypominam sobie serie z Cavs i potem patrze na Lakers i Artest clang clang clang 3/27 za 3 to mam wrazenie ze 90 ppg nie rzucicie nie do konca uzyto tych slow, o ktorych pisze ale jest. jeden cytat. szczesliwy??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 ales dojebal z tym ai3. to tak jakbys powiedzial ze cale forum dickrideruje Nashowi i udowadnial to moim cytatem. c'mon man. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Coby sobie jeszcze bardziej zwiększyć atrakcyjność tego meczu : Stawiam 50 złociszy na to, że Brian Scalabrine pojawi się na boisku przynajmniej na sekindę 8) lub 30 złociszy że zdobędzie jakieś punkty w tym meczu 8) Chętni na zakład? :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 o dowolna kwote z dowolna liczba osob ze Bosh i Wade podpisza z tym samym klubem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Quester ziomuś gdzie jest mój marny haj$? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 o 100 zyka z jedną [pierwszą która się wpisze] osobą ja mówię, że LeBron nie idzie do heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 o 100 zyka z jedną [pierwszą która się wpisze] osobą ja mówię, że LeBron nie idzie do heat i chetni sie nie znalezli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 A można jeszcze? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 o 100 ze Heat wygraja conajmniej 65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 O skromną dyszkę, że James nie zagra w meczu w Quick Loans. DNP: Flu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi