Kubbas Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 OK może być.i want my money ! dzieki lebron, zawsze mozna na ciebie liczyc http://www.e-nba.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=3928&start=368 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Zakład z Bastem. Celtics w 4,5,6 - Bast odbiera 100 zł. Heat w 4,5,6 - DF odbiera 100 zł. W przypadku G7 - status quo, nie było zakładu lub jak kto woli - nikt nie wygrywa. Dzięki Bast - solidna firma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Użytkowniku hyniu24! Gdzie jest moja kasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heylbj Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 lockout - uznał, że wszystkie zakłady zostały unieważnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iminol Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 lockout - uznał, że wszystkie zakłady zostały unieważnione Lockout to lockout 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 clippers w top4, powiedzmy o 50/100 anyone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 top4 ligi czy zachodu? jak ligi to rezerwuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 zachodu zachodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Clippers przechodzą Lakers w ewentualnej serii w po Clippers w finale zachodu Oba o 50zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Drugi spoko mogę wejść Także jak coś zaklepuję pierwszeństwo. A pierwszy z warunkiem ode mnie - Lakers mają zdrowe trio - Bynum, Gasol, Kobe(napisz czy Ci pasuje, szczegóły dogada się później). Oczywiscie analogiczna sytuacja w Clippers - wybierasz trzech takich gracz - zapewne Paul,Griff i Jordan/Billups. Czekam na odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Ok pasuje jak najbardziej ale trio Paul, Griffin i Jordan musi być zdrowe na po w obu zakładach po mojej stronie Jeśli pasuje to mamy sprawę dogadaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Ok spoko, ale także Lakers w obu zakładach muszą być zdrowi + jeszcze OKC(Durant, Westbrook) + SAS(Gino,Duncan,Parker). Jak Ci to pasuje to mamy deal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 dobra ja jak zwykle o 100 coś Jazzowego, bym zaszarżował że w top 6 będą ale skoro większość nie widzi ich nawet w play off to mogę o to się założyć, że właśnie do nich wejdą 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Lakers spoko, OKC spoko, ale pomimo że bardzo lubię San Antonio i będę im kibicował w tym sezonie, to nawet ja nie wierze że uda im się zagrać całe po ze zdrowym Manu i Duncanem. Mogę Ci dać zdrowego Dirka ale zabieram Manu i TD. Pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zdrowy Dirk i Manu. Stoi? 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Weź sobie innego dowolnego zawodnika za Manu i będzie ok. No i zdrowy czyli nie opuszcza meczu przez kontuzje w serii, a nie żadne wymyślanie jak paluszek czy jakaś migrena Kobiego z którymi gra normalnie mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Manu nie odpuszczę Ale jak coś ten zakład z samymi Lakers stoi, rajt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 dobra ja jak zwykle o 100 coś Jazzowego, bym zaszarżował że w top 6 będą ale skoro większość nie widzi ich nawet w play off to mogę o to się założyć, że właśnie do nich wejdą 8)I'm in. Potwierdź El. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Dobra może być i z Manu, najwyżej się zakład nie odbędzie jak się Manu połamie. "także Lakers w obu zakładach muszą być zdrowi + jeszcze OKC(Durant, Westbrook) + SAS(Gino,Duncan,Parker)." robimy na tych warunkach, co do kontuzji to tak jak pisałem wyżej Potwierdź oba zakłady i sprawa załatwiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Ok, potwierdzam obydwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi