Mal Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 1. 100zł Josh Smith będzie DPOTY w tym sezonie(jak ktoś poda swój typ wchodzę) . Wchodzę, Dwight Howard, easy money. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 2. 100zł SAS jest w WCF bez żadnych warunków. i'm in, SAS w WCF 100 dla ciebie, SAS odpadaja wczesniej 100 dla mnie moge rowniez wejsc jako drugi do zakladu o DPoY, tez stawiam na Howarda, to napisz czy tez bylbys zainteresowany, pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 theo001 nie wszedł w zakład o bulls i magic więc troche tutaj sobie to zmienie bo jak slucham że magic nie wygraja z miami i bostonem to rozumiem natomiast w pare razy juz zdarzylo mi sie przeczytac ze i z innymi druzynami nie wygraja wiec jak ktos jest chetny to ja stawiam 2 stowki na to ze orlando przechodzi kazdego oprocz bostonu i miami na wschodzie. Jest ktos chetny? Oczywiście bez dodatkowych warunków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Wchodzę, Dwight Howard, easy money.Tak bo Howard bedzie już zawsze wygrywał :? Ja bym dał na AK bo super wygląda przed obecnymi rozgrywkami, ale Smith bedzie miał łatwiej bo konkurencja w ekipie mniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 A nie Jefferson? A sorry, on ma być tylko w pierwszej piątce all-nba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Ja bym dał na AK bo super wygląda przed obecnymi rozgrywkami Z takim ryjem nie da sie super wygladac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Z takim ryjem nie da sie super wygladac ;] :twisted: Własnie że teraz wygląda bardzo super jak taki słowiański cep A nie Jefferson? A sorry, on ma być tylko w pierwszej piątce all-nba. A nie a sorry, niezbyt ci się chyba udało :? Ale dla własnego spokoju wyjaśnię ci bo widzę że mało kumaty jesteś,Smith może sobie spoko pod koszami hasać, AK przez obecność Sapa i Jeffa, Memo na swojej nominalnej pozycji pf, na której kosił kiedyś rewelka def staty nie może występować, tylko musi grać trochę dalej od kosza. zrozumiałeś :?: pewnie nie, ale ja mam czyste sumienie jeśli o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimas Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Kirilenko-obrońca roku,Deron MVP,Sap 6th man,a Sloan COTY...Wierzyć się nie chce,że z taką paką jeszcze mistrzostwa nie macie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 1. 100zł Josh Smith będzie DPOTY w tym sezonie(jak ktoś poda swój typ wchodzę) . Wchodzę, Dwight Howard, easy money. potwierdzam 2. 100zł SAS jest w WCF bez żadnych warunków. i'm in, SAS w WCF 100 dla ciebie, SAS odpadaja wczesniej 100 dla mnie moge rowniez wejsc jako drugi do zakladu o DPoY, tez stawiam na Howarda, to napisz czy tez bylbys zainteresowany, pzdr potwierdzam ale drugi raz nie wchodze to samo bo po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Kirilenko-obrońca roku,Deron MVP,Sap 6th man,a Sloan COTY...Wierzyć się nie chce,że z taką paką jeszcze mistrzostwa nie macie. Zanim przyszli Booz i Memo AK był top w głosowaniu na dpoty, ale gdzie byś ziomek pamiętał tak zeszłe czasy, no i Sap jest starterem teraz a ps. spoko 26 lat średnia wieku ekipy nie można wygrywac wszystkiego odrazu 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Wchodzę, Dwight Howard, easy money.Tak bo Howard bedzie już zawsze wygrywał :? Jak dla mnie to nic nie wskazuje by miał przestać. Z takimi partnerami dalej będzie zbierał milion piłek, jakieś ćwierćmiliona bloków wpadnie i redaktorki się zajarają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 przyjemniej sie bedzie ogladało Atlante i SAS i naprawdę nie widzę przeszkód aby Howard wygrał DPOTY ale liczę na Smitha Mogę jeszcze 200zł że nie będzie 3peatu ale pewnie się nie znajda chetni bo u buka lepiej wyjda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Clippers w Po, dla mnie 100 zł, Clippers bez PO, ktoś ma 100 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Wchodzę. Potwierdź proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 wowo, chocby po to zeby wygrac 200 ale ok, potwierdzam zaklad o SAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Wchodzę. Potwierdź proszę. Potwierdzam. Clipers w PO hyniu24 ma 100 zł. Clipers poza PO karpik ma 100 zł. Bez żadnych dodatkowych warunków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Bulls nie osiągną 53+ win. 50 zł bez dodatkowych warunków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 1- Cavs 40 i wzwyż wygranych 2-Jazz top 3 zachodu Symbolicznie oba po 100, kto wejdzie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 1. Wchodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Mogę wejśc w ten o cavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi