Boowka Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Już się założyłem, że: 50 zł że Clippers będą mieli conajmniej 0,5 ratio wins. Tak to bym wszedł. :wink: Btw RappaR potwierdzasz zakład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Znaczy ja uważam, że będą mieli więcej niż 50W. Jakby ktoś z "nie-anonimowych" userów był chętny na taki zakład(PO/50W) to wejdę w niego z chęcią. Bo rozumiem, że Ty Boowka masz jakby "konkurencyjny" zakład? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Potwierdzam Boowka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Luki mogę wejść o brak clippersów w PO. Może być o 50 złociszy może być o 100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Bo rozumiem, że Ty Boowka masz jakby "konkurencyjny" zakład? :> Dokładnie, tak to bym wszedł. Zreszta uważam, że oba zdarzenia nie będą mieć miejsca (Clippps >0.5 ratio i w Play-Offs). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Luki mogę wejść o brak clippersów w PO. Może być o 50 złociszy może być o 100. Dobra. Czyli ja, że wejdą, Ty że nie. Bez warunków o 50 złociszy. Jak będziesz to potwierdź, ja z mojej strony potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Oczywiście potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Miami w Finale NBA Miami najlepsi w RS Jeśli są chętni - pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Miami w Finale NBA Miami najlepsi w RS Jeśli są chętni - pisać. bardzo jestem ciekaw czy się jakiś chojrak znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Miami najlepsi w RS Za ile? 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 100 zł? Śmiało proponuj inną kwotę albo przyklep 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Wchodze. Miami najlepsze w RS 100 do Ciebie Ktoś ma lepszy bilans od Miami 100 do mnie. Pasi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Myślałem, że postawisz na Lakers :wink: Co niczego nie zmienia - potwierdzam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Spurs wygrywają swoją dywizję. Założę się o 50 zikos z kimś kto wskaże swój typ na wygranie tej dywizji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 OK, ja na Dallas. Wchodzisz? Bez żadnych warunków myślę, że będzie najlepiej. Dallas lepsi, wygrywa Luki. Spuers lepsi, wygrywa Mal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Wchodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Zostaniesz wyruchany przez Blaira Luki, Mal wygrywa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 No to i ja wchodzę. Mamy deal. Zostaniesz wyruchany przez Blaira Luki, Mal wygrywa ;] Nie wierzę, że będą lepsi od Mavs. Po prostu nie widzę takiej możliwości. No, ale życie pokaże. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 ciekawy zaklad, ja tez chetnie przyjme jakies propozycje po tym jak ureguluje moj dlug z jednym panem czeka juz te kilka miesiecy, chociaz niekoniecznie z mojej winy. a mam pytanie kiedy radzio (50), antek (50) lub dh12 (30) sie zglosza ze swoimi dlugami ? troche juz na to czekam. tez bym stawial na Mavs, szczerze mowiac. maja napakowany sklad na kazdej pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 1. 100zł Josh Smith będzie DPOTY w tym sezonie(jak ktoś poda swój typ wchodzę) 2. 100zł SAS jest w WCF bez żadnych warunków. 3. 100zł Orlando poza ECF 4. 100zł Utah nie ma w WCF Wypłacalny będę raczej bezproblemowo, nie wiem tylko czy będę w Polsce na zakończenie sezonu ale nie powinno być jakiegoś przedłużenia znacznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi